Blogi

Pitäisi kai miettiä taas  7

Heti kun asiani ovat tasaisesti ja mallillaan niin miksi minulle tulee hillitön tarve sekoittaa elämäni? Tiedättekö tunteen kun katsoo ympärilleen ja voi vain hymyillä tyytyväisenä, seuraavassa sekunnissa kasvoille nousee ilkikurinen virne ja alkaa kehittelemään kuvittelemaan ja haaveilemaan kaikkea päänsä menoksi. Kaipaa vaihtelua.

Pitää keksiä uusi työpaikka, uusi asunto, uusi mies tai useampia, hävittää kaikki miehet, olla yksin, lopettaa tupakointi, lopettaa juominen, aloittaa uusi harrastus, lopettaa harrastus jne...

Koska minä osaisin vain pysähtyä? Pienen elämäni aikana en ole ikinä pysähtynyt. Mitä pysähtyminen on ? Onko se asettumista? Vakiintumista? Onko se jokin sisäinen ääni?

Osaan olla tyytyväinen elämääni kun kaikki kuitenkin on hyvin, mutta miksi minulla on aina sellainen olo että jotain puuttuu? Etsin ja etsin sitä, jotta pääsisin pysähtymään. Ja aina kun saavutan sen niin huomaan, ettei se olo katoa. Sitten alkaa tukehtumaan ja pitää taas keksiä uusi keino. Mitä minulta sitten puuttuu? En tiedä... Mitä minä sitten haluan? En tiedä...

Jonain päivänän löydän kaipaamani ja voin pysähtyä. Hengittää syvään ja hymyillä tyytyväisenä, ilman sitä hetkeä että tahdon laittaa kaiken sekaisin.



Esimieskö?  1

Elelipä kerran metsässä orpo jänönen ja orpo käärme. Ne kumpikin sattuivat olemaan syntymästään sokeita.

Eräänä päivänä jänö oli tapansa mukaan hyppelemässä ympäri metsää ja käärme oli luikertelemassa ympäri metsää, kun jänömme kompastui käärmeeseen ja kaatui.Tämän seurauksena tietysti käärmekin kolhiintui.

"Voi hyvä tavaton", sanoi jänö, "Olen kamalan pahoillani! En tarkoittanut satuttaa sinua. Olen ollut syntymästäni saakka sokea, enkä näe eteeni. Itse asiassa, koska olen myös orpo, en edes tiedä mikä minä olen."

"Ei se mitään", käärme vastasi. "Itse asiassa minä olen myös syntynyt sokeana enkä koskaan tuntenut äitiäni. Entäpä jos minä luikertelisin päälläsi ja yrittäisin selvittää mikä sinä olet."

"Voi, sepä vasta olisi ihanaa!", vastasi jänönen. Niinpä käärme luikerteli jänön ympärillä tunnustellen ja sanoi:

"Hmm,sinua peittää pehmeä turkki; sinulla on hyvin pitkät korvat, nenäsi nykii ja sinulla on pehmeä hännän tupsukka. Sanoisin, että sinä olet melko varmasti jänöpupu."

"Oi kiitos! Kiitos!", hihkui jänönen.

Sitten jänönen ehdotti käärmeelle: "Entäs jos minä tunnustelisin sinua käpälälläni ja auttaisin sinua samalla tavalla kuin sinä autoit minua." Niinpä jänö tunnusteli käärmettä joka puolelta ja sanoi sitten:

"Jaa, sinä olet lipevä ja niljakas ja sinulla on kaksihaarainen kieli... ei korvia, ei selkärankaa eikä palleja. Sanoisin, että olet melko varmasti joko esimies tai mahdollisesti jopa ylempää johtoa.


TYÖSTÄ POISSAOLOMÄÄRÄYKSET MUUTTUVAT.  1

01.06.2003 alkaen voimaan astuvat uudet ohjeet ovat selkeät ja yksiselitteiset.

SAIRAUS EI OLE MIKÄÄN SYY;

- Lääkärintodistusta ei hyväksytä,
- Jos pääsee lääkäriin, niin pääsee myös töihin.

HAMMASLÄÄKÄRISSÄ KÄYNNIT;

- Palvelukseen otetaan vain henkilöitä, joilla on tekohampaat, koska silloin voidaan hampaat lähettää postitse korjattaviksi jatkuvan hammaslääkärissä ravaamisen sijasta.

RASKAUSTAPAUKSET;

- Ovat ehdottomasti kielletty.
- Työaikana on istuttava jalat ristissä.
- Esimiesten on varmistettava, että toimihenkilöillä on riittävästi ehkäisyvälineitä saatavilla.

KUOLEMANTAPAUS;

- Oma kuolemantapaus hyväksytään poissaoloksi.
- Työnantajan tulee kuitenkin tietää asiasta kaksi viikkoa aikaisemmin, koska asianomainen on velvollinen opettamaan työnsä seuraajalleen.

KÄYMÄLÄTARPEET;

- Vessassa menee liikaa aikaa, joten vessassa käydään aakkosjärjestyksessä.

ERIKOISLÄÄKÄRINKÄYNNIT;

- Gynekologilla käynnin asemesta istahda kopiokoneen päälle, ota kuva ja faksaa lääkärille.
- Sama koskee miesten urologikäyntejä.
- Suurennus on kielletty!
- Älä laita kantta kiinni, ettei kuva muistuta majavan häntää.


Työpaikkailmoitus -sanasto  1

Jos on työpaikan vaihto mielessä, niin on syytä muistaa katsoa ilmoituksia kriittisellä silmällä ja lukea haastattelussakin rivien välistä :)
Totuus työpaikkailmoituksista

dynaaminen ilmapiiri = kaoottinen
nuorekas ilmapiiri = projektipäällikolla on poninhäntä
nopeasti kasvava = firma on korviaan myöten veloissa
rento ilmapiiri = työnteko ei häiritse pornosaittien katselua
tiimi = lauma sulkeutuneita teekkarinörttejä
mielenkiintoinen tehtävä = niin ...ttumainen että kukaan talon sisällä ei suostu tekemään sitä
haastava tehtävä = mahdoton

koulutamme sinut = viikon kuluttua sinun on osattava RTFC ja RTFM sekä RTFS ja lisäksi RTFB

huipputekniikkaa = jonkun pikkupomon kyhäämä windows-ohjelma
meillä on kova tarve = kukaan järkevä ei halua meille töihin
meillä on jatkuva tarve = aikataulut kusee pahan kerran
kilpailukykyinen palkka = noin 60% liiton suosituksesta
joustavat työajat = 14 tuntia/vrk ilman ylityökorvausta
työsuhde-edut = kerran vuodessa pääsee pikkujoulusaunaan jossa on vain samaa sukupuolta olevia henkilöitä

panostamme tutkimukseen ja tuotekehitykseen = mitään valmista ei ole vieläkään saatu aikaiseksi

vastuullinen tehtävä = kun jokin menee pieleen kaikki syyttävät sinua
kansainvälistyvä = pomot reissaavat ympäri maailmaa firman rahoilla
itsenäinen työ = ketään ei kiinnosta mitä puuhastelet


Ajattelin  1

Ajattelin kohta tehdä murhan, ja vain jottei kukaan soita poliisille, että olen hullu niin kyse on esimiehestäni:DD Enkä aio toteuttaa suunnitelmaani.

Se, että olen päivästä toiseen aina ollut ylitöissä vähintään tunnin kaksi päivässä. Noudattanut aina annettuja ohjeita ja määräyksiä. Niin toinen kehtaa kitistä siitä että eilein lähdin puoli tuntia myöhässä ja tänään pitäisi lähteä tunti ajoissa. On se saatana kun on ylitöitä tehnyt taukoamatta niin ihan kuin ei voisi kerran 3kk olla 1,5h viikosta pois. Kunhan sitä ennen on hoitanut hommansa.. saatana vittu perkele.

:DDDD

Lähden tänään tunnin ajoissa sain luvan tai en. Antakoot potkut sitten saatana. Ei haittaa. Turha rutista helvetti kun hoitanut hommani aina niinkuin on pitänyt.


Huometa  3

Nukuin TAAS pommiin. En vain kykene sopeutumaan tuohon stantardinmukaiseen vuorokausirytmiin. En ole oikein ikinä oppinut siihen. Valvotaan yömyöhään ja sitten aamulla pitäisi herätä epäinhimilliseen aikaan. Olen vieläkin nukkumassa, vaikka sain raahattua perseeni ajoissa töihin kaikesta huolimatta.

Nyt on keskiviikko ja olen nukkunut pommiin tällä viikolla jo kahtena tai kolmena aamuna:DD

Minulla oli eilen tärkeä tehtävä. Olin tapaillut joitakin miehiä ja piti tehdä päätöksiä. Huomasin kuinka tehokkaasti lause "oletko valmis viettämään kesälauantain itkevän lapsen kanssa särkännimessä joka pelkää leppäkerttuja" karkotti miehet ympäriltäni:D Toisaalta se teki valinnastani helpon, mutta toisaalta se on ikävää kun alusta asti tekee selväksi, että on lapsi, mutta ei haittaa jos toinen haluaa vain seksiä. Ja tähän saa aina vastauksen että "en halua vain seksiä". Pitävätkö kaikki miehet naisia yhtä sinisilmäisinä? Minä olen sentään testin mukaan 78%mies ja 22%nainen, joten ajattelen enimmikseen kuin mies. Ei minua saa tuollaiseen vipuun kovin helposti. Kummallista silti, että pitää ensin valehdella ja sitten myöntää vasta ettei tahdo muuta:D

Ei sillä että se loukkaisi tai pahoittaisi mieleni, en minä mistään sokerista sentään ole ja tuollaiset asiat on minulle ihan ok. Ei siinä mitään. Ärsyttää vain se kuinka mies ei voi myöntää haluavansa seksiä, vaikka itse sanoo että sekin sopii vallanmainiosti:D

Noh, mutta nyt minulla ei ole yhtään "hoitoa" tai "deittiä" enää. Yhtä niistä tulee ainakin ikävä ihan vain siksi että hän oli niiiin upean näköinen. Tämä cityläinen kyllä tunnistaa itsensä jos joskus eksyy lukemaan blogiani (toivon hartaasti, että ei:D). Hän oli silmänruokaa parhaillaan, mutta toisaalta joka kerta se ei vain riitä. Minä haluan, että minut viedään teatteriin, elokuviin, syömään tai pyydetään vaikka kävelylle.

Nyt mietin sitten, että haluanko sitoutua vai kokoanko uuden ringin? :D Hakataan taas yhdessä hyvillä mielin päätäni seinään kun en osaa päättää?

Seurustella - panna... vai sekä että? Vai ihan vain panna ketä huvittaa? Jos yritän ehkä sitoutua? Mitä jos en pysty siihen? en tahdo satuttaa sitä henkilöä.. Mutta toisaalta tunnen itseni tunnevammaiseksi kun en oikein osaa ihastua tai rakastua, sellaiseen olisi helppo rakastua. Eikä tunnu missään? Onkohan minussa jotain vikaa? oppisinko ihastumaan tai rakastumaan? Oppisinko ikinä? Sillä ikinä en siihen ole pystynyt.

Ehkä vielä joskus opin. Hitottaa näin vaikeat asiat. Perjantaina muutama (muutamia) kylmä olut ja vitusti viinaa:D Kyllä ne asiat siitä selkenee:P


Opas kaikille, jotka eivät toimi niinkuin minä.  5

Ottakaa opiksenne!

1.Valmista illallinen. Suunnittele se etukäteen, ehkä jopa edellisenä iltana, jotta herkullinen ruoka olisi valmiina kun hän saapuu kotiin. Näin kerrot hänelle, että olet ajatellut häntä ja huomioit hänen tarpeensa. Useimmat miehet ovat nälkäisiä tullessaan kotiin ja hyvä illallinen (varsinkin hänen lempiruokaansa) on osa lämmintä vastaanottoa.

2.Valmistele itsesi. Käytä 15 minuuttia lepäämiseen, jotta olisit virkeä, kun hän tulee töistä. Parantele meikkiäsi, laita hiuksiisi nauha ja näytä raikkaalta. Hän on juuri ollut uupuneiden työkavereidensa seurassa.

3.Ole hilpeä ja mielenkiintoinen. Hänen tylsä päivänsä voi tarvita piristystä ja yksi sinun velvollisuuksistasi on piristää häntä.

4.Siivoa sotkut. Käy talo läpi viimeisen kerran juuri ennen kuin aviomiehesi saapuu. Kerää koulukirjat, lelut, paperit ym. ja pyyhkäise pölyt pöydiltä. Kylmempinä päivinä sinun pitäisi sytyttää taakaan tuli, jonka lämmössä hän voi rentoutua. Aviomiehesi tuntee tällöin löytäneensä rauhan ja järjestyksen tyyssijan ja sinäkin piristyt. Loppujen lopuksi hänen tarpeidensa huomioiminenhan takaa sinulle huikean henkilökohtaisen tyydytyksen tunteen.

5.Siisti lapset. Käytä muutama minuutti lasten kasvojen ja käsien pesuun (jos he ovat pieniä), kampaa heidän hiuksensa ja jos vain mahdollista, vaihda heidän vaatteensa. Hehän ovat pikkuaarteita ja aviomiehesi haluaa nähdä heidät sellaisina. Minimoi kaikki melu. Eliminoi imurin, pesukoneen ja kuivausrummun äänet hänen kotiintuloaikansa lähestyessä. Kannusta lapsia olemaan hiljaa.

6.Ole iloinen tavatessasi aviomiehesi. Ota hänet vastaan hymyilemällä lämpimästi ja osoita, että haluat vilpittömästi miellyttää häntä. Kuuntele häntä. Sinulla saattaa olla useita tärkeitä kysymyksiä hänelle, mutta nyt ei ole niiden aika. Anna hänen puhua ensin muista, että hänen keskustelunaiheensa ovat aina sinun asioitasi tärkeämpiä.

7.Tee illasta hänen iltansa. Älä koskaan valita, jos hän on myöhässä tai menee ulos illalliselle tai muihin huvituksiin ilman sinua. Sen sijaan yritä ymmärtää hänen rasittava elämänsä paineita ja hänen todellista tarvettaan rentoutua töiden jälkeen. Sinun tavoitteesi on tehdä kodista rauhan, seesteisyyden ja järjestyksen tyyssija, jossa miehesi voi uudistua henkisesti ja fyysisesti.

8.Älä ota häntä vastaan ongelmien ja valitusten säestämänä. Älä valita jos hän tulee myöhään kotiin tai jos hän on koko yön poissa kotoa. Se on pientä verrattuna siihen, mitä hän on voinut joutua kärsimään päivän aikana.

9.Tee hänen olostaan mukava. Vie hänet makuuhuoneeseen lepäämään tai mukavaan nojatuoliin istumaan. Valmista kylmä tai kuuma juoma häntä varten. Tarjoudu ottamaan häneltä kengät jalasta ja pöyhi hänen tyynynsä. Puhu hiljaisella, rauhoittavalla ja miellyttävällä äänellä.

10. Älä kysele hänen tekemisistään, äläkä kyseenalaista hänen päätöksiään tai vilpittömyyttään. Muista, että hän on perheen pää ja on siis aina oikeudenmukainen ja rehellinen. Sinulla ei ole oikeutta epäillä häntä.


Pilallehemmoteltu  8

Ei sellaista miestä ole olemassa. Huh.. johan on upea.

Minulle tehtiin eilen ruokaa, siis viinin ja mansikoiden kera.
Hän hieroi selkääni ja teki ruokaa, illalla laittoi poikaani nukkumaan.

Leukani vain loksahti auki... Ja hän esitteli minut eilen äidilleen!
En käsitä vain, mitä minä teen? Olen niin kammoissani seurustelun ja sitoutumisen suhteen. Juuri tuollaista miestä olen etsinyt. Käsittämätöntä.

Harmi, ettei minulla ole kertoa teille mitään meheviä tarinoita. Olen vain niiiin niiin ällistynyt.

Perjantaina tiedossa firman juhlat! Heh.. eli hohtokeilausta ja ilmaisen viinan bileet! Katsotaan josko osaan olla ihmisiksi vai onkohan lauantai aamuna jotain noloa tunnustettavaa. Blogin kirjoittamisessa ei ole mitään järkeä jollei ole mitään oikeasti kiinnostavaa kerrottavaa.

Nyt teen töitä niin vitusti etten ehdi ajatella koko miestä, sillä haluan tästä kammostani. Ja jos ajattelen häntä niin paniikki tulee:DDDD


Ihastuminen Rakastuminen  3

Olen nyt tooodella hämmentynyt. Minun herra moraalinen ongelma on ihastunut minuun ja pakko myöntää, vaikken sitä ikinä myöntäisikään, niin minä myös häneen.

Minulla ei käynyt pienessä mielessä, että näin voisi käydä. Olemme kuitenkin tavanneet vain kolme kertaa ja jotenkin kaikki tuntuu luonnolliselta ja hyvältä. Sitoutumiskammoni iski.. Hän on upea. Uskomattoman komea, hyvä käytöksinen, plussana vielä hän on kokki, tykkää käydä teatterissa kuin minäkin, hänellä on 2 lasta. Ja niin edelleen.. En uskonut, että sellaisia miehiä on olemassa. Kun ajatellaan minua ihan vain naisena, niin se miten hän kohtelee naista on jotain käsittämätöntä. Enkä nyt tarkoita ovien availua tms. Hän luonnostaan koskee hyvin hellästi, nauttii siitä kun saa pitää naista hyvänä, hän puhuu avoimesti.. Ja ja.. En osaa sanoa kuin että wau. Sepä siinä...

Kuningastuurini on aina kuningastuuria. Jos menen rakastumaan johonkin märkään päiväuneen niin mitäs sitten? Hyvä on myönnetään. Pelkään ihan älyttömästi :DD Mietin koko ajan, että mitä jos. Mitäs jos, entäs jos.

Olin jo asennoitunut siihen, että saan häneltä ehkä seksiä vain. Ja sitten hän kertoo, että tahtoo enemmän.. En vain voi uskoa sitä todeksi. Se on hämmentävää ja omituista. Huumorintajuinen, maanläheinen, itsevarma herrasmies.. En osaa edes kuvailla sitä...

Olen muka törmännyt helliin ja lempeisiin miehiin, mutta en uskonut olevan olemassa vielä hellempiä ja lempeämpiä. Ja jotette ymmärrä väärin, niin ei hän silti mikään nössö ole. Siinä se. Koskee upeasti niin että tuntee itsensä vähintään prinsessaksi, mutta kuitenkaan menemättä mihinkään imelään.

Voi hitto.... olen aika pulassa. Pitäisikö hengittää johonkin pussiin ettei tule paniikki ajatuksesta seurustella upeimman miehen kanssa mitä voisi toivoa, sillä senhän en aijo antaa lipua ohi vain koska pelottaa. Sitten kun tulee jotain mutkikasta niin voin sanoa itselleni että "minähän sanoin".

Nyt vain olen ja ihmettelen...

Pahoittelen verbaalisenlahjakkuuteni tasoa tänään, olen oikeasti aika pihalla. Hämmentynyt, kummastunut.... jne....