Lähetä yksityisviesti

ZOMQandBarbieQ

Perustiedot

Sukupuoli
Mies
Syntymäaika
26.6.1975
Horoskooppi
Rapu

Taustatiedot

Harrastukset
rock, teatteri, haaveilu, säätäminen, tennis

Tarina

ZOMBIE tai HOOK JONES nykyään
on maaninen taikuri (multiartist)joka tykkää tehdä musiikkia, teatteria, kuvaa jne.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Julkinen minäkuva: Zombie Queen (zombie barbie queen)
tavallinen 65-wee pedofiiliminäni joka syö kaurapuuroo ja harrastaa valehtelua. Ristimänimi Jouni "Musse" Korpi.
pituus 177cm paino 65-70kg
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Amazoniassa lähellä tamperetta on suomen keuhkot
ja Zombien/mussen kotikontu tällä hetkellä.
Zombie ei tiedä kuka on sen tyttöystävä, vaikka sillä voi olla se tai niitäkin -zombie väitttäää demissä olevansa bi-seksuaali, mut barbie on erimieltä -barbie on zombien femiininen sivupersoona -liitty sarjakuvamaiseen musabisnekseen ja kloonaukseen jotenkin. Vastoin tyhmien jenkkifilkkojen zombie ei ole tahdoton, vaan mahdoton
-kukaan ei jaksa kuunnella 65 tunnin monologeja paits jokkut opetuslapset jokka ei tajuu, et eihän zombie lopeta ennen kuin ääni menee. jos joku reppana yrittää kuunnella aiwopesevää ja taukoamatonta aina fanaattisuuteen asti
meneillään olevaa luentoa, puhetta, mooralista närkästystä, ojhjeistusta, nuhteita , vinkkejä kuinka isketään naisia -laulua, runoa ...ihan mitä vaan....zombie on kirjoittanut kirjallisuutta, mutta pitää sitä köyhien ja alkoholistien työnä, mutta on arvioinut asiaa uudestaan, koska kirjailijathan pitävät kalliita seminaareja. ZOMQNET, JUP-TOBACCO JA NAGUAL BANK TOIVAT JA VASTA NYT ALKAVAT VERSOIA JA PUHJETS KUKKAAAN zzz Zombie on talousihmisenä saravuota röyhkeempi ja suulaampi -halutessaan naistennaurattaja tai itkettäjä ....niin ja ärsyttävä se osaa olla tosi helposti kun se ihQuilee julkisesti uniikeissa ja laadukkaissa vaatteissa jokka ovat useimmiten "banaaleja, brutaaleja ja rivoja" -oli taidetäti sara hildenin kritiikki kun näki zombien ensikertaa.....
silloin kuin nämä asuivat samassa kerostalossa näsilinankadulla treella.

zombie on neljäsosa romaani -zombiesta romaanien ja kaiken muun kirjallisuuden kuin fisherin jalometallialan lukeminen on ajantappamista -jokunen poikkkeus on. zombie on kirjoittanut paljon, mutta ei lue yleensä kertaakaan teoksiaan. kuvataiteilijana zombie on turhautunut ja siirtänyt nekin visiot musiikkiin.

zombie on nimittänyt kaverinsa qvistuksen maailman toiseksi multiartistiksi (mut ei maaniseksi taikuriksi). zombie tekee musiikkia, patentteja, biisejä, runoja, novelleja , romaaneja,animaatioita, käsikirjoituksia , ohjaa filmauksissa jne.

zombien mielestä kaikiki koulutus on perseestä.
zombieta pidetään yleisesti hieman jälkeenjäänenä
-kehityswammaiseksi joka syntyi liian nopeasti walkilan saunassa. zombie tykkää särmikkäistä naisita ja isoista koirista.

zombie on alkanut harrastamaan: -harastelija miljardööri ja kasvava diiva kasvattaa tupakkaa, kurpitsaa, perunoita, ja retiisejä. maatalouden lisäksi zombie keräilee kultaa, jalometalleja, jalo-ja korukiviä, vöitä, uniikkeja vaatteita, sormuksia hän lahjoittelee ja muita tavaroita joita ei enää kerääkkään. zombie antaa lahjan herkästi ja tulee tyytyväiseksi kun saa itse sellaisen.

muut harrastukset:

-tennis - 80-luvun tai sitä vanhempi elektroniikka ja soittimet, nyrkkeily, autojen hukkaaminen ja sakkojen keräily "ei autoo kortilla ajeta" -zombie hermostuu jos joku haukkuu poliisia natsiksi, siaksi tms.
-zombie ui paljon säällä kuin säälläja mihin vuodenaikaan tahansa -johtuu onnelisesta kohdusta ja heinäkuussa syntymisestä -zombie harrasta myös propakandaa, provosointia, hakkerointia, asianajajan avustuksella hän kerää rahaa tultuaan kaltoin kohdelluksi.
-zombie näyttelee paljon ja hänen on vaikea muistaa minkälainen ääni tms. hänellä oikeasti on.
zombieta pidetään mukavana , mut onnelisena psykopaattina joka on kiva kun ei oo fanaattinen.
============================================================¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Barbie on täysin pitelemätön diiva ja ei häpeä mitään kuin aina ujouteenkin taipuva zombie.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
musse on zombien eka kutsumanimi jonka hän sai äidiltään joka opetti hänellä 5 -vuotiaana aaveratsatajan soittamisen mandoliinilla -sitä hän vieläkin joskus katuu. zombie tykkää traumoista.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

darrenpretty on yksi sivupersoona joka myös kirjoittaa tänne joskus -zombien klooonit ovat city.fissä blogiavustajia.
==========================================================
zombie on ollut kerran naimisissa, mutta on virallisesti leski ja vapaaherra. avoliitoja noin kymmenkunta -nykyään hän haluaa ola mieluiten erakko kuukauden verran kerrallaankin-ei se usein onnistu
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
lukuisat hajonneet ja hajotetut bändit ovat nettibannausten ohella saaneet zombien tekemään lähes sata kokojan käytettävää profiilia ja sähköpostiosoitetta
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Rakkaus on zombien mielestä koti jossa on hyvää ja ravitsevaa ruokaa, kotieläimiä, työkaluja, ompelukone jne.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
zombie ei omista vastoin yleistä käsitystä Tampereen LegioonaTeatteria, mutta myöntää käyneensä siellä parikertaa
vaatekomerossa
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Zombie ei tykkää stailaavista ja sisustavista homoista joka ei oo ees kunnollla homonnäköisiä
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
formulat on zombien ainoa ohjelma sään lisäksi jota hän uskoo ja seuraa teeveestä -muuten hän on mediakriittinen ja kusee näin omaan taskuunsa -hän omistaa bitbit vision filmsin.
=========================================================
zombie avustaa greenpeacea 5 euron kukausi maksulla, "koska ne greenpeace muijat siellä kadulla oli mukavia ja söpöjä."
"greenpeacen mediahakuisuus on kanssa herran mieleen."
barbie-puoli zombiesta käyttää aitoja turkiksia ja hajoittaa autoja, elokuvakameroita huvikseen, koska haluaa oppia löytämään niistä edes jotain korjattavaa tai muuhun käyttöön sopivaa.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
zombie ei kuuntele, lue eikä katso juurikaan televisiota ja omia tuotoksiaan hänellä ei ole kotonaan -paitsi kuvataidetta ja naivisti ja rumastikkin piirettyjä/pilattuja ja maalattuja kitaroita.
zombie ei tykkää kuunneella itseään saatika katsoa, koska ei oo milestään koskaan valmis, kaunis jne. ja seuraava tekele on aina parempi, mut ei ilti tarpeex hyvä, et sitä itse jaksaisi tyytyväisenä kuunneella/katsella/lukea 10 sekuntiakaan kuin, et oppii et ei tee enää samoja virheitä, vaan erivirheitä.
==========================================================
zombie ei tiedä kuin 200 nimeä kaveripiiristään, mutta hän tietää horoskoopit tai jonkun muun seikan ja naaman aika monesta ystävästään.
zombie ei halua käyttää suhteita taiteessaan, ja sanoa kenestäkään mitään jota voisi sanoa arvottamiseksi
==zombie tykkää ihmisitä joilla on ideoita, visioita ja mielikuvitusta sekä taiteilijoista ja tuomareista, diktaatoreista, mutta ei muista kun asianjajansa nimen
-siksi hänellä on usein asiajajaja, turvamies/nainen (lastenhoitaja) tms. mukanaan.
zombie on joskus kleptomaani jos palvelu ei pelaa
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Zombie tykkäää järkyttyä ja liikuttua -saadakseen ilmaisia matkoja ajassa. zombie oikeastaa uskoo kaikkeen mihin milloinkin , "koska se on niin tyhmää et se on järkevää."
zombie tykkää olla 5-wuotiaan mielikuvituksella varustettuna
enimmäkseen -naisten vuoksi zombie pelkää taantuvansa ja mettävänsä mielikuvituksena, kokska naiset ei halua rakastella 5-ween kanssa. alkoholi, kapakat jossa on juopuneita eivät ole zombieklla mieleen kuin harvoin
sopivan vähän käytettynä. "suklaa lisää päävisioo"
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
zombie usein haluaa olla yksin ja vihaa usein kaikkee ylimääräistä sosiaalipaskaa kunnes kyllästyy itseensä ja menee kaupunkiin, ulos kylille tai kaukomaille tapaaman tutuja ja tutustumaan uusiin.

Nykyään oon HOOK JONES jonka bändi on Nagual Bank ja oon sen kaa naimissa. jos nait mut nait bändin !

PuhtaaksiKirjoittanut Hanna Laihosalo (lastenhoitaja sihteeri, turvanainen ja autokuski.

HENKISESTÄ TUESTA OPELLE KIITOKSIA HENKIMAAILMAN ASIOISSA <3

JOO, MÄ PÄIVITIN TÄN TAAS 2012 JA ON KUUMA TIETTY JA ON MUUTENKIN -se oleminen on ...joo se on seopn onse on seon ja seon