Sanojen merkillisyys

  • Wirtanen

Taas on tullut todistetuksi, että sanat voidaan ymmärtää kovin eri tavalla. Kun ihmiset ovat vieraampia toisilleen pitäisi keskusteluissa käyttää aikaa myös sanojen merkitysten avaamiseen. Ihmisten ollessa tutumpia ja tuntiessaan toistensa taustoja, sanat liittävät puhujan sanoman myös aikaisempiin keskusteluihin. En kuule tutulta ihmiseltä vain yhtä sanomaa, vaan liitän asian aina ihmiseen siinä kokonaiskuvassa, joka minulla hänestä on.

Kun viikonlopun aikana parisuhteiden ja lasten kasvatuksen pohdintojen lomassa puhuttiin myös nettideittailusta, kaverini olivat kummissaan kun minä olen ilmoitukseeni laittanut seikkailun haku. Heidän mielestään en ole seikkailija. Vasta käytyämme erilaisia vaihtoehtoja ja niiden erilaisia merkityksiä läpi, suostuivat kaverini ymmärtämään valintani.

Minä en koe seikkailua vain seksin etsimisenä Minulle seikkailu tarkoittaa uuden ihmisen kohtaamista ja molemminpuolista tutustumista. Seikkailu voi loppua lyhyeen, jos persoonat eivät kohtaa, tai seikkailu voi jatkua pitkään ja tutustumisen myötä seikkailusta tulee pysyvä ihmissuhde jollakin tasolla. Suhteessa voi olla seksiä, se voi olla keskutelutarpeeseen perustuvaa tai yhteistä harrastamista.

Tositarkoituksella hakemisessa on minun mielestäni totinen meininki. Vaikka tiedän hyvin tositarkoitukseenkin tarvittvan tutustumista, eikä ensimmäiset viestit ja kohtaamiset tarkoita, että tässä sitä nyt ollaan yhdessä tositarkoituksella ja eletään parisuhdearkea. Seikkailu antaa mahdollisuuden luoda suhteita avoimemmin ilman ennakolta asetettua tavoiteellista tulosta. Jos tositarkoituksella haetaan suhdetta, niin hyvä ystävyys voi jäädä toteutumatta, hyvälle seksille ei anneta tilaa tai muuten virkistävät tuokiot jäävät toteutumatta, kun toinen ihminen ole sellainen, jonka kanssa sitä arkea haluaisi ihan tositarkoituksella jakaa.

Seikkailu on myös enemmän kuin etsintäkuulutus. Minusta etsintäkuulutuksella haetaan kohdetta. Seikkailuun lähdetään yhdessä ja parisuhdeseikkailun onnistumisen lähtökohta on, että molemmat ovat seikkailumielellä mukana ja asioista aloitetaan puhumalla, kohtaamalla läsnäolevina ihmisinä.

Jatkan edelleen seikkailijana.

Kirjoitettaessa soi Tuure Kilpeläinen ja Kaihon karavani

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus