Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2006.

Aina eka kerta.  1

En ollut koskaan ostanut kirjaa.
En ollut koskaan lukenut kirjaa.

Eilen ostin ensimmäiseni ("Suhteellisuusteoriaa runoilijalle"), sen aion lukea. Eikä "lukea" niinkuin aina koulussa. Ketä jaksaa lukea kymmenen pientä neekeripoikaa, kun kirjan jokatoinen sana on Tummaihoisen nimi (MrdDiodissaswekgiidos)? Miten joku kykenee keskittymään niin että tietää kuka heistä nyt sitten kuoli? ¤#&#"!


Rasismi ja typerät aikuiset...  1

Kuulin eilen aikuisen miehen sanovan ulkomaalais syntyiselle naiselle: "No en ole rasisti, mutta kohta olen!... Jos et osaa sopeutua tänne niin ui takais sinne mistä tulitkin".

Viisaan miehen tarkkaan harkittuja syvällisiä pohdintoja...

Sama mies myös sanoi: "En minä uhkaile, mutta jos et ole hiljaa niin kohta usutan tämän koiran kimppuunne".

Tämä mies oli siis pysäyttänyt skootterilla ajavan vanhemman naisen, koska hänen mielestään tässä ei saa ajaa... otti sitten rouvalta skootterin avaimet pois ja soitti poliisille että "täälä on joku rouva joka ei tajua että tässä ei saa ajaa", mutta toisen omaisuuttahan saa ottaa, eikö? :)

Kenen isä hän on? Vai onkohan koskaan tajunut mikä se kumma lihas on joka tykkää siitä kun katsotaan yöllä taivaskanavia?

Typerä säälittävä vanha raristi juntti... Mutta nyt minä vihaan häntä, olen siis yhtä paska kun hän. :p

Ei me taideta koskaan olla viisaita, jos vihataan...


Mun oma palloni.  2

Kaivan vaivihkaa multaa takapihalta, kun se loppuu siirryn naapurin pihalle. Kaivan vuoden tai kaksi...

Rakennan raketin, ammun mullan kiertoradalle ja muutan sinne asumaan. (on on happea, vetovoima ja oikea ilmanpaine).

Miksi?

Maksan veroja..
Koitin hakea Espoosta kuukausikorttia julkisiin, en kuulemma saa opiskelijalippua kun en opiskele Espoossa (kuinka järkevän kuulosta).
Koitin ostaa aikuisten kuukausikorttia, en saanut sitäkään. Sain luvan kuitenkin ostaa Ulkopaikkakuntalaislipun (ihanaa, kiitos)! Yli 60e Espoon sisänen /kk (3*opiskelijan hinta). HaLpA, olen aivan varas!

Lääkäriinkään mua ei otettu, kävin pari kertaa yksityisillä... alko maksamaan liikaa, koitin saada julkista hoitoa omalta paikkakunnalta. Eivät kuulemma ota kesäsin muita kun hätätapauksia (järkeen käypää, kuka kesällä sairastais?).

Aloitin protestin, en ostanut koko kesänä sitten junalippuja... Yhden miehen äänetön protesti on käsittämättömän voimakas, tutiskaa pelosta YTV ja VR! Lääkäri kulut taidan kuitata kuolemalla, kuka nyt ostaa niille uima-altaan? Muhahaha...

Voitto! Tutiskaa muurahaiset! :)


Ilman sua, mä en olisi mitään...  2

Klishee: "ilman sua mä en olisi mitään"...

Tällöinhän et ollut mitään ennenkun tapasit kaikkesi, miten tyhjyys voi tavata ketään? Saatika kiinnostaa ketään? ^_-
Ovatko nämä yksilöt vain yhdessä yksilö, katoaako toisen identiteetti tavattua? Pelottavaa...

Vai meinataanko että tavattua toisen, ilman sitä ei olisi enään mitään? Meinataan siis että toinen vei jotain pois, jotain mitä ei enään saa takaisin ja sen paikkaamiseen tarvitaan toinen?

Tyhmä lause... :)


Mä bloggaan tän!  1

Söin kanan eilen, tipujen äidin. Se oli ehkä jollekkin linnun alulle kaikki kaikessa, minulle jäi nälkä...
Muistetaanhan kaikki ettei ruoka tule Saarioisillakaan mistään taikakaapista? Vai tuleeko?

Eletään kaikki omissa kuplissamme jossa maailma on se mitä tahdomme. Jotkut väittävät elävänsä sen kuplan ulkopuolella, moittivat maailmaa surulliseksi paikaksi.. Luulevat vain kokevansa todellisuuden koska se sattuu. Vitun kauniit sielut... pah :)

Kulpassa on hyvä elää, mutta kun tapamme elävän olennon tuhoamme kokonaisen maailmankaikkeuden jonka se on ympärilleen luonnut? Olemmeko me jonkun suuremman olennon näkemyksessä maailmankaikkeudesta?

Ajatus ja mielikuvitus on yhtä totta kun fysiikan lait. Tiede ja uskonto ovat rakastavaisia! :)

--> Kiusaamaan kavereitaan tyhmillä jutuillaan! =)