Pinnallisuudesta..

  • Ines_Z

Juttelin sätissä miehen kanssa, joka halusi ehdottomasti painottaa, ettei ole 'pinnallinen'. Hmm..eivätköhän kaikki ole. Ainakin kaikki annetut tiedot ohjailevat ajatuksia ja odotuksia, kaipa mieskin muodosti minusta sen käsityksen niiden tietojen varassa, jotka annoin ja pinnallistahan se on sekin.
Toisekseen mies piti tärkeänä luetella ominaisuuksiaan, siis millainen ihminen hän on. En koskaan tule ymmärtämään tuota strategiaa..."olen näin ja näin hyvä tyyppi koska sanon niin itse, joten meidän pitää tutustua?" Eiköhän hyviä tyyppejä ole maailmassa montakin, miksi on niin vaikea käsittää, että olen kiinnostuneempi siitä, voisiko meillä synkata kuin jostakin absoluuttisten "hyvien ominaisuuksien" listasta. Jaksan keskustella noista kuka olet ja mitä teet -aiheista vain tiettyyn pisteeseen asti.
Kerran baarissa jutellessa mies kysyi, mitä teen. Vastasin siihen työn, mitä teen opiskelujen ohella enkä viitsinyt tarkentaa, että olen päätoiminen opiskelija. En vaan aina jaksa alkaa puhua siitä mitä opiskelen. Mies lähti heti pois kuultuaan "työpaikkani", mikä ensin vähän ihmetytti mutta hyvä niin jos asia oli niin kriittinen juttu hänelle. Baarissahan ei kannata haaskata aikaansa ja keskustella henkilön kanssa, jonka työ ei ole korkeasti arvostettua.:)

2 kommenttia

vonStackelbaum

1.12.2008 01:49

Ohoh!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus