Tasta ei menna kuin ylospain

  • Susanna

Tanaan Brucie vei mut Computer wizard- Adrianin luo ja rakenneltiin mulle mehukas seevee josta oon ottamassa parikyt kopsua ja kohta lahen levittelee niita kaupungille. Ma aion hoitaa nyt massit taskuun niin nopeesti kuin vaan mahollista, taa pikkukyla on aivan liian pieni mulle.
Eilen kun oltiin hostellin edustalla kattomassa seitseman uutisia ni yhtakkia puol terassia alko ulvomaan: pari ohrapirtelonaamaa viereisesta poydasta oli paassy uutimiin :D
Ne nous seisomaan ja vaki taputti.
Taa on siis tosiaan niin hillittoman pieni paikka et ahistaa, melkein samaa kokoo Port Douglasin kanssa ja se nyt oli aivan rusina.
Sama meininki molemmissa paikoissa: duunarit menee duuniin, duunista terassille (usein viela duunikuteissa) ja kun ne "muutaman" oluen jalkeen lahtee taas rullaamaan on kaikki paikat jo kiinni paitsi pubit. Tallaseen kyllastyy nopeesti, ei mua hotsita joka paiva istua poydan aaressa ja tuijottaa tuoppiin.. Koitan saada paivatyon lisaksi myos yotyon ettei tuu liian tylsaa.
Ainii ja kerroinko et tormasin tuttuihin!
Viiskybanen Patric Cairnsin Cable Skista oli taalla ja pari muutakin jannua jotka oli hiihtelemassa meidan porukan kanssa samaan aikaan. Ja eilen menin Peter Panin matkatoimistoon internettaamaan ja ketkas siella nokotti: mun Shenannigansin huoneveljet Chris ja Wills! Jengi kiitaa kaupungista kaupunkiin salamannopeasti, ne seuraa mua!
Brucie lupasi hommata mulle tuntuvat alennukset sen firman kautta jos haluun lahtee riutalle snorklaamaan joku paiva..
eka palkka ku kilahtaa tilille ni mina meen mereen (bikineita ei pollitty!).
Ainii ja Computer Wizard Adrian poltti meille joku 10 upouutta leffaa, haistan maratonin lahestyvan, jiaa!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus