Lähetä yksityisviesti

Althea

Perustiedot

Sukupuoli
Nainen
Ikä
40 v
Horoskooppi
Vesimies

Taustatiedot

Harrastukset
Harrastus: kuntosalitreeni, lukeminen, leffat, nörttäily / Kiinnostuksen kohde: tiede, älykkyys, psykologia

Tarina

Profiilini on kuin kaupan kassajono: sä näet, mitä toinen ostaa ruokatarvikkeinaan, mutta sulla ei ole hajuakaan, miten se aikoo niitä käyttää. Hengaillen siis vietän aikaa täällä cityssä jutellen ihmisten kanssa kuin hedelmäosastolla konsanaan ja kulutan aikaa.

Olen ihan tavallinen, normaali, nuori aikuinen, jolla on elämästä sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Löytyy työ, vapaa-ajan harrastuksia ja mielenkiintoisia asioita, joita odottaa. On suunnitelmia ja suunnittelemattomia haaveita. Minussa on hyviä sekä huonoja puolia, ihan kuten kaikissa ihmisissä. Elämä on prosessi ja valintoja. Osa ihmisestä muuttuu ja osa pysyy ennallaan. Proaktiivisuus on pop.

- pidän piirtämisestä ja Eddie Izzardista
- pidän eniten elektronisesta musiikista
- luen paljon, myös silloin kun en käy koulua
- puhun paljon: joskus enemmän, joskus vähemmän asiaa (näkyy usein myös kirjoitetussa viestinnässä)
- siteeraan usein memebase.com - sivuston sisältöä

Sananen...
Pidän siitä kun ihmiset ovat intohimoisia jotakin asiaa kohtaan. Tällöin heidän kertomustaan asiasta kuin asiasta on äärettömän mielenkiintoista kuunnella. Heidän silmänsä tuikkivat ja kätensä huitovat ilmaa kun he yrittävät selvittää kanssaolijoille, mitä heidän päänsä sisällä tapahtuu, mitä he ajattelevat tai miten he maailmaa katsovat. Tylsinkin ammatti/työtehtävä/harrastus on kiinnostava kun kuuntelee siitä innostunutta ihmistä.

Tiedän tiedän.. TL:DR ["too long, didn´t read"] - mutta kiitos niille, ketkä jatkoivat lukea :)

Selvennykseksi:
- ei, en halua malliksi tai valokuvattavaksi, enkä etsi uutta työtä
- ei, en etsi salaista seuraa tai tarjoa kso. palveluita
- ei, en lisää FB:hen ketään, ketä en tunne
- kyllä, jätän vastaamatta, jos viestit ovat loukkaavia
- kyllä, kuva näkyviin, vaikka puhuisitkin säästä. Kyllä pitää omien sanojen takana seistä olivat ne sanat miten neutraaleja tahansa.
- kyllä, tiedän joidenkin mielipiteitteni olevan vahvoja ja mahdollisesti provosoivan tiettyjä ihmistyyppejä - joskaan ei tarkoituksella. (mieluummin niin kuin ei mitään sanottavaa tai mielipiteitä mihinkään.)