Blogi

Seuraava

Joulukuussa..  1

Itsenäisyyspäivänä (6.12.) tarkoitus olla Lempäälässä Itsepäisyyspäivän Linnan Juhlat ja siellä olen bileitten Kuningattarena. Näihin bileisiin ennakkoilmottautuminen. Ohjelmassa mun esiintymisen lisäksi monia muitakin esiintymisiä, discoilua ja iloista fettarimeininkiä.

Joulukuussa alustavasti Bukran alakerrassa 7.12.2007-5.1.2008 näyttely, jossa esillä ainakin mun ja Qumman töitä.

Eli jos haluat tulla meikäläisen kuvaamaksi ja toivot voivasi olla joulukuun näyttelyn kuvissa poseeraamassa, niin nyt on korkea aika ilmottautua malliksi! ;-)

Jonkin verran kuvannut jo näyttelyä varten, mutta ei niitä kuvia koskaan mielestäni liikaa ole.

Puolenkuun tienoilla saattanen esiintyä eräissä julkisissa fettaribileissä Tre'lla, mutta ottia tuota katsotaan ny mitä siitä tulee ;-9

Aika paljon kyselyitä ysityistilaisuuksiin esiintymään menemisestä, joten joulukuussa taidan esiintyä privabileissä enemmänkin... pikkujouluaika rules big time! ;-)


Nalle Virolaisen näyttely  1

Nalle Virolaisella on Tampereella ravintola Telakalla näyttely, jonka avajaisia vietettiin eilen pienimuotoisesti iltaseitsemästä etiäpäin.

Paikalle oli ihan pakko päästä, vaikka väsytti, sillä Nalle Virolaisen työt ovat kauniita ja Nallen jutut ovat aina mainiota kuunneltavaa.

Otin kuvia, kirjoitin lätinöitä paperille muistiin ja sovin haastattelevani Nalle spostitse. Tarkoitus tehdä jutut pariinkin eri mediaan.

Suosikkiteokseni tauluista ovatten mm. Neitonärhi, näyttelyjulistettakin koristava Ornetologi Observeeraa, Menninkä ja Käentyttö... vallan moni taulu siis sykähdytti suuresti!

Näyttelyn avajaisissa käyminen piristi kovasti. Positiivinen oli myös tieto, että LOKAkustannus on julkaissut hiljattain Nallelta kaksi kirjaa lisää, trilogian ykkösosaan ehdinkin jo ihastua.

Näyttelystä kiinalaisen kautta kotiin, nukahdin virne naamalla.

Krisse Sydän glitterposeeraa ;-9
Krisse Sydän glitterposeeraa ;-9

Malleja  1

Näyttelyitä ollut tällä syksyllä jo kaksi ja joulukuuksi tulossa yksi, ja ensivuodellekin jo yksi sovittuna.

Ilmeisesti näyttelyistä on tykätty ja sivuilleni on löydetty, kun malliehdokkaita tarjoutuu aina silloin tällöin. Ja positiivistahan se vain on että on varaa mistä valita ;-)

Malliksi näyttelyihini ja erinäisiin proggiksiin saa toki jatkossakin ilmottautua.



TAFF meni, synttärit tulevat  1

Tampere fetish factory meni ja esiintymiseni siellä meni jokseenkin poskelleen. Kun aikataulu ja tekniikka pettää, niin homma "saattaa" mennä poskelleen. Pelottavan moni kyllä ihan diggasi (silti), vaikka itseä harmitti. Well, ei aina voi onnistua ja aina on seuraava kerta.

Synttärit tulossa ja juhliakin kaitten pitäisi jaksaa. Lahjoja otetaan vastaan ;-)


Elokuu, keikka-kuu  1

Sunnuntaina olen Qumman ja mun "Hämärän kauneus -fetissikuvia" -näyttelyn ekan päivän illan kunniaksi fetissi-paneelikeskustelussa Vastavirta-klubilla klo 17, maanantaina ko klubin lavalla avajais-festarissa ja 18.8. Klubilla Tampere fetish Factory-tapahtumassa.

Ekaa kertaa mun Krisse Sydän-musaa kuultavissa maanantaina ja 18.8. Krisse Sydän ja Kummat Kissat -tiimi vetäisee sellaista kinky-erotiikkaa että eipä olla hetkeen tehty eikä nähty :-)

Kaksi mirriä sulassa sovussa söpönä sydänten ympäröimänä ;-)
Kaksi mirriä sulassa sovussa söpönä sydänten ympäröimänä ;-)

Musaa ja leffaakin työstän. Ja treenaan.

Missähän mun vapaa-aika on? :-)


Leffa edistyy...  1

..pikkuhiljaa editointi on käynnistynyt ja traileri on piakkoin tulossa nettilevitykseen. Trailerin musa on valmis eli aika pitkällä jo ollaan.

Krisse Sydän glitterposeeraa ;-9
Krisse Sydän glitterposeeraa ;-9

Leffassa paljon ennennäkemätöntä materiaalia: haastattelutuokioita, kuvia, livemateriaalia ja kohtuullisen paljon paljasta pintaa ;-)

5.8. alkaa syyskiertue ja siitä on tarkoitus muodostua elokuvan julkaisu-turnee.

Juhannuksesta eteenpäin jo jonkin verran yksityistilaisuuksia, mutta muutoin pyrin pitämään keikkataukoa kaiken kiireen keskellä.

Mutta kyllä niitä keikkoja ja leffaa kelpaakin odottaa kansan, kuten kaikkea hyvää aina! ;-)

Yours truly,
Krisse Sydän.


Keikkaa pukkaa  1

Niittipyssy raikaa
Niittipyssy raikaa

Keikkaa on maaliskuulle ihan kivasti ennen huhtikuun puolestavälistä alkavaa n. 1kk keikkataukoa. Tässä kuussa on tosiaan kolme varmistettua keikkapäivämäärää, syksyllekin jo.
Varmistumattomia keikkojakin (päivämäärän ja paikan suhteen, ei muuten) on ihan kiva määrä ja syksylle on varmistunutkin jo.

Myös näyttelykin on alkusyksystä, leffaa väsäillään ja muutenkin kiirettä pitää.

Silloin on taottava kun markkinarako käy kuumana :-)


Seuraava