Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2007.

Ruumiillistumani  1

Pihalla oli lintuja, sellaisia kauniita kellertäviä, hienoja ja laadukkaita. Olivat ringissä ja heiluttelivat siipiään, leikkivät. Yksi tavallinen, ruskea, rumempi lintu yritti mukaan rinkiin, mutta ei sitä edes huomattu.
Tunsin olevani lähempänä sitä lintua, kun aikoihin ketään.
Koitin lähestyä, mutta se yksinäinen lensi pois.
En tahtonut olla edes itseni kanssa.


Uni.  1

Näin tänään unta kolmannenluokan ihastuksestani, jolle en koskaan uskaltanut mitään sanoa... korkeintaan joskus heitin kävyllä.

Nytkin ehkä hieman teini-ihastus päällä, musta tuntuu ettei nyt ole soveliasta heittää kävyllä. Tai, mistä minä mitään tiedän. Enhän ole edes ylioppilas, ei minun tulisi kuunnella iteäni.

"Sinä valmistuit ylioppilaaksi, nyt sun ei tartte ottaa paskaa keltään!"
-Dave chapellll


Työ työ työ.  1

Työpäivät kuluvat huomattavasti nopeammin jos yhdistelee eri taukoja, Kahvitauon jälkeen mennään ruokatauolle (et käy siinä lähellä syömässä, kävele kauppaan parin kilometrin päähän) kun tulet takas syöt kaikessa rauhassa ja sitten käyt kahvilla, tupakalla ja siitä sitten vessaan. Kun nämä on tehty, soita peri henk koht puhelua ja jos jaksat jauhaa puolisen tuntia on taas kahvin aika! Muista, kahvi kusettaa, ota vaikka lehti mukaan vessaan!? :)

Olisiko vielä liian myöhäistä perustaa koiranpentujen pävätarha? Silitellä niitä sulosia pikku karvapalloja vaan kaikki päivät... palkkaisi jonkun juopon kadulta siivoamaan niiden maailman viattomimpien otusten jätökset, kaikki olisi vain pörröistä ja suloista..

Muttakun ei, pitää olla viisas, pitää yrittää rakentaa uraa... tyhmäpää. :(

Tahdon perustaa päivälehden jonka nimi on "luminen äiti talvi" (kauneimmat sanat) jossa kerrotaan vain vastaihastuneista pareista jotka juuri tajuavat rakastuneensa, kerrotaan ihmisistä jotka auttoivat kadulla, suloisesta uudesta pentueesta ja siitä kuinka jokainen sai rakastavan kodin, siitä kuinka ihana kesä onkin tulossa!

Kuka tahtoo kuulla siitä kuinka 3 perheenjäsentä kuoli kolarissa, siitä kuinka mustasukkainen 16vuotiaan exä ampui uutta seukka kaveria? Minä en ainakaan... Mutta nyt on oltu jo pari tuntia "ruokakahvivessatupakka" tauolla, pitänee avata toiset sovellukset. :,(

Lalalala... Sano miksen mä voi saada sua?! Vaikka mä tarjoilen mun koko hulluuden! Seisoisin sateessa vaikka vuoden venaten! RAKKAUS ON JULMA VITSI, mä tahdon pudota ja pudota, katsoa ottaako kukaan kiinni! Laaaalalala!! :)

Maj Karja <<<3333 !!!! <<<333