Sairaana töissä

  • Inapt

Joopa joo. Aamulla kuume oli talttunut lieväksi lämmöksi, joten erehdyin veivaamaan läppärin käyntiin ja kiinni verkkoon. Tämän virheliikkeen suora seuraus oli, että inbox turposi välittömästi noin 50 viestillä ja kahdella "meillä-on-valtavan-iso-ongelma-tule-palaveriin-välittömästi" -tyyppisellä kokouskutsulla.

Mikäpä siinä sitten, viiden minuutin tulikuuma suihku, rapsakka tömäys auringonhattu-uutetta (pthyi ...rkele sitä makua), kamat niskaan ja vuotava nokka kohti työmaata taskut tursuten nenäliinoja ja yskänpastilleja.

Nyt, muutamaa tuntia myöhemmin tulipalot noilla ongelma-alueilla on ilmeisesti sammutettu pieneksi hetkeksi, joten pitää varmaan olla ainakin jossain määrin tyytyväinen sekä omasta että edustamani yrityksen puolesta. Jos asiasta jotain negatiivista hakee, pää surisee ja on muutenkin ku Haminan kaupunki, nokka vuotaa solkenaan ja uudelleen nousussa oleva kuume kiipii hiljaksiin ylös selkärankaa. Mutta se ei ilmeisesti juuri haittaa, onhan mulla koko viikonloppu aikaa sairastaa...

Pitäisikö vihdoin tehdä se sormi vesilasiin -koe?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus