Lähetä yksityisviesti

Sirene83

Perustiedot

Sukupuoli
Nainen
Ikä
41 v
Sijainti
Helsinki

Taustatiedot

Harrastukset
Liikunta monessa muodossaan, rakkaimpana kaikista melonta; Elokuvat & musiikki; Viini & ruoka; Uuden oppiminen

Tarina

Elämäni aakkoset...

Almanakka. Ei hajuakaan mitä elämässäni tapahtuu, ellei kalenteri ole mukana.

Bon voyage! Kun matkustan, niin reissuihin kuuluu olennaisesti ruokakulttuuri, nähtävyyksien katselu ja paikallinen kulttuuri. En perusta rannalla makaamisesta, shoppailusta tai dokaamisesta reissun päällä, vaan haluan kokea ja nähdä jotain ainutlaatuista.

Duuni. Pakollinen paha. En inhoa työtäni, mutta jos lotossa voittaisin, niin jäisi kyllä työnteko toista kertaa miettimättä.

Elokuvafestarit. Koska vain festareilla näkee oikeasti hyvää elävää kuvaa.

Fillari. Kirottu tämä maa, joka on jäässä suurimman osan vuotta. Pyöräily on nimittäin hirveän mukava tapa liikkua Helsingissä.

Harrastukset. Niitä riittää. Elämä on mukavaa ja mielenkiintoista, kun on vaihtelevaa tekemistä.

Impulsiivisuus. Innostun millon mistäkin, mikä rikastaa elämääni valtavasti. En kuitenkaan ole mikään sekopää tuuliviiri vaan järki pysyy päässä.

Juhliminen. Minusta loistava tapa juhlistaa asiaa kuin asiaa on kokoontua hyvässä seurassa hyvän ruuan äären ja kohottaa lasillinen maistuvaa viiniä. Baarit ja järjetön dokaaminen ovat kyllä hyvin taaksejäänyttä elämää.

Kulttuuri. Maamme on täynnä mahtavia tapahtumia, kun vaan osaa etsiä.

Luonto. Kun unholaan jäänyt melontaharrastukseni löysi taas paikkansa elämässäni, niin luonto on näyttäytynyt aivan uudella tavalla. Vielä pari vuotta sitten ajatus viikonlopusta saaressa ilman vessaa, suihkua tai jääkaappia olisi tuntunut tosi etäiseltä.

Meri. Aikuisiällä olen huomannut veden olevan tärkeä elementti minulle. Merituulen tuoksu mökin laiturilla tai kajakin kyydissä on yksi parhaita asioita maailmassa.

Nelijalkaiset ystävät. Omia lemmikeitä ei toistaiseksi ole, mutta eläimistä kovasti pidän. Koiran tai kaksi otan, kun ajankohta on sopiva.

Oma aika. Ehdoton. Hajoaa pää, jos laatuaika oman itseni kanssa jää liian vähiin.

Pynttääminen. En ole koskaan oppinut hienoja meikkikikkoja tai erikoisia tapoja laittaa tukkaa. En oikeastaan edes välitä. Kynsiä tykkään laittaa, mutta muuten sen verran kuin osaan ja muuten tyydyn olemaan nätti au naturel.

Ruoka. Hyvä ruoka, parempi mieli. Tuon osuvampaa slogania ei liene olemassa.

Salmiakki. On mysteeri, ettei maailma Suomen ulkopuolella osaa arvostaa tätä kulinaristista elämystä.

Terveys. Terveyteen liittyvät asiat ovat aina erityisesti kiinnostaneet minua ja uusien asioiden oppiminen nimenomaan tästä aiheesta on jatkuva projekti.

Urheilu. Intohimoni liikuntaan johtuu pitkälti siitä, että siitä tulee niin pirun hyvä olo. On vaan plussaa, että kyseinen harrastus sattuu olemaan terveellistä ja pitää painon aisoissa.

Viini. En voi käsittää, että vielä kuusi vuotta sitten viini oli mielestäni pahaa.

WWF. Olen ollut WWF:n kuukausilahjoittaja niin kauan kuin muistan. Itämeren kunto on tärkeä asia ja koskettaa hyvin läheltä nimenomaan suomalaisia. Yritän muutenkin panostaa arkipäivän hyväntekeväisyyteen ja käyn esimerkiksi verenluovutuksessa niin usein kuin mahdollista.

Ystävät. Niitä oikeita hyviä ystäviä on melko vähän, mutta kaikki pirun upeita tyyppejä.

C, G, Q, X, Z, Å, Ä, Ö Kaikki mitä jäi kertomatta...