i hate mondays..

  • flashinglights

once upon a time there was wise woman who said that the most important thing in life is your family. There are days you love them, and others you don't. But, in the end, they're the people you always come home to. Sometimes it's the family you're born into and sometimes it's the one you make for yourself.

parhaita elämänviisauksia ikinä, kuka tunnistaa keneltä lainattu...? ;)

Nää on näitä en-halua-kokea-maanantaita, kun tuntuu ettei mikään mene mitenkään päin putkeen ja elämä potkii päähän. Tekis mieli laittaa pää puskaan ja toivoa että tiistai vaan tulis äkkiä. Onneks töissä on kiirettä joten se edes pitää ajatuksia muualla, vaikkakin tuo myös lisää stressiä samalla. Edessä siintää kuitenkin 4 päivän vapaa joka vähän lohduttaa.. pakko saada nollattua tavalla tai toisella!

Pakko sanoa sana ystävistä, hassua miten et ole nähny jotain vanhaa ystävää vuosiin, mutta kun tapaatte niin tuntuu kun ei olis ollut päivääkään erossa.. mulle kävi juuri näin. Sanoisin että fiilis on parempi kun ihastuminen tai tuhat shoppailureissua.. ;) Voin taas kerran sanoa että mulla on ystävä... ihan oikee paras ystävä, bestis, BFF.. no, rakkaalla lapsella on monta nimeä. On kiva tunne kun voi juhlia yhdessä, tehä tyttöjen juttuja yhdessä ja soittaa vaikkei olis mitään asiaa. Allekirjoittanuthan soittelee tasasin väliajoin "vittumitäpaskaamuaärsyttäää"-puheluita... mitään en myönnä!

pakko ois kai raahautua koirien kanssa pihalle vielä muutamaan otteeseen, jospa sitten pääsis peiton alle odottelemaan mitä uus päivä tuo tullessaan!

ps, päivää pelasti ehkä maailman makein löytö... Ed Hardyn ylihieno toppi... i love it! :)

Kirjoitettaessa soi A state of trance with armin van buuren, episode 449.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus