Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.

En ymmärrä  1

Tykkään vittu E nuotista, käsissäni on tussia eilisestä! Kotonani verhot repattaa, pakastimeni on jäätynyt umpeen! Syön päivittäin valmisruokaa ja menen useammin nukkumaan puolenyön jälkeen kun ennen sitä. Herään vain yhtenä päivänä viikossa herätyskelloon! Tahtoisin kotieläimen, mutta tuntuu että se olisi väärin eläintä kohtaan, en aina muista edes itseäni.
Ehken olekkaan niin aikuinen...


Perus perjantai-ilta  1

Olen taas suhteellisen varma siitä että kuolema ei tuntuisi näin yksinäiseltä. Mutta onneksi nämä ovat vain hetkiä arjessa. Vapautus palkitsee nämä hetket, jolloin ainoat ihmiset jotka löydät puhelimestasi istuu jossain sohvalla halaillen ja syöden sipsiä kunnes on paha olo.
Silti toivon että dippikastikkeesi kermaviili on mennyt vanhaksi! Haa.. haa!

Ei, huominen keikka kai vain ressaa, olisihan siihen helpompi herätä tissien välistä. :)


Pelkoni  2

Naapurissani asuu mies.
Tätä miestä ei moni tunne nimeltä. Hän tulee aina kotiin ja lähtee sieltä yksin, hänellä on vain yksi reitti mitä kulkea. Hän ei tervehdi sinua, hänellä on aina sama paperikassi. Kohdatessa ei katso sinua silmiin, hänen kasvonsa ovat kuoppaiset ja näyttää siltä että joskus eli. Hän pitää päällään samoja farkkuja, samaa takkia, kesät talvet. Vain rypyt muuttuvat vuosien varrella.

Tätä enempää en hänestä tiedä, mutta aina kävellessä vastaan tunnen hänen vihansa, katkeruutensa ja surunsa.


Lopputekstit  1

Viatton kesäaika lyö viimeisillä tunneillaan. On aika pakata kimpsut ja kampsut ja lähteä pois tästä täyshoitolasta. Vaeltaa takaisin siihen paskaiseen luukkuunsa ja aloittaa kamppailu arjen kanssas.

Nelisen kuukautta tätä kesti. Livemusiikkis, tyttöjä keiden nimiä ei muista, juopottelua, kulinaristisia nautintoja ja materialismia. Niistä jäi vain muistoja, ihania ja karmivia, tyhjä pankkitili ja keho joka ei ole levännyt.

Pelottaa ajatus että tämä oli viimeinen viaton kesäni, jollon en joudu vielä olemaan "aikuinen". Voih, olisin niin mielelläni vielä käynnyt muutamalla keikalla, rakentanut hiekkalinnan, käynnyt huvipuistossa ja ihastunut.