Alasti Australiassa

  • Susanna

Ajettiin yon lapi Cairnsista Airlie Beachille, joku 400 kilsaa suunnilleen, parkkeerattiin auto ja viimesilla voimillamme bookattiin ittemme hostelliin ja oikastiin ruotomme yli 30 h valvomisen jalkeen.
Seuraavana aamuna mentiin autolle hakee tavaroita, mut tuliki astetta helpompi kanniskelureissu kun kaikki tavarat autosta oli kadonneet. Joku murtautu pelkaajan paikan oven ylaosasta sisaan, rikko lukon, nappas stereot ja kaiken mita irtos. Mun rinkka jossa oli lahes kaikki mun vaatteet, cd:ille poltetut valokuvat puolelta vuodelta seka matkapaivakirjat, paluulentopaperit, pankkitiedot, viisumi, laakkeet, mun rakas Paavo-possu, kopiot mun ja tipujen passeista, kaikki tyopaperit.
Vittu mita runkkareita on liikenteessa nii. Tan MAKSULLISEN parkkikentan viereisesta puskasta loytyi Heita Sikaa-pelin suomenkieliset kayttoohjeet ja tyhja pelikotelo, siina kaikki.
Menin suorinta reittia pankkiin, lamasin mun automaattikortin poytaan ja ilmotin etta voisin mielellani nyt tyhjentaa tilini ennenkuin joku muu tekee sen mun puolesta, ni ne anto mulle rahat KYSYMATTA minkaanlaisia henkkareita. Tosi rentoa joo..
Taitaa olla aika vaihtaa pankkia!
Mulla on nyt sitten kasilaukku (passi + lompsa + puhelin), suihkukamat ja koulurepullinen vaatteita. Travelling light.
Mun taytyy nyt jaada tanne sit toihin et saan jotain paallepuettavaa, taal on ollu aika kylma eika mul oo yhtakaan pitkahihasta tai housuja :(
Pari paikallista muusikkoa otti mut siipensa alle ja vei mut asumaan niiden ranchille koirien ja kanojen kanssa vartin ajomatkan paahan kaupungista ja lupasi auttaa mua hommaamaan toita, kun ne tuntee niin paljon vakea taalta.
Paatin etta en enaa reissaa Colinin kanssa, meilla on vahan erilaiset maailmat ja kavi ilmi ettei silla oo ajokorttia. Olis voinu kertoo mullekki ennen lahtoa, nimittain nyt en voi ees tehda rikosilmotusta varastetusta tavarasta kun muuten Colin joutuu vaikeuksiin..
Ei siella rinkassa mitaan rahallisesti arvokasta ollu, paitsi aurinkolasit, mut kaikki ne tavarat oli mulle hyodyllisia (lampimia) ja tarkeita. Vituttaa.
Mussukkauusikot Brucie ja Patto lupasivat viia mut tanaan iltapaivalla second hand shoppeihin Proserpineen hakee jotain paallepantavaa, mun pitaa vissiin paistaa niille vahan lettuja tanailtana :)
Aiti, jos luet tata niin ala pelkaa, naa on hyvia ihmisia ja sano etta voin antaa niiden osotteen ja puhelinnumeron sulle jos tahdot!
Ihmeellinen on taa elama.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus