Teetä ja croisantteja

  • Claudina

Heräsin ennen viittä enkä saanut enää sen jälkeen unta. Sain juuri ja juuri parisen tuntia unta varastettua. Jostain kumman syystä on silti varsin pirteä olo. Hyvä olo, vaikka olo fyysisesti oli aika huono. Keitin teetä ja painin Nekun kanssa. Otin pahasti nenille, ainakin jos kättäni katsoo. Nekku on selvästi katujen kasvatti! Käperryin vain sohvalle ja rutistin sen syliin kehräämään.

Kävimme Jumbossa heti yhdeksältä. Siellä oli ihanan hiljaista ja rauhallista. Kiersimme muutamassa kaupassa ja siitä poikettiin kahville/teelle paikkana tietenkin Fazec Café. Anssi tarjosi mulle teen, croisantin ja mehun. Oli niin mukavaa istua siellä aamutuimaan. Pienen aamupalan jälkeen kävimme Kirjatorilla ja sain mukaani kolme pokkaria; seitsemännen portaan enkeli – Frank McCourt, Perhonen lasikuvussa – Jean-Dominique Bauby ja Labyrintti – Kate Mosse. Ainakin piristi hieman oloani. Nyt täytyy vain keittää teetä ja käpertyä sohvalle lukemaan uusia kirjojani.

Mukavaa päivänjatkoa kaikille. :-)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus