Lähetä yksityisviesti

Rinzai

Perustiedot

Nimi
Rinzai
Sukupuoli
Mies

Taustatiedot

Harrastukset
Kokemuksien lisääminen

Tarina

Jouni Tossavainen

"... Pirstaloituneen informaatioärsykekulttuurin lievealueilla kukoistavat blogit. Ne ovat yleensä huomionhakuista teeskentelyä, jossa kirjoittaja tarjoaa fantasiaminänsä heurekat nettiyhteisön ihasteltavaksi. Blogit saattavat täyttää kirjoittajansa jonkinmoista, yhteisöllistäkin terapiantarvetta, mutta eivät juuri jätä vastavuoroisuudelle tilaa. Tietysti palautetta saa lähettää, mutta senkin pystyy tarvittaessa deletoimaan ..."

City on ottanut minusta vallan. Minulla ei ole enää omaa tahtoa. Laadin profiilia ja valmistelen deitti-ilmoitusta. Enkä tiedä miksi, kun en näe sitä tarpeellisena, mutta tarvitseeko minun kaikkea tietääkään? Minä haluan paljon yhteydenottoja, jotta voin sitten arvostella yhteyttä ottaneita Cityn foorumeissa. Julistan suureen ääneen liittyneeni sopulilauman yhdeksi sopuliksi. Minä haluan olla kuten kaikki muutkin, siksi pyrin tekemään tästä profiilista samanlaisen kuin kaikilla muillakin.

Ehkä kannattaa lopettaa profiilini lukeminen tähän, ennen kuin huomaat, että olen vastustamaton. Voit ihan reilusti ottaa ja luikkia takavasemmalle. Ajatuksillani sanotaan olevan kärpäspaperin kaltainen vaikutus niiden kanssa tekemisiin joutuville. Ihmiset kertovat kokevansa olevansa kuin kärpäsiä, jotka tarttuvat ajatuksiini pääsemättä niistä koskaan enää irti. Osa puolestaan kertoo ajatuksieni ja operointini olevan kuin tietokonevirus joka asentuu mielen rekisteriin, eikä milloinkaan poistu sieltä. Varsin voimakas vaikutus, huh? Joko alkoi pelottaa? Tuliko tarve muokata omaa profiilia ja lisätä sinne jotakin mukanokkelaa ja mukasalaperäistä? Be my vieras!

Hiuskuontaloni on vaalea. Harrastan mm. vesiväritöitä, muovailuvahataidetta ja steppiä ilman steppikenkiä. Muita harrastuksia ovat horisonttiin katseleminen ja rauhallinen pään pudisteleminen idiooteille. Välillä saan kummallisia tekemispuuskia, joiden puitteissa olen harrastanut mm. amerikkalaistyyppistä afroamerikkalaisten suosimia tanssityylejä, joogaa, jääkiekkoa, lentopalloa, pingistä, kuviokelluntaa, uimahyppyjä, pilkkimistä, korkokengissä tepastelua, teatteria, laulua, elokuvaohjausta, käsikirjoittamista, varjoleikkejä, nyrkkeilyä, mongolialaista ratsastamista. Alkoiko pelottaa?

Itse näen olevani tämän profiilin ja oman eksistenssini perspektiivistä kuin Raid-hyönteismyrkkypullo. Joskus kauniiseenkin puutarhaan eksyy tuholaisia, jotka tulee hävittää lempeällä myrkkysuihkauksella. Joskus puutarhaa katselevat muut ihmiset eivät edes huomaa tuholaisia, ennen kuin he havaitsevat Raidia suihkutettavan. Joihinkin foorumeihinkin pesiytyy silloin tällöin tuholaisia. Tuholaisten tarkoituksena on paikkaansa pitämätöntä informaatiota levittämällä ja muille sihisemällä nostaa itsensä perusteettomasti (omassa mielessään) toisten yläpuolelle. Osa käy munimassa informaatiota toisten viattomien lintujen pesiin, jotka ajattelemattomasti alkavat sitä hautomaan. Osa puolestaan kertoo suunnittelevansa murhia ja pimpsansa myyntiä varsin kovaan hintaan, kaikki tämä erikoisuuden tavoittelun nimissä. Tällainen peli ei vetele, esiin on kaivettava Raid ja nappia painamalla lempeä suihkaus sähisevän olion silmiin tekee tehtävänsä. Pesään munitut munat heitetään maahan ja rikotaan tallomalla. Murhanhimoisille henkilöille räkätetään päin naamaa, heitä puukotetaan selkään selän takana mm. käyttämällä apuna konseptia jota kutsutaan pikikseksi. Kyseessä ei ole pikataival vaan jotakin muuta, mutta mitä? Eikö olekin salaperäistä??

Seuraavat objektiiviset (kuinkas muuten) toteamukset on lausuttu minua kuvaamaan: pedantti jolta feikit ja mitkään yksityiskohdat eivät jää näkemättä, perfektionisti, outside-the-box-thinker, poikkeustapaus, larger that life character, johtaja, luova, nopea ajattelija, tuotteliain jonka olen milloinkaan nähnyt, draws all the attention when entering a room, hyvä tyyppi, verbaaliakrobaatti, egoisti, one in a million, erikoinen, hauska, outo, vittu sun kanssas, hyvä panemaan…

Onpa minua kuvattu myös näin:

Henkilö jonka kanssa en toivoisi valheisiin taipuvaisten ääliöiden joutuvan tekemisiin, sillä heidät napataan suuhun, pureskellaan, jauhetaan paskaksi ja sitten sylkäistään tien pientareelle. Paskanpuhujat eivät tiedä mikä heihin iski, vaikka he pyrkivätkin usein vikisemään ja keksimään mukalennokkaita vasta-argumentteja. Selvää on kuka tässä pelissä on voittaja.

Ja näin:

"Kuningas"
sokeri23848

"Rinzai Suomen ykkönen"
"Rinzai on saatanan kova panomies"
hunaja91882

1.1.2011
"Älyttömän kova panemaan, etkä piittaa peräreiästä, mitä ainakin minä kunnoitan."
T: ruusunterälehti1838849

"Olen yhtäkkiä huomannut että sun käsivarret on täydelliset"
tulppaani3845877

"koska et vaikuta haluavan upottaa siitintäsi hullun kehoon, sinulla on mahiksia"
SiskoOptimisti

"Sä olet verbaalinen nero. Sun kannattais kirjoittaa kirjoja - ihan oikeesti!"
-Lutka-

"Sä olet ihan oikeesti niin vitun kova heittää läppää, että oletko ajatellut ryhtyväsi heittämään frisbeetä - oikeesti?"
Lotuksenkukka47758439

"Et sä saa karkotettua ympäriltäs ainakaan ketään jolla on älliä päässä. Hullut huorat saattaa tietysti luikkia häntä koipien välissä toiseen suuntaan, mutta sehän on vaan hyvä asia, jää meille älyköille enemmän sun sukunuijasta tarjolle - oikeesti."
Sinivuocko238784758

"Ihana poika"
HillaMarja474838 alias HillaMarja474838

Ja onpa minua kutsuttu myös näinkin, erään Diablesse-nimimerkkiä käyttävän naisena esiintyvän sketsihahmon toimesta, joka kertoo yhdynnän (epäselvää mitkä kehon onkalot sisältyvät hintaan) hinnaksi 20 tonnia ja kertoo murhaavansa puolesta millistä:

"Mun pitkäaikainen ehe ehe -perskärpänen eli rinzai?"

"Mun ilmeisesti nyt jo Thaikuissa itsensä hengiltä nussi(tutta)nut trollifani rinzai jaksoi kirjoitella unelmiensa 27-senttisen parrun ohella siitäkin, miten suunnittelen murhia puolesta miljoonasta juuroja."

Diablesse-nimimerkkiä käyttävä naisena esiintyvä, sukupuoliyhdyntään ilmoituksensa mukaan 20 tonnista kenen kanssa tahansa suostuva on yrittänyt sittemmin selitellä näitä murhafantasioitaan seuraavasti:

"Heh. Lähteensä oli jokin ikivanha kyselyketju, jossa olin vastannut että kyllä, voisin teoriassa tappaakin. Rinzaillahan olisi valmiuksia tehdä duunia seiskan kaltaiselle kusipressille, kun on niin hyvä hankkimaan tietoja ja luotettavista lähteistä vielä ja mitenkään vääntämättä tosiasioita "myyvimmäksi". :D"

Kyseessä ei ollut Diablesse-nimimerkkiä käyttävän naisena esiintyvän sketsihahmon väittämällä tavalla kyselyketju. Hän siis valehteli. Valehtelua tässä yhteydessä ei ole sinänsä pidettävä mitenkään kummallisena, ottaen huomioon, että hänellä on blogissa kertomiensa unien mukaan tapana pankista rahaa nostaessaan "soittaa lähellä olevalle henkivartijatutulleen". :D :D :D Diablesse-nimimerkkiä käyttävä naisena esiintyvä sketsihahmo tajusi (ilmeisesti jonkun toisen huomauttamana) tämän murhafantasiansa mielisairauden ja ristiriitaisuuden, koska hän on pyrkinyt selittelemään toimiaan myös tällä tavalla:

"Niin ja onneksi mulla on poikaystävä. Vois meinaan olla aika hiljaista päästä tervepäisen miehen kanssa treffeille, kun kirjoittelee näin kamalia juttuja nettiin kaikkien kauhisteltaviksi :D Tai mistä mä tiedän jos tällainen saisikin rinzain kaltaiset pipipäiset perskärpäset vaan pysymään kaukana musta. :)"

Aika hiljaista? Totta tosiaan, eipä ole pahemmin "poikaystäviä" näkynyt, ainakaan naapureiden mukaan. :D Eikä muutenkaan sellaista henkilöä, jonka itäkeskuslaisesta turkkilaisten pizzamiesten "merkkiliikkeestä" ostetuissa "merkki"- housuissa pullottaa 27-senttinen kyrpä, mistä Diablesse-nimimerkkiä käyttävä sketsihahmo kertoo tässä ketjussa:

http://www.city.fi/keskustelut/65665/pienimunaisten+pilkkaaminen/?total=252&offset=100

Tämäkin on sketsihahmon mielestä varmastikin "vanha kyselyketju" jossa hän vain pikkasen laski leikkiä? :D

Minulla ei ole 27-senttistä kyrpää, mutta olen menossa plastiikkakirurgin konsultaatioon, jotta tämä puute saadaan korjattua. Minä olen nyt pyyhkinyt kaiken menneen ja kuulun sopulina sopulilaumaan. Minä haluan olla kuten kaikki muutkin. Pois mikään poikkeavuus minusta. Minkä merkkinen tuulipuku minun muuten kannattaisi ostaa? Mikä kuvaamo on pätevin jos haluan käyttää tulevan profiilikuvani apuna tuulikonetta? Mistä saa halvimpia pinkkejä sukkahousuja, joita voin vetää päähäni silloin kun siltä sattuu tuntumaan? Mitkä ovat viimeisimmät sutkautukset ja sanonnat jotka minun tulisi opetella? Kuinka saan parhaiten kaikki tunnistettavat piirteet peittoon naamastani salamavalon välähdyksellä?

PS. Keräilen muuten sukkia, jota pidän omasta mielestäni niin coolina asiana, että ilmoitan sen täällä. Minulla on niitä lukemattomia pareja. Pääasia, että niitä on mielestäni paljon. Niiden laadullahan ei ole mitään väliä, vai mitä?

PS2. Kaikille minua "vihaaville" naislukijoille tiedoksi varoituksensananen. Älä ylläty, kun eräänä kauniina päivänä selässäsi ratsastava mies vetää letistäsi taaksepäin ja kumartuu kuiskaamaan korvaasi: "Moi, mä olen Rinzai, miltä susta nyt tuntuu?" :)

PS3. Jos korostat ohikiitävää "nuoruuttasi" käyttämällä ilmaisuja setä tai täti tai niiden eri muotoja itseäsi vanhemmista ihmisistä ja/tai ihmisistä joiden pelkästään arvelet olevan itseäsi vanhempia, vien sinut pakkopaidassa mielisairaalaan ja jätän sinut sinne aina kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

PS4. Bangkokilainen plastiikkakirurgi ilmoitti, että siitintäni ei ole mahdollista operoida 27-senttiseksi ja ranteenvahvuiseksi. Hän ehdotti sen sijaan pillun leikkaamista. Harkitsen parhaillaan asiaa, mutta pidän epätodennäköisenä, että pillun leikkauttaisin, vaikka halvalla sen saisikin: 1800 dollarilla. Kyllä on pillu halpaa tänä päivänä!

PS5. Balilla saa ihan vitun tiukkaa aussipillua gimmoilta, joilla on kultainen rusketus ja jotka osaavat lautailla. Nam!