Blogi

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on miehet.

viikonloppupäivitystä.  1

Huh, se ois taas yks viikonloppu takana päin! Perjantai meni parhaassa seurassa töissä sekä leffassa, ja tietysti illalla kiltisti kotona nukkumassa.. :)

Lauantaina suunnattiinkin sitten viihteelle! Ei muutakun vähän meikkiä, pikkumusta päälle ja korkkarit jalkaan.. what else can i say? Skumppaa, mahtavaa naisseuraa ja hyvä fiilis.

Siinä ensimmäistä skumppapulloa juotaessa tuli puheeksi miehet baareissa. Mikä siinä on, että komea ja hyvinpukeutunu mies tulee juttelemaan ja päättää alottaa keskustelun lohkasemalla jotain tyyliin "ootsä se Pamela..? saisko nimmarin?" Eh... Mä en oikeastaan tiedä mitä tossa, tekis.. Itkiskö, nauraisko vai kysyiskö vaan että "noh, mihis laitetaan?".
Toinen ehkä maailman huonoin alotus on "mä näen että sä haluut mua"-tyyliset heitot.. TÄH, yritätkö sä nyt olla hauska vai ärsyttävä? NÄYTÄNKÖ mä siltä että pöksyt märkänä kuolaan sua koska sulla sattuu olemaan armanin paita ja ridgellä menee huonosti-parta.... NOT!

Sitten on tietysti vielä kaikki sankarit jotka ei puhu mitään, ne vaan seisoo vieressä ja tuijottaa.. mistä muuten tulee sellanen olo että onks mun naamassa jotain vikaa? Onks pinaattia hampaissa?

Mutta minkäs teet.. maailma ilman miehiä olis kuitenkin loppujenlopuks aika kuivaa!


Ei ymmärrä. Ei tajua.  5

Väsyttää, vituttaa ja pientä päänsärkyä havaittavissa. Voisko edes olla parempaa saumaa valittaa vähän? No ei.

Musta tuntuu et kahlaan taas läpi hullua deittiviidakkoa jossa tuntuu et jokanen ehdokas on toistaan friikimpi.
Eniten vituttaa miehet jotka on niin in lööv ja vie ulos ja haluu nähdä uudestaan.. sit BOOM: ei kuulu, ei näy. On varmaan joku uus trendi et miehet esittää vaikeesti tavoteltavaa! Kun varovasti kyselet että "mitäpä teet, nähtäiskö?" saat vastaukseksi ympäripyöreen ja hieman kiertelevän "emmätiedäkatotaakuonnoitatöitäkinjamummonhäätjakissakinkuoli"-jaarituksia. Eli siis sarjassamme kootut selitykset.

Ja miehet, jossei niinku nappaa niin miksei voi joko sanoa ettei kiinnosta tai sitten vaikka olla ihan kokonaan vastaamatta puheluihin/viesteihin. Miks pitää selitellä ja kierrellä ja siten jättää toinen osapuoli miettimään että mitä helvettiä just tapahtu? Jos on kiinnostunut niin MIKSI, OI MIKSI pitää leikkiä jotain kissa&hiiri-leikkejä? I don't get it. Vaatiiko vaan liikaa selkärankaa sanoa et "hei oot tosi kiva, mut ei vaan kolahda täl kertaa."?

On se jännä.