Purppaus

  • Caduceus

Cadu-täti on palannut lomalta ja reissuiltaan, ja on valmis taas piinaamaan teitä, rakkaat lukijat, elämänsä polkujen poikki viritetyillä piikkilangoilla. Aloitetaan vaihteeksi vakuutusyhtiöillä.

Alkukesällähän mulla oli siis se käsileikkaus, joka meni tapaturmavakuutuksen piiriin koska tapahtui vapaa-ajan tapaturmassa. Kävin tuolloin vakuutusyhtiössä selvittelemässä juttua, eikä siinä ollut mitään ongelmia. Ystävällinen vakuutusvirkailija neuvoi minua vain toimittamaan kaikki sairaala- ja poliklinikkalaskut heille. Koska laskuja tuli aika monta enkä jatkuvasti viitsinyt juosta vakuutusyhtiössä, maksoin osan laskuista ensin itse. Vakuutusvirkailija neuvoi, että maksetut laskut on merkittävä kynällä siten, että niiihin merkitään maksupäivämäärä ja teksti "maksettu". Näin siis tein niille laskuille, joiden eräpäivä meni umpeen ennenkuin mulla oli asiaa kaupunkiin. Muuten vein laskut maksamatta vakuutusyhtiölle. Ja kaiken piti olla ok. Kunnes sitten ekasta reissusta palatessani pöydällä odotti kaksi karhukirjettä erääntyneistä sairaalalaskuista!!!!

Soitin ensin sinne perintäfirmaan, että nyt on varmaan sattunut jokin erehdys. Kerroin, että vakuutusyhtiö on ottanut asian hoitaakseen ja että maksut on kaikki hoidettu sieltä. No, perintäfirmathan kuulevat näitä selityksiä varmaan miljoona päivässä, joten ei voi syyttää tätiä siitä että hän kuulosti hieman skeptiseltä. Joka tapauksessa hän lupasi laitella asiaa vähän jäihin.

Nyt kotona odotti taas uusi karhukirje ja aloin vihreänä raivosta selvittelemään asiaa, tällä kertaa suoraan vakuutusyhtiön kanssa. Ja selvisi, että vakuutusyhtiö ei sitten ollut millään lailla huomioinut sitä, että osaa laskuista ei oltu maksettu. Korvaussumma oli maksettu kokonaisuudessaan suoraan mun tilille, ja sairaala oli jäänyt nuolemaan näppejään. Ja arvatkaa vaan, kuka maksaa karhukirjeiden huomautuskulut, viivstyskorot, jne jne, vaikka moka on vakuutusyhtiön? Aivan oikein. Cadu.

Helevetin raivostuttavaa!!! Miks noiden vakuutusyhtiöiden kanssa on aina jotain vitun säätöä?? Eikö ikinä vois asiat mennä ihan just niinkuin on sovittu ja luvataan??

Over and out.

3 kommenttia

Anonyymi

1.8.2009 22:59

Tervetuloa takaisin :)
Ärsyttävää tollanen.Vakuutusyhtiöt ja puhelinoperaattorit on samanlaisia.Ei millään saa kerralla asioita hoitumaan ja joutuu vielä itse tekemään,ja maksamaan niille kuuluvat hommat.Jos ei heti niin viiveellä laskun muodossa..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Caduceus

2.8.2009 08:23

Kiitos tervetulotoivotuksista kaikille. *pus* Tästä tää taas lähtee.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus