Miehet (ja naiset) haloo pahvit?

  • Joyla

Sattuipa taas jälleen kerran tuttavapiirissä seuraava tilanne: Mies tapaa naisen baarissa, käydään kuksimassa ja kas kummaa, menee kuukausi pari ja tulee yhteydenotto: "Olen raskaana ja aion pitää lapsen. Sinusta tulee isä."

Alkaa kauhea vääntö ja syyttely, haukutaan ja mollataan ja itketään omaa paskaa kohtaloa. Voi elämän kevät minä sanon. Aikuiset ihmiset, järki hoi? Ei sitten tullut mieleen kiskoa sitä kumia hepin päähän kun ventovierasta ihmistä käyt nusasemassa? Vai väittikö nainen legendaariseti: "Syön kyl pillereitä."? Tuleeko edes mieleen vaihtoehto, että joku tosiaan voi tästäkin valehdella puhumattakaan siitä, että voit saada tieslie minkä tartunnan?

Milloin miehet oikein oppii tämän, että jos seksiä harrastaa niin siitä voi syntyä (ei toivottu)elämä? Eikös tätä jo opeteta ihan ala-asteella oikein kuvien kera, kun siitäkin ollut metakkaa viimeaikoina ihan mediassa asti? Ja jos tuo skenaario siitä ei toivotusta jälkeläisestä on kuolemaakin karmaisevampi kohtalo, niin MIKSI IHMEESSÄ edes ottavat riskin ja painavat paljaalla?

Ja sama pätee myös naisiin. Voi kiesus mitä kana-aivoja tässäkin liikkeellä. Ja suoraansanoen myös erittäin kieroja ja hyväksikäyttäviä tapauksia. Valitettavaa mutta totta, nainen on se joka päättää syntyykö se elämä ja ilmoittaako isän nimen viranomaisille. Nainen voi pakottaa miehen maksumieheksi ja isäksi vasten tahtoaan, ja taas jää yksi viaton elämänalku ilman toista vanhempaa, ja mistä syystä? Koska aikuiset ovat idiootteja.

Itse olen monen monta kertaa todennut sen, että jos niinkin ikävästi kävisi, että tulisin raskaaksi "vahingossa", niin toden totta antaisin miehelle valinnanvapauden siitä, että haluaako kantaa oman vastuunsa asiasta. Tämä pätisi niin yhdenillan tuttavuudessa kuin pitkässäkin parisuhteessa, ja nimenomaan silloin jos tosiaan itse päätyisin sen lapsen pitämään. Toisinsanoen, jos mies ei missään tapauksessa haluaisi olla missään tekemisissä oman lapsensa kanssa, niin se siitä sitten.

Ei tulisi mieleenikään ilmoittaa julkisesti isän nimeä missään. Ja miksi ihmeessä niin edes tekisin? Olisin ollut tarpeeksi typerä tulessani ylipäätään vahinkolaukausella raskaaksi ( joojoo, joskus ne ehkäisytkin todellakin pettää, se on selvä), niin haluaisinko rangaista mukeloa vielä silläkin, että hän olisi tietoinen isästään jota ei oman lapsen hyvinvointi kiinnostaisi paskaakaan? Itse teen siis kaikkeni sen eteen, ettei näin pääsisi käymään. Hormonaalinen ehkäisy jonka ehkäisyteho 99.7%, sairaus joka saattaa hankaloittaa lastensaantia tai jopa aiheuttaa hedelmättömyyttä ( tämä ei omavalintainen, mutta ehkäisykeino sekin ), ja tietyissä tapauksissa vielä kumi. Jos tästä huolimatta pamahtaisin paksuksi, niin olisi pakko todeta, että silloin se vaan on tarkotettu niin.

Kuitenkin surullisin mielin katson ja kuuntelen vierestä, kuinka taas yksi miespuolinen ei halua millään tavalla olla osallisena ja kantaa OMAA VASTUUTAAN omasta jälkikasvustaan. Kukaan ei häntä pakottanut työntämään aisaansa vieraaseen reikään. Vaikka kuinka koettaa ratakiskosta toiselle vääntää sitä, että se tuleva lapsi on aivan syytön ja viaton vallitsevaan tilanteeseen, eikä todellakaan ansaitse sitä, ettei oma isä ole hänestä millään tavalla kiinnostunut, niin ei mene järkipuhe perille. Ei sitten millään. Nainen kun nyt on huora ja tahalteen hankkiutunut raskaaksi, niin kärsikööt sitten kersansa kanssa yksin. Elatusmaksut joutuu silti maksamaan seuraavat 18-vuotta, kun typeränä oli mennyt kertomaan nimensä. Huoh.

Tulipahan siis miehelle aika kallis baari-ilta, ja ehkä miettii seuraavan kerran tarkemmin sitä, että kannattaako sitä nyt nussimaan lähteä vai ei. Varsinkaan ilman kumia ja vaikka tuplana umpisolmun kera.

6 kommenttia

WilleWau

6.9.2011 11:06

Se oli tämäkästi sanottu. Vakavasta ja tärkeästä asiasta. "Muistakaa tilanteen mukainen ehkäisy jo ennen kuin edes ajatuksissa nasahtaa nautinnon ähkäisy."

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Dia

6.9.2011 20:26

On varmaan tosi helppoa noin täysjärkisenä huudella ja ihmetellä niitä "vajaita" tapauksia. Muutamaan astetta kovempaa onkin tutkia ihmismieltä yleisaiheena sen verran, että ymmärtää rikinäisyyden lähtökohdat, jolloin seurauksetkin näkee selkeämmin. Ei siinä kanoiksi ja idiooteiksi tituleeraamista enää tarvita.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

lindagee

6.9.2011 22:25

Kun käytin tolkuttomasti viinaa, en miettinyt ehkäisyjä vielä sittenkään, kun vahinkolaukauksia oli jo sattunut. Elämä vaan oli kokonaisvaltaisesti holtitonta; eikä siihen kukaan järkiargumenttien tarjoaja olisi voinut vaikuttaa mitenkään. Kieroutuneen uhmakas missioni oli toteuttaa ihan niin repaleista ja itsetuhoisaa ja järjetöntä elämäntapaa kuin vain halusin.

En tosin ollut raskaustestin äärellä kiroillen äimistellessäni vetäisemässä ketään miestä vastuusteen tai uhkaamassa maksamisilla, koska tiesin ettei tilanne siihen asti etenisi ikinä. SIINÄ kohdassa vastuu oli sitten minulla jatkotoimenpiteiden suhteen. Eipä tuollaisesta toiminnasta mitenkään ylpeä voi olla - mutta jotenkin kykenen käsittämään, että samanlaista piittaamattomuutta voi esiintyä muuten aivan fiksunkin tuntuisilla ihmisillä. Tässä yllä Joylan kuvaama tilannehan eroaa omasta siinäkin, ettei mulla useinkaan olis ollut tiedossani satunnaisen naintikumppanin nimeä tahi numeroa, johon perään soitella. Jos (ja kun!) sellaistaKIN tapahtuu vielä nykyisenä ylikehitettyjen viestintävälineiden ja -vempaimien aikakautena, niin sitä jopa hieman ihmettelen. Mutta joskushan voi olla hetken hurmiossa NIIN kiirus naimaan, ettei siinä ehätä nimeä tai horoskooppimerkkiä tai koulutustaustaa kysäisemään. Noh. Toikin nyt oli kyynisen karrikoidusti sanottu, mutta etenkin kännissä kaikenlaiset omatkin periaatteet voivat hämärtyä rajusti. Ja vielä vakavampi sananen lopuksi: Ns. seksuaalisen vapauteni toteuttamisesta olen toki maksanut kovat jälkilaskut sekä fyysisellä että etenkin henkisellä puolella. Jos hetkellisestä holtittomuudestaan selviää jälkiehkäisyllä ja pikaisella katumusharjoituksella, niin parempi niin. Joissakin tapauksissa sitten alkaa elämänkestävä ja vaativista vaativin kasvattajan ura. Ei se ihan 100pros. oma valinta ole aina parisuhteessakaan kai, mutta onpahan ainakin toinen jakamassa vastuita ja iloja ja suruja.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Fantte

7.9.2011 00:02

http://www.youtube.com/watch?v=FJzPLsSQxtY

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Joyla

7.9.2011 14:20

Diablesse ymmärrän paremmin kuin hyvin ihmismielen rikkonaisuuden. Ja ymmärrän vielä paremmin kuin hyvin vahinkolaukauksen ehkäisystä huolimatta ja siitä vastuun kantamisen. Kyllä, omakohtaisesti. Sinä et nyt vain näyttänyt ymmärtävän koko blogikirjoituksen pointtia oikein? Tai ehkä ymmärsitkin, mutta oma mielipiteesi on se, että tietoisesti ehkäisyttä naiminen vaikka juurikin tarkoituksenaan saattaa joku "viaton" miesparka isäksi on ok? Minä itse puhuin nyt niistä muista "täysjärkisistä" aikuisista ihmisistä jotka kyllä taatusti tietävät sen, että miten se lapsi saatetaan alulle. Ja tietävät taatusti myös sen, että se voi tapahtua jo "ekasta kerrasta". Peräänkuulutan "täysjärkisten" ihmisten vastuuta omista teoistaan.

Joten kyllä, näin "täysjärkisenä" aion vastaisuudessakin kutsua heitä jotka tahallisesti tai "tahallisesti" raskaaksi hankkiutuvat, ja vielä pakottavat vastentahtoisen miehen "isäksi", kana-aivoiksi. Ja vastaavasti niitä miehiä, jotka käyvät sen munansa lykkäämässä minne sattuu ilman ehkäisyä, ja sitten tekevät kaikkensa välttääkseen vastuunkantamisen omista teoistaan, pelkureiksi. Ja vaikka idiootiksikin.

Toisin on heidän kohdalla jotka vahingosta huolimatta kykenevät asiansa järjestämään niin, ettei se viaton ja syytön osapuoli=lapsi joudu aikuisten toilailusta kärsimään, heille nostan hattua. Nämä ihmiset sentään kantavat vastuunsa teoistaan. Ja tämä tarkoittaa myös niitä yh:äitejä jotka ovat päättäneet vahingosta alun saaneen lapsen synnyttämistä siten, ettei sitten pakoteta sitä siittäjää maksumieheksi. Toki mielipiteeni on se, että tulevalla isällä on aina oikeus tietää asiasta, mutta mielipiteeni on myös se, että isällä tulisi olla myös oikeus kieltäytyä kunniasta. On sekin vastuunsa kiertämistä ja kieltämistä, totta hitossa. Silti ajattelen asiaa sen lapsen kannalta joka joutuu lopun ikäänsä elämään tiedon kanssa, ettei oma isä halua olla missään tekemisissä paitsi maksumiehenä, ja että siihenkin hänet on väen väkisin pakotettu. Se on mielestäni väärin kaikkia kohtaan.

RicosMortis minun ei tarvitse sitä karkkia papereineen syödä, koska harrastan seksiä vain parisuhteessa kun molempien osalta tämä tautitausta on selvitetty. Estääkö se tautien mahdollista tartuntaa? Ei tietenkään, mutta tiedänpähän ainakin silloin keneltä tarttunut. Ja jos niinkin oudosti sattuu, että koen tarvetta yhden yön huvitukseen, niin totta hitossa syön karkit vaikka tuplapapereineen. Olenko aina ollut yhtä fiksu? En. Tosin olen silti aina syönyt hormonaalista ehkäisyä, joten tältä osin ei toivottu raskaus on minimissä. Samaa ei voi sanoa mahdollisten tartuntojen osalta, mutta kaippa sitten ollut tuuria matkassa, koska testit aina näyttäneet negatiivista.

Lindagee ja sinä sanoit juuri vieläkin sen mikä itseltäni jäi uupumaan: jälkiehkäisy. Nykyisin kun senkin saa ilman reseptiä, niin onko nyt tosiaan niin, että tietoisesti kun on niissä himoissaan ja vaikka viinapäissään käynyt ilman ehkäisyä kuksimassa, niin haluaako tosiaan sen riskin ottaa, että se uusi ihmiselämä saa sen alkunsa? Varsinkin tapauksissa missä se ei ole millään tavalla toivottu? Tietty jos tilanne on se, että joka viikonlopun jälkeen pitäisi sitä jälkiehkäisyä käydä hakemassa niin... Nojoo.

Minä en vain kertakaikkisesti ymmärrä ihmisiä jotka ovat halukkaita tämän riskin tietoisesti ottamaan. Varsinkaan nykypäivänä, kun sitä ehkäisyä on olemassa vaikka ja missä muodoissa ja niinkin helposti saatavilla kuin vaikka lähikulman kioski. Ja vaikka tässä nyt on ollut lähinnä aiheena sen vahinkolaukauksen syntyminen tähän maailmaan, niin pakko se vielä on sanoa sekin, että ei se aborttikaan mikään pikkujuttu ole. Jollei nyt sitten tosiaan satu olemaan henkisesti aivan hajalla, jolloin ei kertakaikkisesti muutenkaan tajua mitä on tekemässä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus