Erään lähikioskin loppu.

  • Toni

Lauantaina päättyi yhden lähikioskin tarina täällä Äänekoskella. Syitä oli vissiin monia, aikansa kutakin & viereen ilmaantunut Siwa joka söi taatusti asiakkaita. Myös lisääntynyt nettipelaaminen oli yhtenä syynä. Näillä viimeisillä yrittäjillä se oli 5 vuotta, sitä ennenkin tuossa samassa tilassa on pitkään ollut aina joku kioski online-pisteineen.

Itsekin olin uskollinen asiakas siellä. Useat vedot on viety & voitot haettu sieltä tässä vuosien varrella. Viimeisen parin vuoden aikana kävin siellä myös usein netissä kun kone oli välillä rikki ja poissa käytöstä. Useita jalkapallotilastoja tuli siellä väsättyä samalla puhuen niitä näitä. Sinne muodostui oma piiri tiettyine persoonineen joita siellä aina tapasi. Toiset pelasivat raha-automaatilla, toiset kenoa, lottoa, vakiota tai pitkävetoa tai sekä että. Toiset kävivät juomassa kaljaa, toisten keskittyessä enemmän puhumiseen.

Eli kyllähän tuolla ehti tutustua useaankin tyyppiin kun kerralla vietti vähän enemmän aikaa koneella. Sosiaalinen paikka siis, mutta nyt ovet sulkeutuivat lopullisesti(?) No huhujen mukaan paria tyyppiä kiinnostaisi ehkä laittaa siihen joku pikku kaljapaikka tiedä sitten ovatko miten tosissaan, mutta kyllä tuohon joku paikka saisi tulla tilalle joko samantyylinen kioski tai sitten vaikka se 'juomala' !

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus