Roskaposteista poimittuja, vol.40

  • Inapt

Puoliruokotonta...

Pari saloseutulaist naispualist liikkeharjottaja ol ensmäst kertta elämäsäs pelamas kolffi Salo kolfkentäl, vai oliksee ny tosa Wiurilas,emmää nyy varmaste muist, mut kumminki ku toine löi avauslyäntis, lens pallo niimpal mettä et see osus yhten pelaava miähe.

Miähe käre lennähtivä salamana haaroihi ja miäs vajos polvillas maaha. Naise juaksiva kauhial kiirul miähe lua ja kysysivä kui kävi ja voik autta. Miäs ähis ja puhis ja vastas ettei tää nyy ol ensmäne kert ku pallo häne ossu ja et kyl see siit sit. Toine naine sano olevas vysioterapeutti ja halus autta miäst ku tämmöne vahinko kävi. Miäs pist vähä hanttinki mut naine otti miähe kärep pois haaruksist ja avo sepalukse. Sit naine lykkäs kätes miähe sepaluksest sisäl ja alko simmotti rytmikkäste hiaroma.

No sitä hiaromist kest sit ainaki kymmene minutti ja sit naine kysys miähelt et milt nyy tunttu. Miäs vastas et helkuti hyvält mut peukalo o erellenki vähä perkulen kippiä.

-------------------------------------------------------------------------

[/B] Turkkulaine ihastus!

Mies ja nainen ihastuivat toisiinsa, ja halusivat mennä samantien naimisiin.

Nainen: "Mut eihä me tiäretä toisitamme juur mittä!".
"Ei se mitään haittaa, tutustumme kyllä toisiimme ajan kuluessa", vastasi mies.

Nainen rauhoittui ja he menivät naimisiin ja häämatkalle erääseen kylpylään.

Yhtenä aamuna loikoillessaan uima-altaalla, mies nousi ylös, heitti pois pyyhkeensä, kiipesi 10 metrin telineelle, teki kaksi ja puoli volttia kerien ja sukelsi veteen sulavasti. Muutaman lisähypyn jälkeen mies tuli takaisin ja istuutui.
"Toiha ol iha loistava", ihasteli nainen.

"Olin aikanani Suomenmestari uimahypyissä. Katsos, minähän kerroin sinulle, että tutustuisimme toisiimme koko ajan lisää", mies kertoi.

Nainen nousi ylös, hyppäsi altaaseen ja alkoi uida edestakaisin. 75:n altaanmitan jälkeen hän palasi miehensä luo, eikä ollut edes hengästynyt. Ei minkäänlaisia väsymisen merkkejä.
"Tuohan oli aivan uskomatonta! Oletko sinä ollut huippu-uimari?"
"E, mut mää oli enne huaran Turuus ja töis molemmil pual jokke!"

-------------------------------------------------------------------------
[/B]
Satiainen asusteli Matti-Eskon viiksissä, mutta eräänä päivänä kyllästyi kaverin jatkuvaan laulamiseen. Tästä johtuen satiainen soitti asunnonvälitykseen ja selitti tilanteen, että oli kyllästynyt jatkuvaan hoilottamiseen.

Siihen asunnonvälittäjä vastaamaan, että meillä olisi tarjota Juha Miedon parta asunnoksi, että kelpaisiko. Tokihan iso ja tilava kämppä satiaiselle kelpasi, mutta ei mennyt kuin viikko, kun asunnonvälittäjän puhelin soi jälleen.

Satiainen valitti, että Miedon parrassa on aivan saatanan kylmä ja tuulista koko ajan, kun äijä vaan hiihtää koko ajan, että löytyiskö muuta paikkaa.

Asunnonvälittäjä mietti pitkään ja keksi kuin keksikin vielä yhden paikan eli Paula Koivuniemen pimpsloora. No, tästäkös satiainen innostui ja suostui oitis muuttamaan uuteen asuinpaikkaansa.

Tällä erää ei mennyt kuin pari päivää kun asunnonvälittäjän puhelin soi jälleen. Asunnonvälittäjä mietti, että ei jumalauta jos se on taas se satiainen. No satiainenhan se sieltä soitteli jälleen ja kertoi huolensa:

"Ei jumalauta, tästä ei tuu yhtään mitään. Mä oon taas Matti-Eskon viiksissä."

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus