Saunomisen rakastajat hoi, teille tulee oma festari kesällä

Suomessa on yli 3,2 miljoonaa saunaa. Saunafestivaalilla niistä on käytössä melkein 0,002 prosenttia.

Maailman suurin saunafestivaali, Finnish Sauna Festival on osa Suomi100 –juhlavuoden ohjelmistoa ja perustuu saunoihin, suomalaiseen musiikkiin, muotoiluun sekä kesäiseen ruokaan että juomaan.

Tapahtuma tarjoaa kolmessa kaupungissa yli 40 yleisön käytössä olevaa erilaista saunaa; iglusaunaa, savusaunaa, vedenalaisia saunoja, jättisaunan sekä monia muita saunoja.

Saunomisen lisäksi festivaalivieraat pääsevät nauttimaan laajasta oheisohjelmasta kuten saunajoogasta, saunahoidoista, vihtasaunasta, hieronnasta, vitsisaunasta, vihdontademoista, äänikylvyistä, Mato Valtosen saunapaneelikeskusteluista sekä Saunaweek-etuviikosta.

Kovista kotimaisista artisteista saunojia viihdyttää festivaalilla Popeda, Anssi Kela, Neljä Ruusua, Pariisin Kevät, Jay Lewis Gang, Kasmir, Janna, Happoradio, Isac Elliot, Klamydia, CMX, Arttu Wiskari ja monet muut.

Sunnuntaipäivät ovat kaikissa tapahtumakaupungeissa ikärajattomia perhepäiviä. Finnish Sauna Festivalilla ei ole pakko saunoa, tekemistä ja näkemistä riittää muutenkin. Festivaaliliput ennakkomyynnissä Lippu.fi:ssä.

Finnish Sauna Festival / Helsinki 8.-11.6. / Turku 15.-18.6. / Jyväskylä 10.-13.8.

1 kommentti

saunafani

19.5.2017 13:50

Tapahtumajärkät - hankkikaa viimeistään nyt saitillenne riittävästi kaistaa: "Palvelin osoitteessa saunafestival.fi vastaa pyyntöihin liian hitaasti. Sivusto voi olla väliaikaisesti saavuttamattomissa tai kovan rasituksen alaisena."

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi