Mun oma palloni.

  • Skibaduvei

Kaivan vaivihkaa multaa takapihalta, kun se loppuu siirryn naapurin pihalle. Kaivan vuoden tai kaksi...

Rakennan raketin, ammun mullan kiertoradalle ja muutan sinne asumaan. (on on happea, vetovoima ja oikea ilmanpaine).

Miksi?

Maksan veroja..
Koitin hakea Espoosta kuukausikorttia julkisiin, en kuulemma saa opiskelijalippua kun en opiskele Espoossa (kuinka järkevän kuulosta).
Koitin ostaa aikuisten kuukausikorttia, en saanut sitäkään. Sain luvan kuitenkin ostaa Ulkopaikkakuntalaislipun (ihanaa, kiitos)! Yli 60e Espoon sisänen /kk (3*opiskelijan hinta). HaLpA, olen aivan varas!

Lääkäriinkään mua ei otettu, kävin pari kertaa yksityisillä... alko maksamaan liikaa, koitin saada julkista hoitoa omalta paikkakunnalta. Eivät kuulemma ota kesäsin muita kun hätätapauksia (järkeen käypää, kuka kesällä sairastais?).

Aloitin protestin, en ostanut koko kesänä sitten junalippuja... Yhden miehen äänetön protesti on käsittämättömän voimakas, tutiskaa pelosta YTV ja VR! Lääkäri kulut taidan kuitata kuolemalla, kuka nyt ostaa niille uima-altaan? Muhahaha...

Voitto! Tutiskaa muurahaiset! :)

2 kommenttia

Caelestis

18.7.2006 10:41

Norsu käveli joka ilta muurahaispesän päältä talloen sen littanaksi. Yön ja päivän kuluessa muurahaiset ahersivat ja rakensivat pesänsä uudestaan - ja taas illan tullen sama norsu tallasi pesän.

Muurahaiset kyllästyivät lopulta ja päättivät ratkaista asian kertaheitolla. Kaikki muurahaiset asettuivat pesän yläpuolelle puun oksalle odottamaan norsua. Ja kun norsu tuli, kaikki muurahaiset hyökkäsivät norsun kimppuun puusta hypäten. Ne purivat norsun nahkaa minkä ehtivät ja ruiskuttelivat muurahaishappoa täyttä häkää.

Norsu huomasi jotain kutitusta ja pyyhkäisi kärsällään selkäänsä. Kaikki muut muurahaiset lennähtivät pois paitsi yksi, jonka onnistui pitää kiinni. Toiset muurahaiset hurrasivat sille: "Hyvä Hanna, tapa se!"

Onnea tuulimyllyjä vastaan! Taipua voi mutta murtua ei kannata :D
-c-

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus