Uuden hotellikokonaisuuden ylimmän kerroksen näköalaravintolasta avautuvat näkymät suoraan kiitoradalle.
Kebab-buumiin ovat lähteneet mukaan lukuisat ravintolat aina Hesburgeria myöten.
Parsaviikkojen aikana Kappelissa kuoritaan tuhansia kiloja parsaa.
Valtavirrasta poikkeavat ratkaisut ovat monen menestyneen ravintolan salaisuus.
Äidit ovat ansainneet istua valmiiseen pöytään.
Asemansa Helsingin ravintolakentässä vakiinnuttanut Ragu on persoonallinen yhdistelmä levollisuutta, laadukkuutta sekä lupaa olla rennosti.
Kesä seuraa kevättä ja keväällä tarvitaan kiksejä!
Kokemusten laajentamista soolosta duettoon, triangelista sekanelinpeliin.
Epäröinti ei johda mihinkään, yhteydenotto avaa mahdollisuuden seikkailuun. http://www.facebook.com/seuralainen