Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2010.

Voi kissuksien kissus  1

Ja muut kukat, mikäs toi kissus olikaan vai oliko se ees kukka...hömmm.

Onpas ollut kuuma. Viihdyin toimistolla ihan liian myöhään ja sitten vielä 2h autossa siihen päälle. En tiennyt että mun naama osaa hikoilla niin paljon =D

Kissat juoksee ympyrää ja marmattaa ja mouruaa, niillä on onneksi seuraa.

Mä oon aika kypsä ja kyllästynyt kaiken maailman turhuuteen ja typeryyteen. Syykin on selvä. Vaihteeksi taas onneton typerys menin ihastumaan ja petyin, tietty. Mä en varmaan opi ikinä. Mut ku oltiin samalla aaltopituudella, tai sitten ei. Nyyhkis. No ainakin melkein...kun tietäis enemmän noista aallonpituuksista niin vois generoida sellaisen aivo/sydän/eetteri/henkisenergiavahvistimen jolla lähettäis maailmalle sen sielunkumppanikutsun supervahvana, niin vahvana, että se ois kun magneetti joka vetäis sen mun onnellisen kumppanini mun luo =) sellasen voisin ostaa. Vaikka maksaiskin vähän euroa enempi.

No nyt sit hummataan tää viikko, ihmetellään elämää, vika viikko töitä ennen lomia ja Ilosaarea ja kaikkee muuta kivaa...kylä se tästä, älä sie tyttö sure. Onneks on karjalaista verta...ei pysty olemaan surkeena pitkään =)


Projektisoffaa ja ruusunpiikkejä sormessa  1

Tulihan ostettua sohvakalusto joka odottelee kunnostusta. Olis entisetkin projektit ja remppa kesken, mutta kun ei voinu vastustaa.

Siirtelin eilen ruusuja parempaan järjestykseen pihalle ja istuttelin kurkkuja kolme ja ihmettelin muutenkin kasvien kasvua ja kirvoja. Mummoharrastelua. Kaikenlaista sitä ihminen duunailee. Ihana ilma on, toimistolla on liian kuuma ja olisin mieluummin jossain pihalla möyrimässä.

Ihastukset tulee ja menee. Niin se vain on. Tylsää. Ja miksi pitääkin olla tällainen tunneapina. Mä en koskaan osaa lähteä mihinkään vain puolinaisesti. Onkohan mun ongelmani oikeesti se että olen pitkä vai se että olen liian syvällinen vai liian vahva luonne? Huoh. No eihän se ole mun ongelma, vaan vastapuolen =D

Olen kuullut että pituus häiritsee, olen kuullut, että voisitko puhua joskus vaikka villasukista, olen kuullut, että kun olen tällainen vahva nainen, niin ei uskalla mitään yrittää. Höm. Mitä tämä kertoo miehistä ;)?

No onneksi olen kuulemma myös kaunis ja seksikäs ja älykäs =D heko heko, parempia päiviä odotellessa voin hehkutella itselleni kuinka sairaan täydellinen nainen olen =D hahaa

Elämä on....kummallista.