Nämä vastikään avanneet ravintolauutuudet kannattaa ottaa to go -listalle!
Uuden hotellikokonaisuuden ylimmän kerroksen näköalaravintolasta avautuvat näkymät suoraan kiitoradalle.
Kebab-buumiin ovat lähteneet mukaan lukuisat ravintolat aina Hesburgeria myöten.
Parsaviikkojen aikana Kappelissa kuoritaan tuhansia kiloja parsaa.
Valtavirrasta poikkeavat ratkaisut ovat monen menestyneen ravintolan salaisuus.
Äidit ovat ansainneet istua valmiiseen pöytään.
Sama kai mitä tähän kirjoittaa, kukaan usko kuitenkaan =] Kyselkää ihmeessä, jos tulee jotain mieleen. Kuvakin löytyy mahd. sitä kaipaavalle....
Ryyppyskooppi: 21.1.-20.2. VIILEÄ LONKERO Olet raikas ja älykäs. Omaat hyvät puhelahjat.
-M-