Ennenaikaista reipastumista ?

  • Toni

Yritin piristää itseäni & venyttelin ja kävin suihkussa tänään. Joo ei noissa muuten mitään kummallista ole paitsi että tämä sitkeä flunssa meinaa yhä hieman vaivata. Edellisen kerran kävinkin suihkussa maanantaina =D Onneksi elän kuitenkin nykyajassa ja harvassa on enää ne kerrat kun ovikello soi yllättävästi ilman ennalta sovittua tapaamista. Siis sai rauhassa märehtiä täällä.. Etenkään tyttöjä en olisi nyt tohtinut päästää sisään =P

No tämän kerran kun on vähän normaali vauhti pois niin on ehtinyt keskittyä paremmin asioihin joihin ei muuten niin paneutuisi. On se kyllä ihme miten sitä tänäänkin on kerralla joutunut niistämään valehtelematta sellaset 2-3 minuuttia aina putkeen. Kuitenkin tässä on nyt onneksi tällekin illalle hieman piristystä luvassa kun yksi mukava tyttö soitti ja halusi meseen =) Ensin otan kyllä tähän tietokoneen äärelle yskänlääkettä ja kaakaota & sitten meseilemään.

Parta kasvaa kun paljon nukkuu.. Ajaiskohan pois ? =p
Parta kasvaa kun paljon nukkuu.. Ajaiskohan pois ? =p

Kirjoitettaessa soi Candlemass : Candlemass

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus