Tyyli

Mukavaa meikkipussiin, vänkää vaatepuulle.

Seppälä preview
Seppälän talvi on 1980-lukua: valikoimassa on jakkupukuja, Pepita-ruutua, naisten solmioita ja leveitä värikkäitä vöitä. Takeissa on tekoturkiskauluksia. Ja huh! Seppälä uskoo valkoinen nilkkasukka - korkokenkä -yhdistelmään. Kokonaisuudessaan Seppälän look on parantunut huomattavasti viime vuosina. Syytä onkin: Hennes&Mauritz on ollut kova kilpailija. Neljässä vuodessa se on kasvattanut markkinaosuutensa kuuteen prosenttiin. Maaliskuussa tilanne kiristyy entisestään, kun espanjalainen Zara saapuu Suomeen Aleksanterinkadulle.

LVMH osti Donna Karanin
Maailman suurin luksustavarakonserni LVMH, joka omistaa muun muassa Christian Dior - ja Louis Vuitton -tuotemerkit, kävi Yhdysvalloissa ostoksilla ja osti Donna Karanin muotitalon.
LVMH:n liikevaihto on noin 70 miljardia.

Tuuheeta!
Tigin Fully Charged -suihkutin tuuheuttaa hiukset föönätessa. Tiedote lupaa, että hiuksista tulee tuuheammat ja runsaammat ja pitää lupauksensa. Mikä parasta: hiukset eivät näytä likaisilta. Fully Charged -suihkeessa on myös UV-suoja.
Tigi Fully Charged 200 ml 120 mk.

Rasvaisia juttuja Body Shopilta
Body Shopin loistavat rasvaiset vartalovoiteet ovat saaneet uuden perheenjäsenen, soijavartalovoin. Soijavartalovoi on kirnuttu erityisesti normaalille ja kuivalle iholle. Muut sarjan jäsenet ovat oliivivartalovoi, pähkinävartalovoi, Shea Butter ja mangovartalovoi. City suosittelee erityisesti kuiviin jalkapohjiin talvin, kesin.
Body Shop Body Butter 200 ml 68,50 mk.

Tigi meikkaa
Kampaamoista tunnettu Tigi on laajentanut valikoimaansa myös meikkeihin. Tigin luomiväreissä on paljon pigmenttiä: kohtuullisen verran väriä pensselissä riittää. Kynämäinen huulipuna, Joystick, on kätevä, se toimii poskipunana ja tarkkakätinen voi käyttää sitä myös rajaukseen. Ripsiväri menettää ruusun tuoksunsa, kun satsi on lopussa ja on aika hankkia uusi.
Tigi-meikit Tigi-kampaajilta 95 mk - 230 mk.

Sutun pyyhin kasvoiltasi pois
Värititkö rajan yli? Ei hätää, Shisheidon eraser pencil eli meikinkorjauskynä pyyhkii niin levinneen ripsivärin, huulipunan kuin kajalin. Eraser pencil on puukynä, jonka sisältö on eräänlaista meikinpuhdistusainetta.
Jokaisen tärinäkäden must.
Shisheido Eraser Pencil 99 mk.

Vesimeikkipuikko
Tosi kuin vesi, Lumenen Aqua touch -meikkipuikko tuntuu vedenraikkaalta. Se levittyy helposti ja näyttää luonnolliselta. Aqua touchissa ei ole öljyä, eikä hajuja. Meikkaaja Raili Hulkkonen suosittelee, että Aqua touchista valitaan astetta tummempi sävy kuin normaalista meikkivoiteesta.
Lumene Aqua touch stick 11 ml 70 mk.

Lakat pois rakennekynsistä
Miramen uusi kynsilakanpoistoaine ei sisällä asetonia ja siksi se sopii myös rakenne- ja tekokynsille. Hienoa! Rakennekyntisetkin pääsevät eroon lakoistaan.
Mirame ilman asetonia 13 mk.

1 kommentti

Dashanti

5.9.2011 12:32

http://dashantilife.blogspot.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi