Rapsakkata

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on vakuuutuslakimiehet.

"Kunnian ja omantunnon" kautta toimiminen

Kiinnostaako mobiiliflaijerin aihe myös Sinua?

Erittäin kova juttu toteutuessaan!
Erittäin kova juttu toteutuessaan!


Vakuutuslääkärit toimimaan ”kunnian ja omantunnon” kautta

- Julkaistu 10 kesäkuun, 2020
by Suomi 2017 - Suomi 2025?

"Otsikko naurattaa varmasti monia, joilla on tämän bloggauksen aiheesta omakohtaista kokemusta. Eikä tuossa mitään. Kaatuihan se ikuisena pidetty Berliinin muurikin."

Tutustu ja vinkkaa aiheesta kiinnostuneille kavereillesi. Lämmin kiitos avustasi.

Lakihankkeen (STM140:00/2019) lausuntopyynnössä kerrotaan, että lausunnon voivat jättää kaikki lausunnonantamisesta kiinnostuneet. Kunhan se tapahtuu 10.7.2020 mennessä ministeriön lausuntopyynnössä antamaan osoitteeseen!

Joten eikun toimiin. Yhdessä tai erikseen.


Vakuutuslääkärijärjestelmä avataan  1

Hyvää uutta vuotta kaikille! Aurinko paistakoot ja uudet ideat kukkikoot!

Oheisena vapaaseen levitykseen tietoa tänään virallisesti aloittavasta ministeri Risikon työryhmästä. Toivottavasti porukat ymmärtävät, että tekemätöntä työtä riittää kaikille. Yli yhdistys-, puolue- ja aaterajojen.

Tämä työryhmä on erinomaisen hyvä mahdollisuus saada vuosikymmeniä tiedossa olleet perustuslain vastaisuudet ja epäkohdat julkisuuteen.

Vastus on valtavan kokoinen ja miehittänyt valtaosin kaikkien alatyöryhmien paikat. Aivan kuten mainiossa Ryhmäteatterin Eduskunta 2 - dokumenttinäytelmässä osuvasti kerrottiin.

Suomen todellinen hallintamuoto korporativismi esittäytyy tässä työryhmässä. Todellisessa elämässä. Kovana ja korskeana.

Siksi on tärkeää, että tieto tämän työryhmän olemassaolosta liikkuu mahdollisimman laajasti. Kysehän on kaikkien suomalaisten lakisääteiseen vakuutus- ja sosiaaliturvaan liittyvistä asioista.

Itse toivon, että mahdollisimman moni ottaa yhteyksiä ensinnäkin niihin potilas- ja kansalaisjärjestöihin, joiden jäseniä ovat. Ministeriöiden virkamiehiin, alueidensa kansanedustajiin, meppeihin ja tiedotusvälineisiin.

Vaikka hiomalla yhdessä useamman kohtalonkaverin kanssa mielipidekirjoituksia paikallisiin lehtiin. Tämän Suomen sisäisen Berliinin muurin murtamiseen tarvitaan kaikki mahdollinen tarjolla oleva apu.

Muuten asioita mietitään tässä työryhmässä taas kerran 5 vuotta, 10 vuotta, 15 vuotta jne.

* * * * * *

maanantaina, joulukuuta 31, 2012
Vakuutuslääkärijärjestelmän avaava työryhmä

Huomenna se sitten virallisesti käynnistyy.

Vakuutuslääkärijärjestelmän ja vakuutuslääketieteen kattavaan läpivalaisuun tähtäävä ministeri Risikon työryhmä. On tärkeää, että työryhmän toiminta on mahdollisimman avointa.

Aiheesta kirjoitti Helsingin Sanomat pääkirjoituksessaan 17.8.2012 tällaisella otsikolla: http://ajankuva.blogspot.fi/2012/12/vakuutuslaakarijarjestelman-avaava.html

* * * * * *

Aika mielenkiintoinen yhteensattuma....

Kun painan tämä kirjoituksen julkaistavaksi kello on 20:13

;-) x 2013