Kiinalaisnainen opastaa videolla, kuinka ilotytöt voivat tienata paremmin sosiaalisen median avulla

Vinkkejä annetaan oikeanlaisesta profiilikuvasta ja huonojen asiakkaiden välttelemisestä.

Nettiprostituutio ei ole mikään uusi ilmiö.
Nettiprostituutio ei ole mikään uusi ilmiö. Kuva: Thinkstock / iStock

Sosiaalinen media tarjoaa useita eri kanavia, joiden kautta brändätä itseään. Sen oppivat myös kiinalaiset prostituoidut, ainakin jos nimettömänä pysyvän lähteen lataama videopätkä pitää paikkansa, uutisoi Daily Mail.

Videolla näkyy, kuinka joukko viehättäviä aasialaisneitoja kuuntelee tarkkaavaisina siistiin jakkupukuun pukeutuneen naisen luentoa sosiaalisen median mahdollisuuksista. Nainen hehkuttaa kurssin "bisnesmallia", jonka avulla tytöt voivat kasvattaa asiakaskuntaansa Facebookin ja Weibon kaltaisten verkostoitumissivustojen kautta.

"Nämä välineet voivat auttaa teitä myymään itseänne, ja houkuttelemaan parhaat asiakkaat", videolla esiintyvä nainen lupaa.

Yksi tytöistä keskeyttää luennon pyytääkseen kopiota sen sisällöstä. Kurssin vetäjä lupaa järjestää asian tunnin jälkeen.

Noin kaksiminuuttisella pätkällä kuullaan myös, kuinka tyttöjä ohjeistetaan välttelemään "luusereita", ja kuinka oikeanlainen profiilikuva herättää asiakkaan mielenkiinnon.

"Katsokaa tätä tyttöä. Hänen meikkinsä on upea ja sa hänet näyttämään nuorelta ja säteilevältä. Hänen silmänsä ovat sielun ikkuna", nainen hehkuttaa.

Vaikka videon aitoudesta ei ole takeita, ei sen skenaario ole kovinkaan kaukaa haettu. Kiinalainen seksibisnes rehottaa bordelleissa ja punaisten lyhtyjen alueilla, vaikka prostituutio onkin maassa laitonta.

Lähde: Daily Mail

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi