Ilmiöt

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on pride.

Homot ovat lihansyöjiä!  11

Näin kuului huuto senaatintorilla kun Pride-kulkue alkoi aloittamaan marssia. Itsehän nukuin pommiin kulkueesta, mutta ystäväni siellä iloisesti marssivat. Siellä oli aikamoinen meininki ja tänä vuonna jotkut hengelliset ihmiset olivat järjestäneet kunnon vastarinnan kulkueelle.

Kun Pridellä oli oma huutosakki ja megafoni joka julisti Pride-tapahtumaa, tuli siihen sitten joku ukkeli oman megafoninsa kanssa ja huusi kuinka syntisiä homot ovat ja joutuvat helvettiin. Ei sentään heitelty tomaateilla tällä kertaa. VAAN kanamunilla :) Kyllä ihmiset on sairaita sanon minä.

Kirjoitin tuossa facebookkiin tosiaan lauantaina, että Helsinki Prideen nyt matka käy. Sinne sitten tuli kommentti "seksuaalivähemmistö kunniaan". EI. Ei tarvitse nostaa homoja mitenkään ylemmäs tai kunnioittaa heitä sen enempää kuin ketään muutakaan. Eiks me voitais olla kaikki tasavertaisia ja jokaisella saisi olla samanlainen oikeus elää tässä maassa haluamallaan tavalla. Vahingoittamatta muita... Please????


Minä GAY marssin!  20

Noniin. Puolen tunnin päästä mä lähden Helsinki gay pride festareille ja liityn klo 13 kulkueeseen kannustamaan homojen oikeuksia ja tukemaan heitä.

Mä olen aina pitänyt homoista, ne ei ole mitenkään huonompia eikä parempia. Niillä yleensä ottaen on vaan rento asenne. Ihan samalla tavalla voi olla ärsyttävä hetero kuin ärsyttävä homo.

Ensinnäkään homous ei ole mikään sairaus eivätkä he ole vähempiarvoisia kuin me. Ketä ylipäänsä kiinnostaa kuka panee ketäkin tai kenen vierestä joku herää aamuisin?

Mun mielipiteeni muodostuu sen perusteella, että jokaisella meillä on oma elämä jota me kaikki vain itse voimme elää. Minun sääntöni itselleni on, että niin kauan saan tehdä mitä haluan kuhan en satuta sillä muita. Onko jonkun seksuaalinen kiinnostus samaa sukupuolta kohtaan, tai rakastuminen samaan sukupuoleen joltain pois. Jos se jotain ällöttää niin voi kävellä pois. Loukata ei tarvitse. Samalla tavalla ällöttää moni muukin asia.

Sen ymmärrän, että joillain ihmisillä on uskonto, jota ne oikeasti vaalii ja heillä on tietty elämänkatsomus, mutta muu ahdasmielisyys ei ole hyväksyttävää. Siispä lähden tästä marssimaan.

Ei ihmiset sukupuuttoon kuole vaikka kaikki eivät lisäännykkään keskenään. Silti avioliitto esim. pitäisi olla sallittua kaikille ketkä haluavat ikimuistoisen hetken toisilleen ja elää loppuelämän yhdessä. Sitähän se on avioliitto = loppuelämä yhdessä. Siihen me kaikki uskotaan kun mennään naimisiin.

Go gays <3 i love you all...

Rakastakaamme kaikki toisiamme...