Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2009.

Punaviiniä ja pizzaa  1

Koottiin just pari lipastoa makuuhuoneeseen. Kyllä tulee heti siistimpi kämppä, kun saa laitettua tavarat laatikoihin. Virallisina "avustajina" meillä oli Vildemar Pieru ja Nekku "Töppöjalka" Pökäle. On niin hiostava ilma, että joutuu hiihtää täällä bikineissä!

Tänään tehään pizzaa, juodaan punaviinii ja pelataa yhtä kivaa lautapelii.

On kyllä ollut tosi mukavaa viettää ekaa kesälomaa Anssin kanssa. Ollaan vaan oltu ihan lapsellisia. Yks ilta oltiin vesisotaa sumutepulloilla ja kaikkee. Muutama päivä sitten Anssi yllätti mut totaalisesti tekemällä mulle ruokaa. En saanut ollenkaan mennä keittiöön edes.

Pyöräiltiin hirveessä helteessä n. 10km ja kyllä harmitti ettei ollut bikineitä. Olisi päässyt uimaan. Eilen tehtiin visiitti Korkeasaareen ja oli mukavaa. Tarjosin koko reissun.

Torstaina tuhlasin rahaa stadissa Minnan kanssa. Tarjosin kahvit. Löysin alusvaatteita, bikinit ja ihanan oranssin paidan. Teki hyvää välillä hemmotella itteään.

Nyt vaan olen. Kivaa. :-)

Ps. Juhannus meni myös erittäin kivasti. Huristeltiin Jarin ja Maritan mökille Orivedelle. Syötiin ja juotiin viinii. Oli ihan mahtavaa vaan olla. Eksyin jopa mettään Maritan kanssa.



Teetä ja croisantteja  1

Heräsin ennen viittä enkä saanut enää sen jälkeen unta. Sain juuri ja juuri parisen tuntia unta varastettua. Jostain kumman syystä on silti varsin pirteä olo. Hyvä olo, vaikka olo fyysisesti oli aika huono. Keitin teetä ja painin Nekun kanssa. Otin pahasti nenille, ainakin jos kättäni katsoo. Nekku on selvästi katujen kasvatti! Käperryin vain sohvalle ja rutistin sen syliin kehräämään.

Kävimme Jumbossa heti yhdeksältä. Siellä oli ihanan hiljaista ja rauhallista. Kiersimme muutamassa kaupassa ja siitä poikettiin kahville/teelle paikkana tietenkin Fazec Café. Anssi tarjosi mulle teen, croisantin ja mehun. Oli niin mukavaa istua siellä aamutuimaan. Pienen aamupalan jälkeen kävimme Kirjatorilla ja sain mukaani kolme pokkaria; seitsemännen portaan enkeli – Frank McCourt, Perhonen lasikuvussa – Jean-Dominique Bauby ja Labyrintti – Kate Mosse. Ainakin piristi hieman oloani. Nyt täytyy vain keittää teetä ja käpertyä sohvalle lukemaan uusia kirjojani.

Mukavaa päivänjatkoa kaikille. :-)


Vihdoin se alkoi!  1

Loma. Se vihdoin alkoi. Mulla on ristiriitainen tunne. Työni loppui eilen lopullisesti ja se hieman surettaa, mutta toisaalta loma alkoi ja tekisi mieli huutaa ja hyppiä. En kuitenkaan aio tuhlata aikaani surkutteluun! Oon niin täpinöissä, etten osaa keskittyä mihinkään. Haluaisin lähteä lenkille, mutta alaselkä ei anna periksi kyllä yhtään nyt! Haluaisin myös lähteä kunnon pyörälenkille. Kai pitää vain yrittää ottaa rennosti ja nauttia päivästä. Täytyy bongailla matkoja netistä, jos vaikka joku osuis meiän kohdalle.

Juon vaan teetä ja kuuntelen loistavaa Florence And The Machinea. Kyllä osaa pitää mielen vireenä. :-)

Että mä rakastan elämää. <3

Ps. Ei oo kiva herätä kissan tiivistunnelmaiseen kasvojen leivontaan.