Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2007.


Näin eilen susta unta, koko yön.  1

Sanoi minulle aamulla se tuntematon tyttö, kehen olen kovin ihastunut.
Nyt jos en uskalla kysyä häntä ulos, en anna itselleni koskaan anteeksi.
Hih.. Jospa tänään vielä kerkiäisi mennä kysymään, "hej, onkstota, viikonloppu, että rantaan piknikille, sulla poikakaveria?"

Tämä olisi ensimmäinen kerta kun pyydän ketään ulos.. Miten ne tekee sen frendeissä? :/


Ensimmäinen tämä päivä.  1

Olen metsä jota kaadat, saat siitä vähän ja minulta viet pois sen mitä vuosia kasvatin. Olit minut istuttanut, kuka minä olen sinulle sanomaan ettet saa? Ilman sinun apuasi, olisi vain harmaa lahoava röpeikkö, ilman oravia ja leikkiä. Kaikkea et silti vie, siemenistäni en luovu!

Tänään taas aamulla näin hänet, vihreämmän sinusi. Toivon tosi iiisosti että hän tulee viettämään aikaa minussa. Istuttamaan takaisin ne kauniit kukat joille ei ole löydetty käyttöä. Toivottavasti hän tykkäisi niistä mitä minä voin kasvattaa. Yrittäisin ihan parhaimpani, kuten joskus aikoinani tein, kun uskoin johonkin.

Olen niin todella surullinen, mutta silti niin vitun iloinen!


Lähiö vieressäni.  1

Lähelläni on lähiö. Siellä asuu ihmisiä, keiden takia kaupoissa on laput jossa kertovat etteivät myy kaljaa ennen yhdeksää, viikonloppuisin vartijat. He eivät käy töissä, heidän nimi on pentti tei pertti, joskus tero. Heillä on kutsumanimiä. He istuvat arkisin kapakassa, vaikka ovat pennittömiä. Jauhavat sitä samaa paskaa, vuodesta toiseen. Jokainen heistä on joskus ollut jotakin, taiteilija, toimitusjohtaja tai muuten vaan omien puheiden mukaan hieno ihminen. He eivät ehkä tiedä mitä maailmalla tapahtuu, tai miten valtiota hoidetaan, miksi tähdet palavat. Haisevat pahalle ja ovat vain taakkana muille, vitun auton hiplaajia.

Vittu mä vihaan köyhiä lähiöihmisiä, keiden päivän aktiviteetit on pyytää naapurilta sokeria lainaksi. Pummia tupakkaa ja istua paskaisilla huonekaluillaan, katsellessa repottavaa tapettia... Puhuen siitä miksi se pertti puukotti rakasta liisaansa. Vuodesta toiseen ja seuraavaan. Ne oli niin onnellisia vaikka riitelivät joka toinen ilta lähiön kokoontomispaikalla.


Ostakaa vittu Metallica lippuja!  1

Mulla on!
Kun on monta ylimääräistä, saankohan lavan edestä makuupaikan? :)

Kai pitää taas tehdä joku iloiseksi stadikan edessä ja antaa poijes.
Äidin rakkaus, ilmaista.
Tuo iloa tuntemattomalle, 360e....
Palkkani, opintotuki..
....
..
.
Ihminen on paska otus! Ei oravat vittu tahdo asua kerrostaloissa!
Kuka sanoi että tämän metsän saa kaataa? Metsähallitus? Oravat taistelkaa sortoa vastaan, olen mukananne!
Tapetaan ittemme! Tapetaan samalla nua perkeleen kissat!

TÄMÄ KILPIKONNA TIETÄÄ MITEN ASIOIDEN TULISI OLLA! RAKASTAN SUA!
http://www.youtube.com/watch?v=memgAVFQDuE
Vitun kissat.


Festarit  1

ovat takana. Ikuisena heikkonamiehenä brunetteihin yllätin itseni heräämällä joka aamu eri blondin vierestä. Kenenkään nimeä ei tietysti muista, eikä sitä että onko jollain numeroni...
Hitusen kyllä ressaa kun tuntuu siltä että sieltä ainakin yksi puhelu tulee vielä ja muistuttaa että mitäs vittua sitä tuli kännissä touhuttua. :)
Kuinka sanoa kohteliaasti, "olin vitun kännissä, en muista sinua, laita minulle postilla kuvasi, painosi ja kuukausitulosi niin otan ehkä yhteyttä"? Yeesuss, en ryyppää enää ainakaan neljään päivään.

Nyt töissä, heikottaa ja väsyttää niin maan perkuleesti. Kello on puoli kymmenen, voisikohan jo lähteä kotiin?
Olisimpa vain rakastunut. Mielummin olisin ikävöinyt sinua rakas, kun ollut tunkemassa kieltäni aukinaisiin suihin hitaampien kappaleiden aikana. Olisin voinut soittaa sinulle neljältä aamulla kertoen paljon, mutta ilmaiseen takkuilevilla lauseillani vain sen että rakastan ja olen jossainmäärin hengissä.

Mihin menivät sadat euro, kun ainut mitä osti oli viiden euron rannekoru?

Kohta kotiin hokemaan itsellensä tutisevana peiton alle "olin koko viikonlopun kotona, katsoin yksin telkkaria, en tehnyt mitään tyhmä. Olin koko....". =)