Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2008.
Edellinen

Roskaposteista poimittuja, vol.40  1

Puoliruokotonta...

Pari saloseutulaist naispualist liikkeharjottaja ol ensmäst kertta elämäsäs pelamas kolffi Salo kolfkentäl, vai oliksee ny tosa Wiurilas,emmää nyy varmaste muist, mut kumminki ku toine löi avauslyäntis, lens pallo niimpal mettä et see osus yhten pelaava miähe.

Miähe käre lennähtivä salamana haaroihi ja miäs vajos polvillas maaha. Naise juaksiva kauhial kiirul miähe lua ja kysysivä kui kävi ja voik autta. Miäs ähis ja puhis ja vastas ettei tää nyy ol ensmäne kert ku pallo häne ossu ja et kyl see siit sit. Toine naine sano olevas vysioterapeutti ja halus autta miäst ku tämmöne vahinko kävi. Miäs pist vähä hanttinki mut naine otti miähe kärep pois haaruksist ja avo sepalukse. Sit naine lykkäs kätes miähe sepaluksest sisäl ja alko simmotti rytmikkäste hiaroma.

No sitä hiaromist kest sit ainaki kymmene minutti ja sit naine kysys miähelt et milt nyy tunttu. Miäs vastas et helkuti hyvält mut peukalo o erellenki vähä perkulen kippiä.

-------------------------------------------------------------------------

[/B] Turkkulaine ihastus!

Mies ja nainen ihastuivat toisiinsa, ja halusivat mennä samantien naimisiin.

Nainen: "Mut eihä me tiäretä toisitamme juur mittä!".
"Ei se mitään haittaa, tutustumme kyllä toisiimme ajan kuluessa", vastasi mies.

Nainen rauhoittui ja he menivät naimisiin ja häämatkalle erääseen kylpylään.

Yhtenä aamuna loikoillessaan uima-altaalla, mies nousi ylös, heitti pois pyyhkeensä, kiipesi 10 metrin telineelle, teki kaksi ja puoli volttia kerien ja sukelsi veteen sulavasti. Muutaman lisähypyn jälkeen mies tuli takaisin ja istuutui.
"Toiha ol iha loistava", ihasteli nainen.

"Olin aikanani Suomenmestari uimahypyissä. Katsos, minähän kerroin sinulle, että tutustuisimme toisiimme koko ajan lisää", mies kertoi.

Nainen nousi ylös, hyppäsi altaaseen ja alkoi uida edestakaisin. 75:n altaanmitan jälkeen hän palasi miehensä luo, eikä ollut edes hengästynyt. Ei minkäänlaisia väsymisen merkkejä.
"Tuohan oli aivan uskomatonta! Oletko sinä ollut huippu-uimari?"
"E, mut mää oli enne huaran Turuus ja töis molemmil pual jokke!"

-------------------------------------------------------------------------
[/B]
Satiainen asusteli Matti-Eskon viiksissä, mutta eräänä päivänä kyllästyi kaverin jatkuvaan laulamiseen. Tästä johtuen satiainen soitti asunnonvälitykseen ja selitti tilanteen, että oli kyllästynyt jatkuvaan hoilottamiseen.

Siihen asunnonvälittäjä vastaamaan, että meillä olisi tarjota Juha Miedon parta asunnoksi, että kelpaisiko. Tokihan iso ja tilava kämppä satiaiselle kelpasi, mutta ei mennyt kuin viikko, kun asunnonvälittäjän puhelin soi jälleen.

Satiainen valitti, että Miedon parrassa on aivan saatanan kylmä ja tuulista koko ajan, kun äijä vaan hiihtää koko ajan, että löytyiskö muuta paikkaa.

Asunnonvälittäjä mietti pitkään ja keksi kuin keksikin vielä yhden paikan eli Paula Koivuniemen pimpsloora. No, tästäkös satiainen innostui ja suostui oitis muuttamaan uuteen asuinpaikkaansa.

Tällä erää ei mennyt kuin pari päivää kun asunnonvälittäjän puhelin soi jälleen. Asunnonvälittäjä mietti, että ei jumalauta jos se on taas se satiainen. No satiainenhan se sieltä soitteli jälleen ja kertoi huolensa:

"Ei jumalauta, tästä ei tuu yhtään mitään. Mä oon taas Matti-Eskon viiksissä."


Roskaposteista poimittuja, vol.39  1

Näitä tänään...

------------------------------------------------------------------------

Psykoterapeutti piti istuntoa neljälle esikoululaiselle ja heidän äideilleen.

Meillä kaikilla on intohimo, joka vaikuttaa alitajunnassa siihen, miten nimeämme lapsemme.
Esim. Sadun äiti selvästi pitää lukemisesta ja Ruusun äiti puutarhanhoidosta. Tuulin äiti harrastaa purjehtimista. "
Silloin neljäs äiti nappasi lapsensa kainaloon ja kuiskasi: " Laitappas kengät äkkiä jalkaan Jorma, me ollaan nyt lähdössä.

------------------------------------------------------------------------

Yksi tarina, Kaksi versiota

Naisen tarina:
Kun tulimme kotiini hän himmensi romanttisesti makuuhuoneen valon puolipimeäksi. Sitten hän kiusotteli minua riisumalla vaatteeni todella hitaasti. Hän ei rynnännyt sisääni vaan käytti kauan käsiään ja suutaan tyydyttäen minut useaan kertaan. Kun hän lopulta tuli sisääni, hän työskenteli kauan ja rauhallisesti, kiusaten minua pikku tauoilla ennen kuin hänkin tuli.

Miehen tarina:
Ei olisi pitänyt vetää kaksin käsin viinaa valomerkkiin asti. En saanut sen muijan kämpässä edes valoja sammuksiin ja enkä känniltäni meinannut saada häntä edes riisutuksi. Ja sitten ei ottanut pitkään aikaan eteen, oli pakko keksiä muita juttuja, ettei hän olisi huomannut noloa tilannetta. Loppujen lopuksi pääsin pukille, mutta nalli ei meinannut palaa ollenkaan, taisin jopa torkahtaa kesken aktin ennen laukeamista.


Roskaposteista poimittuja, vol.38  1

Täähän kuulostaakin ihan kokeilemisen arvoiselta... ;->

City-Curling

Nyt kun talviurheilukausi on taas vauhdissa ja Torinon olympialaisten siivittämä menestys on saanut aikaan kestävän ja pysyvän curling-harrastuksen nousun maassamme. Curlingista kiinnostuneet penkkiurheilijat ovat kilvan perustaneet omia joukkueitaan.

Lajin säännöt ja hienoudet ovat kuitenkin monelle uudelle curling-intoilijalle sen verran vaikeaselkoisia, että pelistä on nopeasti kehitelty uusi supisuomalainen muunnelma, joka sopii täkäläisiin oloihin ja kansanluonteeseemme.

Tutustummekin tällä kertaa suomalaisen curlingin eli ns. city-curlingin perusteisiin.

Curling: sananmukainen käännös tarkoittaa ravintolakierrosta eli kapakkakurvailua.

Ottelu: Yksi ottelu kestää normaalisti noin kaksi tuntia, ja se koostuu 8-10 päästä (tarkemmin sanottuna "vaahtopäästä"). Tarvittaessa voidaan turvautua ns. jatkopäihin. Otella voidaan myös muita kuin vaahtopäitä - esimerkiksi teräviä.

Määrämittainen eli määris: Tarkasti etukäteen esimerkiksi puolison kanssa sovittu city-curlingin kestoaika. Tavallisesti ilmoitetaan jokin tietty määräaika, johon mennessä curlauksen on loputtava.

Suojaheitto: alan slangi-ilmaisu, jolla tarkoitetaan sitä, että ravintolapaukku "heitetään tuulensuojaan" eli suuhun.

Poistoheitto: nopea, portieriavusteinen poistuminen ravitsemusliikkeestä.

Suora poisto: ovimies poistaa porttikiellon saaneen citycurlaajan suoraan ravintolajonosta.

Tökkis: kahden tai useamman citycurlaajan suorittama skoolaus.

Noja: sammunut citycurlaaja.

Tupla: citycurlaajan tavanomainen perusannos.

Uusis: Kaksi merkitystä. Tilataan pöytään uusis eli uusi kierros. Tai sovitaan esimerkiksi seuraavaksi illaksi uusis eli uusintaottelu.

Levitys: curling-seurue levittäytyy johonkin ravintolapöytään tarkoituksenaan vallata se vähitellen omaan käyttöönsä.

Kierto: curling-joukkueen reitti ravintolasta toiseen.

Kierre: Curlaajan askelkuvio. Kierre puree tavallisesti sitä paremmin, mitä pitemmälle ilta on ehtinyt.

Ratsastus: joukkuetovereiden käteisvaroihin turvautuminen omien rahavarantojen ehdyttyä.

Kivi: painava, kovapintainen ja yleensä hankalasti käsiteltävä seurueen jäsen (ns. "riippakivi), jota yritetään koko ajan heittää porukasta pois.

Harja: joukkueen epärehellinen jäsen, joka muiden silmän välttäessä putsaa pöydältä oluet, tupakat ja rahat.

Harjaaminen: joukkueen sovitteluhenkisen jäsenen ponnistelu kitkan vähentämiseksi porukan hankalien jäsenten (kts. kivi) väliltä.

Joukkue: ykkönen (pilsneri), kakkonen (ruotsalainen olut), kolmonen (keskiolut) ja nelonen (A-olut).

Kapteeni: Olla "kapteenina". Eniten humalassa oleva joukkueen jäsen.

Varakapteeni: Toiseksi eniten humalassa oleva joukkueen jäsen. Joissakin ottelun vaiheissa vain kapteenilla ja varakapteenilla on heidän mielestään oikeus olla pesässä (ks. pesä).

Pesä: Kantapöytä. Pöydässä voi olla 4, 8 tai 12 jalkaa.

Rata: Matka ravintolapöydästä baaritiskille. Maksimipituus 44,50 metriä ja leveys 4,75. Varsinkin loppuillasta radan leveys ei kaikille curlaajille tunnu riittävän.

Tee: kieltolain ajoilta periytynyt nimitys "kova tee" tarkoittaa tiukkaa paukkua.

Nänni: pienessä piirissä citycurlaajien puhe kääntyy yleensä tähän aihealueeseen.

Hog- eli pelilinja: ns. pelimiesten eli sovinistisikojen omaksuma linja naissukupuolta kohtaan.

Kämmenkierre: pelin tiimellyksessä tunteet voivat kuohahtaa, jolloin saatetaan turvautua kämmenkierteeseen eli litsariin.

Rystykierre: sama nyrkillä.

Heittolinja: pitkä baaritiski, jolla käydään heittämässä nopea pikadrinkki.

Hakki: Vankka tuki, johon voi turvautua anniskelun loputtua. Lyhennys sanasta "hakumies".

Takalinja: valomerkki.

JA eiku pelaamaan!!!



Roskaposteista poimittuja, vol.37  1

Vanha, mutta hyvä. Tällä kertaa englanninkielinen versio.

Dear Tech Support:

Last year I upgraded from Girlfriend version 7.0 to Wife version 1.0. I soon noticed that the new program began unexpected child processing that took up a lot of space and valuable resources. In addition, Wife 1.0 installed itself into all other programs and now monitors all other system activity.
Applications such as Poker Night 10.3, Football 5.0, Hunting and Fishing 7.5, and Racing 3.6 I can't seem to keep Wife 1.0 in the background while attempting to run my favorite applications. I'm thinking about going back to Girlfriend 7.0, but the uninstall doesn't work on Wife 1.0. Please help!

Thanks,

A Troubled User. (KEEP READING)

___________________________________

REPLY:
Dear Troubled User:

This is a very common problem that men complain about.

Many people upgrade from Girlfriend 7.0 to Wife 1.0, thinking that it is just a Utilities and Entertainment program. Wife 1.0 is an OPERATING SYSTEM.

You cannot go back to Girlfriend 7.0 because Wife 1.0 is designed to not allow this. Look in your Wife 1.0 manual under Warnings-Alimony-Child Support. I recommend that you keep Wife1.0 and work on improving the situation. I suggest installing the background application "Yes Dear" to alleviate software augmentation.

The best course of action is to enter the command C:\APOLOGIZE because ultimately you will have to give the APOLOGIZE command before the system will return to normal anyway.

Wife 1.0 is a great program, but it tends to be very high maintenance.
Wife 1.0 comes with several support programs, such as Clean and Sweep 3.0, Cook It 1.5 and Do Bills 4.2

However, be very careful how you use these programs. Improper use will cause the system to launch the program Nag Nag 9.5 Once this happens, the only way to improve the performance of Wife 1.0 is to purchase additional software. I recommend Flowers 2.1 and Diamonds 5.0!

WARNING!!! DO NOT, under any circumstances, install Secretary With Short Skirt 3.3. This application is not supported by Wife 1.0 and will cause irreversible damage to the operating system.

Best of luck,
Tech Support


Roskaposteista poimittuja, vol.36  1

Uusi sovellus korttipakan luovasta käytöstä...

Korttipakka

Tämä ei ole niinkään vanha tarina. Kerran eräässä firmassa tapahtui näin. Oli oltu pitkään laatukoulutuksessa ja väki alkoi väsyä. Seuraavaksi olisi ollut tauko, mutta konsultti vain jatkoi puhettaan. Henkilöstöpäällikkö kehotti työntekijöitä ryhdistäytymään. Kun konsultti kertoi tuloskortista, niin ne, joilla oli laatukäsikirja mukana, ottivat sen pyytämättä esiin.

Mutta eräällä työntekijällä ei ollut muuta kuin korttipakka, jonka hän levitti eteensä pöydälle. Henkilöstöpäällikkö huomasi kortit ja sanoi: "Sinä siellä, kortit pois." Laatukoulutuksen jälkeen työntekijä pysäytettiin ja saatettiin toimitusjohtajan huoneeseen.

Toimitusjohtaja sanoi: "Perustelkaa tekonne. Muuten rankaisen teitä kovemmin kuin ketään koskaan." Työntekijä vastasi: "Herra toimitusjohtaja, olen ollut laatukoulutuksessa melkein koko viikon eikä minulla ole laatukäsikirjaa mukana, mutta toivon että ymmärrätte vilpittömän selvitykseni." Näin sanoen työntekijä aloitti kertomuksensa.

Katsokaas, herra toimitusjohtaja:

Kun näen ässän muistan, että minua jatkuvasti muistutetaan siitä, että tämä firma on tärkein asia elämässäni.

Kakkosesta muistan, että firmassamme on kaksi työntekijäryhmää: suunnittelijat ja ne jotka tekevät työt.

Kun näen kolmosen, ajattelen firmamme strategiaa, missiota ja visiota, vaikka en alkuunkaan ymmärrä niitä.

Kun näen nelosen, tulevat mieleeni neljä lastani, jotka kuorossa kysyvät ammattiani, mutta joille en osaa antaa tyydyttävää vastausta.

Kun näen viitosen, ajattelen viittä kriittistä työntekijäämme, jotka saivat potkut. Yhteensä heitä oli kymmenen: viisi ymmärtäväistä jotka pelastuivat viime hetkellä, viisi tyhmää jotka pitivät kannastaan loppuun asti kiinni.

Kun näen kuutosen, tulee mieleeni ne kuusi loppututkintoa, jotka tähän tehtävääni vaadittiin mutta joilla ei ole ollut mitään vaikutusta urakehitykseeni.

Kun näen seiskan, muistan että jokaisen viikon seitsemäntenä päivänä minulla on töitä kotona.

Ja kun näen kahdeksikon, ajattelen niitä kahdeksaa työntekijäämme, jotka saivat palkankorotuksen. Ne olivat pomoni, hänen vaimonsa, heidän poikansa ja poikiensa vaimot.

Kun näen yhdeksikön, tulee mieleeni johtoryhmä, jonka hain lentokentältä sunnuntaiaamuna. Yhdeksän kymmenestä ei edes kiittänyt minua siitä.

Kun näen kympin, mieleeni tulevat ne kymmenen minuuttia, jotka tarvitsen jallupullon tyhjentämiseen.

Kun näen kuninkaan, minulle ei tule ketään mieleen. Lähinnä vain jurppii.

Ja kun näen kuningattaren, ajattelen palkanlaskijaa, joka siirtää kuukausittain rahaa tililleni, joka ynnää ikälisäni ja joka muutenkin on mukava ihminen.

Sotilas on auditoija.

Kun lasken yhteen korttipakan pisteet, saan tulokseksi 364; niitä on vain yksi vähemmän kuin minulla on työpäiviä vuodessa.

Kortteja on 52, yhtä monta kuin minulla on ketjutettua määräaikaista työsopimusta.

Maita on 4, yhtä monta kuin minulla on ollut lomapäiviä neljännesvuosisadassa.

Kuvakortteja on yhteensä 12, yhtä monta kuin on palavereja päivässä.

Kussakin maassa on 13 korttia, yhtä monta kuin firmassa on keskenjääneitä projekteja puolessa vuodessa.

Kuten huomaatte, herra toimitusjohtaja, korttipakka on minulle laatukäsikirja, tuloskortti ja CV.


Roskaposteista poimittuja, vol.35  1

Lisää yleistyksiä ja kiihotusta kansanryhmää vastaan... ;->

------------------------------------------------------------------------

Espoolaisen insinöörin lähestymistapa elämään on yksinkertainen:
maksimoi hyöty, minimoi kustannukset. Hän kääntää kaikki elämän tarvikkeet ja hyödykkeet mitattaviksi suureiksi ja tekee päätöksensä sen mukaan. Vaikeasti mitattaviin asioihin kuten esteettisyyteen espoolainen insinööri suhtautuu hyvin epäilevästi. Jos asiaa ei voi mitata ja luokitella tieteellisen puolueettomasti, sillä ei voi olla merkitystä. Eikä se luultavasti ole olemassa muualla kuin humanistien päässä.

Espoolaiselle insinöörille on siis täysin turhaa tarjota ruokaa gourmet-ravintolassa. Hän hämmästelee annosten pienuuttä ja hintoja, laskee annosten kilohinnat PocketPC:llään ja ilmoittaa kovalla äänellä pöytäseurueelle montako kiloa maukasta, valmiiksi marinoitua naudan ulkofilettä olisi saanut tarjoushintaan jättimarketista, joka sijaitsee käytännöllisesti hänen työmatkansa varrella. Ja vaikka hän pitäisikin saamastaan ruoasta, jota hänelle tarjotaan, hän ottaa kuitenkin annosten kilohinnan henkilökohtaisena loukkauksena. Eikö ravintolan omistaja ymmärrä, että hän on koulutettu insinööri, joka osaa laskea ruokien kilohintoja vaikka päässään? Pitääkö ravintolan omistajana häntä tyhmänä? Insinööri ei nimittäin ikinä omilla rahoillaan maksaisi moista kilohintaa illallisestaan.

Onnellisimmillaan insinööri on kun saa syödä mahdollisimman paljon ulkofilettä ja jäätelöä. Seisovat pöydät ja espoolainen insinööri ei siten ole hyvä yhdistelmä. Hän syö itsensä kipeäksi laskiessaan, paljonko annoksen kilohinta laskee, jos hän käy vielä täyttämässä lautasensa kahdeksannen kerran.

Älä ikinä puhu espoolaiselle insinöörille kauniista arkkitehtuurista. Hänelle asuminen on ainoastaan usean muuttujan yhtälön ratkaisu, missä minimoidaan kulut, asutaan sopivalla etäisyydellä työpaikasta, halvasta ruokakaupasta, päiväkodeista ja kouluista (vaikka insinööri olisikin 22-vuotias ilman partneria näkyvissä - täytyyhän rationaalisen ihmisen varautua tulevaisuuden kustannusskenaarioihin). Espoolainen insinööri ei kertakaikkiaan voi ymmärtää humanistiystäviään, jotka mieluummin asuvat kuluneessa jugendtalossa Helsingin keskustassa kuin uudehkossa kerrostalossa espoolaisessa lähiössä.

Sisustaminen on espoolaiselle insinöörille kotiteatterin akustiikan optimointia ja laajakaistayhteyden vetämistä joka huoneeseen. Jos hänellä on sisustamisesta kiinnostuneita ystäviä ja he kertovat ostaneensa designtuolin 700 eurolla, espoolainen insinööri kertoo heille välittömästi montako toiminnallisuudeltaan täysin samanlaista tuolia olisi saanut Ikeasta samaan hintaan. Hän ihmettelee huvittuneesti ystäviensä holtitonta rahapolitiikkaa ja muistuttaa itseään samalla että ne ovat humanisteja, joilla ei ole henkisiä valmiuksia pärjätä elämässä.

Ainoa asia missä espoolainen insinööri ei säästele on kotiteatterin ja hifilaitteiston investoinneissa. Tämän ymmärtää paremmin, kun tietää, että näiden laitekokonaisuuksien tarkoituksena ei ole nauttia laadukkaista elokuvista ja hyvästä musiikista. Kyseessä on vain insinöörin oma audiovisuaalinen laboratorio, missä hän kokeilee kuinka hyvin laitteisto suoriutuu äänentoistossa ja elävän kuvan näyttämisessä. Espoolainen insinööri hankkii elokuvansa ja levynsä ainoastaan sen perusteella kuinka kattavasti niillä voi testata kotiteatterin teknisiä ominaisuuksia.

Jos espoolaista insinööriä painostetaan kertomaan mitä on kaunista, hän viittaa joko aviopuolisoonsa tai olohuoneensa järkyttävän räikeänväriseen maalaismaisematauluun, jonka hänen tätinsä maalasi 80-luvulla ja jonka insinööri sai täysin ilmaiseksi. Mikään ei ole insinöörin mielestä niin kaunista kuin ilmaiseksi saatu tavara. Puolisokin oli ilmainen, ellei laske kihlasormusten hintoja.

Espoolainen insinööri ei ikinä heitä mitään pois. Hänen kaappiensa kätköistä voi hyvinkin löytyä kaikki muistiinpanot, jotka hän teki seitsemän vuoden aikana opiskellessaan sähkötekniikkaa Otaniemessä. Mikäli hän ei ole lihovaa tyyppiä, hän käyttää aikuisena samat vaatteet, jotka hänen äitinsä osti hänelle lukiossa.

Pukeutuminen on espoolaiselle insinöörille oman lämpötilansa optimointia olosuhteiden mukaan, mahdollisimman alhaiseen hintaan. Hän ei reagoi väreihin ostaessaan vaatteita, joten yhdistelmä vaaleanharmaat kengät, lilat sukat ja pastellinvihreä puku on yhtä mahdollinen kuin mikä tahansa muu väriyhdistelmä. Jos espoolainen insinööri löytää Dressmannista seitsemän kalsariparia hintaan 12 euroa, hän itkisi onnesta, mikäli olisi hänelle mahdollista liikuttua muusta kuin fyysisestä kivusta. Hän lähettää heti ystävälleen sähköpostin missä hän kertoo loistavasta investoinnistaan ja miten paljon säästi rahaa niihin normaalihintaisiin kalsareihin verrattuna, jotka hänen ystävänsä osti toissapäivänä.

Usean espoolaisen insinöörin suosikkikirja on Taru sormusten herrasta. Ei sen takia että hän pitäisi tarinasta erityisemmin, vaan siksi että tarina on helvetin pitkä ja näin ollen kirjan sanojen kappalehinta epätavallisen alhainen.

Älä ikinä mene elokuviin espoolaisen insinöörin kanssa. Hän havaitsee tieteellisellä tarkkuudella kaikki elokuvan juonen epäloogisuudet ja elokuvaohjaajan ottamat vapaudet elokuvassa esiintyvien teknisten vempainten toiminnallisuudesta ja suorituskyvystä. Erityisen epäonnistunutta on mennä tietotekniikkainsinöörin kanssa elokuvaan missä esiintyy tietokoneita ja tietoverkkoja. Hän voi tuohtua niin paljon väärin esitetyistä tietoteknisistä faktoista, että saattaa joutua verenpainelääkitykseen useaksi kuukaudeksi.

Kunhan otat nämä seikat huomioon, pärjäät hyvin espoolaisen insinöörin kanssa. Pidä kuitenkin aina mukanasi esimerkiksi rikkinäistä matkapuhelinta, jonka voit antaa hänelle korjattavaksi, mikäli hän näyttää suuttuvan liikaa jostain käsittämättömästä vääryydestä, kuten maitokahvin hinnasta trendikahvilassa. Teknisen vempaimen kanssa puuhamisessa insinöörin mieli rauhoittuu ja hänestä tulee taas oma tieteellinen itsensä.


Roskaposteista poimittuja, vol.34  2

Tällä kertaa ohjelmassa on syrjintää uskontoja ja lapsiperheitä kohtaan... :-)

------------------------------------------------------------------------

Muslimin elämä

Tässä vielä pieni tietopläjäys niille, jotka ihmettelevät, miksi muslimiterroristit ovat niin halukkaita itsemurhaiskuihin?

No, mietipä heidän elämäänsä vähän:

- Ei esiaviollisia sukupuolisuhteita.
- Ei suuseksiä. Ei koskaan.Ei edes silloin.
- Ei viinaa. Ei.
- Ei tv:tä. Ei kaapelitv:tä. Ei satelliitti- tv:tä.
- Ei Plaboyta. Ei aikuisten filmejä.
- Ei tissibaareja. Tissi on lapsen imetystä varten!
- Ei striptease-esityksiä.
- Ei urheilua. Ei minkäänlaista.
- Kaikkien naisten pitää kulkea säkeissä.
- Vähän autoja. Helvetisti kameleita.
- Hiekkaa. Joka paikassa.
- Lisää vain hiekkaa. Ja ihan joka v..tun paikassa.
- Grillaaminen tapahtuu kamelinlannalla.
- Se jatkuva mouruaminen - mitä, onko se musiikkia?

Ei perkele.

Itsemurha ei tunnukaan enää NIIN huonolta vaihtoehdolta...

------------------------------------------------------------------------

Heille, joilla on vanhempia lapsia, tämä on hauska.
Heille, joilla on tämän ikäisiä lapsia, tämä ei ole hauskaa.
Heille, joilla on nuorempia lapsia, tämä on varoitus.
Heille, joilla ei vielä ole lapsia, tämä on hyvä ehkäisykeino.

Tämän on alunperin kirjoittanu äiti Teksasista- "asioita joita olen oppinut lapsiltani (totta, ei tarua)"

1. Suuressa vesisängyssä on tarpeeksi vettä täyttämään kolmen makuuhuoneen asunnon lattian vedellä.
2. Jos suihkutat hiuslakkaa nailoniseen pölyriepuun, ja sen jälkeen luistelet sen päältä rullaluistimilla, se voi syttyä.
3. 3-vuotiaan ääni on kovempi kuin 200 aikuisella täydessä ravintolassa.
4. Jos kiinnität koiranhihnan kattotuulettimeen, niin sen moottori ei ole tarpeeksi voimakas pyörittämään supermiesasuista pikkupoikaa ympäri. Mutta jos kiinnität maalikannun lapaan, niin se moottori on tarpeeksi voimakas levittämään maalit pitkin seiniä.
5. Älä koskaan yritä käyttää pyörivää kattotuuletinta mailana. Jos monen yrityksen jälkeen kuitenkin onnistut osumaan lapaan, niin pallo lentää pitkälle.
6. Edes tuplalasit ikkunassa eivät pysäytä kattotuulettimen "lyömää" palloa.
7. Kun kuulet vessanvedon yhteydessä sanan oho, se on jo liian myöhäistä.
8. Jarrunesteeseen sekoitettu valkaisuaine muodostaa savua... paljon savua.
9. 6-vuotias saa tulen aikaiseksi kivillä, vaikka 36-vuotias mies väittää että se onnistuu vain elokuvissa.
10. Legopalikka kulkee 4-vuotiaan ruoansulatuskanavan läpi.
11. Muovailuvaha ja mikroaaltouuni = huono yhdistelmä.
12. Pikaliima on pysyvää!
13. Vaikka laittaisit paljon hyytelöintiainetta uima-altaaseen, et silti voi kävellä veden päällä.
14. Uima-altaan suodatin ei pidä hyytelöstä
15. Videot eivät ole leivänpaahtimia.
16. Muovipussit eivät ole hyviä laskuvarjoja.
17. Marmorikuulat bensatankissa pitävät kovaa meteliä ja ovat kalliita poistaa.
18. Et luultavasti halua tietää mistä se haju oikeasti tulee.
19. Tarkista aina uuni ennen kuin laitat sen päälle. Muovilelut eivät tykkää kuumista uuneista.
20. Palokunnan tulo kestää noin 20 minuuttia.
21. Linkous ei saa kastematoja pyörryksiin, mutta kissat saa.
22. Kissat oksentavat kaksi kertaa painonsa verran kun niitä pyörryttää.
23. 60% miehistä jotka lukevat tämän kokeilevat sekoittaa jarrunestettä ja valkaisuainetta...

------------------------------------------------------------------------

Pentele kun ei ole kloridia kotona, jarrunestepurkki löytyy kyllä tallista... :->


Mieltä lämmittäviä asioita  1

Pjonki oli kirjoittanut lauantaina aivan valtavan hienon merkinnän, jossa hän kysyi meitä listaamaan vaihteeksi sellaisia asioita, jotka ovat itselle tärkeitä ja mielihyvää tuottavia. Minusta tuossa merkinnässä on aivan valtava ajatus takana, koska positiivisen ajattelun merkitys omalle hyvinvoinnille on aivan valtava.

Äkkiä listattuna omat ilonaiheeni voisivat olla ainakin tällaisia:
Aamut ilman kiirettä, auringonpaiste, alkoholi sopivasti käytettynä
Elukat (erityisesti hevoset ja koirat)
Huumori, hevoset, helteinen sää
Illat, iltariennot
Järvet, järvimaisema
Kaverit, kirjat, kesäyöt, koirat
Laskettelu, lumi, lukeminen, luonto
Musiikki, maaseutu, meri
Nuori mieli, naiskauneus
Omistaminen (ne muutamat itselle tärkeät jutut)
Perhe, pakkaspäivä, palkka
Rakastaminen, ruoka, rehtiys, ravit
Seksi, saaristo
Talvipäivät, terve järki, tehdyn työn tulokset, tilannekomiikka, terveys
Uutuudenviehätys
Voima (anna kun mä autan...)
Ystävät, yövalvomiset heidän kanssaan, yhdessä tekeminen

Paljon lisääkin varmasti löytyy, mutta tässä ensimmäiset... Ei tämä elämä ole ollenkaan hassumpaa, kun sitä katsoo oikeasta vinkkelistä... :-)


Itsediagnotisointia vol.2 - Resepti kiikarissa  3

Resepti boreoutiin näköpiirissä. :-)

Taannoisen blogimerkintäni jälkeen avasin keskustelun erään toisen talossamme toimivan yksikön kanssa, josko heiltä löytyisi jotain mielenkiintoista ajankulua. Sitten yksi asia johti toiseen ja eilen istuin rekrytoivan esimiehen kanssa naamakkain puhumassa kaikesta mahdollisesta alkaen minun näkemyksistäni ja päätyen käytännön asioihin siirtymiseen liittyen.

Esimiehen vinkkelistä sopimus olisi allekirjoitettavissa vaikka heti, itse odotan vielä lopullista palkka- jne. tarjousta. Raamit noille asioille sovimme jo palaverissa, mutta oman itseni tähden haluan kirjallisen sitoumuksen työnantajalta. Vaikka mieli onkin kovasti siirtymisen puolella, täytyy jo pelkän oman selustan suojaamisen takia pitää tiukka linja loppuun saakka. Kokemuksesta tiedän sen maksavan itsensä takaisin myöhemmin.

Luvassa on hullu määrä työtä. Tällä hetkellä olemassa on pelkkä konseptikuvaus, kaikki konkretia sen ympärille on rakennettava pala palalta. Mikäs siinä, eipä olisi ensimmäinen kerta, joskin tällä kertaa mittakaava on selkeästi aiempaa isompi.

Pahin kuviteltavissa oleva skenaario tuon tehtävän hoitamisessa on täydellinen epäonnistuminen. Toiseksi pahin on täydellinen onnistuminen...

Edellinen