LOBOn uusi Farm-menu ei ole syntynyt keittiössä, vaan saappaat kirjaimellisesti mullassa.
Bistro Miljööstä tutun Ari Zerzan uudessa gastropubissa keskitytään laadukkaaseen ruokaan, hyvään juomavalikoimaan ja aitoon palveluun.
Herkullinen ruoka kruunaa täydellisen kesäpäivän.
Turun Kauppatorin laidalla sijaitseva Buru yhdistää teppanyakin, hotpotin, BBQ:n ja sushin saman katon alle.
Riesling-viikkoja vietetään Bistro O mat Hakaniemessä 12.-25.5.
Hybridigastropubiksi itseään tituleeraava Tap & Table avasi ovensa Kaivopihalle.
Sinun tulee kirjautua sisään kirjoittaaksesi kommentin. Voit kirjautua myös Facebook-tunnuksellasi.
Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.