Lähetä yksityisviesti

mariekeksi

Perustiedot

Sukupuoli
Nainen
Ikä
40 v
Horoskooppi
Kaksoset
Sijainti
Turku

Taustatiedot

Harrastukset
Koirat, satunnainen taiteilu.

Tarina

Työssäkäyvä kahden koiran yksinhuoltajaäiti, jonka arkipäivät täyttyvät tällä hetkellä toimistotöistä, illat ja viikonloput koirien kanssa puuhaamisesta ja pikkupennun tapakasvatuksesta sekä sisäsiisteysharjoittelusta. Mukaan koitan mahduttaa satunnaisen määrän sohvalla makoilua tv:n tai kirjan parissa, mutta valitettavasti taiteiluharrastukseni (lähinnä öljyvärimaalaus ja karikatyyripiirustus) on yhä jäänyt paitsioon. Asia, jonka suhteen teen varmasti taas uudenvuodenlupauksen...

Vuoden 2013 villeihin harrastussuunnitelmiin kuuluu myös pallojen virkkaus. Kyllä, pallojen virkkaus! Kaikkea pitää kokeilla - ja mikäpä sen terapeuttisempaa (tai isoäitimäisempää) kuin virkkaaminen? 12 kuukauden virkkuu-urakka, ja sen jälkeen tietää mitä ystävät ja sukulaiset saavat joululahjaksi: virkattuja joulukuusenpalloja! :)

Entisenä kilpaurheilijana olen saanut hikipäissä liikkumisesta aika lailla tarpeekseni yhden ihmiselämän osalta, eikä terveytenikään salli enää ihan kaikkea. Koirien kanssa ulkoilu pitää mielen virkeänä, lääkärin loitolla ja vaa'an viisarin aisoissa...

Vaa'an viisarin pidän lukemassa "hoikka" ja pituudeltani olen kai keskimittainen - joskin työpaikalla jo omaksi käsitteekseen nousseiden korkojeni kera kohoan selvästi yli keskimitan.
Hiusmalli on yleensä lyhyt tai lyhyempi, värjätty ja tärkätty.
Vaatekaapissa pääväri on musta.
Iholta löytyy muutama kuva ja koru.

Musiikkia kuuntelen suhteellisen vähän, sillä kotona nautin mieluiten hiljaisuudesta ja rauhasta. Kun jotain kuuntelen, se on lähes poikkeuksetta rockia / metallia, ja kovalla. Osaan toki arvostaa taidolla tehtyä musiikkia lähestulkoon genreen katsomatta, mutta jazz on sellaista, mikä tökkii ja jää kurkkuun kiinni. Ei vaan uppoa, vaikka mitenpäin koittaisi...
Suosikkeja mm. Disturbed, Avenged Sevenfold, Ozzy, Volbeat, System Of A Down.

Elokuvia katson - jos en nukahda kesken.
Kauhut, trillerit, komediat, animaatiot. Jopa jotkut fantasiat ja draamat.
Pitkäveteiset tieteis- ja sotaleffat jätän mieluiten muille.

Tv-sarjoja tulee suurkulutettua iltapäivisin töiden (ja koirien ulkoilutuksen) jälkeen sohvalla rentoutuessa. Tuohon aikaan tuutista tulee Kellarin Kunkkua, Meidän faijaa sekä Pulmusia.
Frendit, Miehenpuolikkaat, Will & Grace, Frasier sekä Paritellen kuuluvat myös katsottujen listalle.
"Vakavampaa" ohjelmistoa edustavat Dexter, Californication, Lost, NCIS ja CSI.
Loistavaa brittihuumoria Paritellen-sarjan lisäksi ovat Kaksi tuoppia kiitos (ei ohjelmistossa juuri nyt), Pokka pitää sekä Pikku-Britannia.
Suomihuumorin uusi tuttavuus on Justimus.
Ja maailman paras lastenohjelma, lauantaiaamujeni ihastus, on Madagascarin pingviinit! :)
Edellä mainittujen lisäksi ahmin luontodokkareita ja muita mielenkiintoisia asiapitoisempia pläjäyksiä.
...ja nyt odotan innolla Foxin Tabu-dokumenttisarjaa!

Elämän ihania asioita:

- Kynttilät, erityisesti näin talviaikaan. Ja avotuli muutenkin.
- Maitokahvi ilman sokeria. Mieluiten kevytmaidolla ja vähälaktoosisella sellaisella. Kahvina Brazil tai Juhla Mokan tumma paahto.
- Oma sänky. Peitto lämpöluokkaa 5.
- Sushi.
- Pitkät kuumat suihkut ja ylenpalttinen määrä suihkusaippuaa.
- Päiväunet. Vielä jos saa torkkua sopivassa kainalossa, aina parempi!
- Vuoristoradat.
- Ukkosen tai rajun syysmyrskyn katselemeninen ikkunasta höyryävä kahvi- tai kaakaomuki kädessä.
- Jäätelö. Uusimpana ihastuksena Ingmanin rommi-suklaa.
- Leivonnaiset ja kaikki, missä on kermavaahtoa. (Ei voikreemiä. Se on yök.) Erityismaininnan saa Café Brahen mustikka-valkosuklaamuffinssit.
- Teatterissa ja elokuvissa käynti (hyvässä seurassa).
- Pyyteettömät ja aidot halit.

Elämääkin tärkeämpiä asioita:

- Kahvi mitataan mukillisina, vaikka puhutaan kupeista.
- Ennemmin vahvaa kuin laihaa kahvia. Tee on erikseen.
- Irtokarkkien määre on kauhallinen, ei "viis kappaletta näitä ja seitsemän noita".
- Vessapaperin tulee laskeutua rullan päältä, ei takaa seinän puolelta.
- Mitä muhkeampi tyyny ja peitto, sen parempi.
- Margariinipakettia ei avata kerralla kokonaan ja vedellä veitsen kanssa päästä päähän, vaan foliota raotetaan noin kolmanneksen ja margariinia otetaan järjestelmällisesti "pohjia myöden" edeten yhdestä päädystä toiseen, kunnes paketti on tyhjä.
- Lakanoiden tulee olla paikallaan eikä pussilakanan yläpäässä saa olla puolta metriä tyhjää, sillä muutoin ei tule uni.

Netellon persoonallisuustesti kuvailee mua varsin osuvasti:

Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.

Jos jokin asia mietityttää, saa kysyä. Vastausta en lupaa. :)