Sisäinen kulinaristini nosti taas päätään. Eilisen Hakiksen etnokauppakierroksen jälkeen pakkasesta löytyi mm. tiikeriravun pyrstöjä. Siitä se ajatus sitten lähtikin. Vielä kaupassa käydessä oli tarkoitus kokata tomaattikastike reilulla valkosipulilla ja uittaa raakoja ravunpyrstöjä siellä kunnes kypsyvät. Sitten tapahtui jotain ja kattilassa kiehui De Ceccon sijasta basmatiriisi. Ei siinä mitään mutta kun samaan aikaan pannulla kypsyivät luomusipuli ja pari suomalaista tomaattia. Ei mennyt kauaa kun tajusin että nyt haetaan jo kaukaa mutta toisaalta myös epätoivoisesti. Cross Culture trendiä kunnioittaen tuunasin keitoksenalkuani vielä oyster saucella, chilillä ja bulgarianjogurtilla.
Maistuiko? Nojaa, olihan se loppupeleissä nälkäisenä sellaista perusnamaskaarin perusmättöä mutta jos taas hetken olisi miettinyt, edes pari sekuntia, niin lopputulos olisi varmasti ollut toinen ja parempi. Ehkä mä kuitenkin jatkossa pidän välimeren omana juttuna ja kinkkisafkat omanaan. Ne kun ei oikein täydennä toisiaan vaikka vastakohtia ovatkin.






