Etäinen isäni !

  • Toni

Nyt onkin mulle aika arka aihe kyseessä eli saattaa olla että tulen näkemään oman isäni tässä piakkoin jossain vaiheessa. Viimeksi olen hänet nähnyt joskus 80-luvun lopussa. Pidän omaa isääni "kovana jätkänä" mutta totuus on kuitenkin se että avioeron myötä meidän tiet erkanivat totaalisesti. Eli kaikki muistoni isästä on lähinnä lapsuudestani. Äitini on puuhailemassa tätä juttua nyt ! Tossa muutama vuosi sitten oli parin serkun kanssa puhetta siitä että lähtisen heidän matkassaan käymään hänen luonaan, mut se jäi silloin vain ajatuksen tasolle.

Kuulin että isäni oli lähellä kuolemaakin välillä. Olisin ollut todella surullinen jos en olisi enää ehtinyt näkemään häntä lainkaan. Toivottavasti tämä tapaaminen nyt sitten järjestyisi !? On "hieman" vaikea ajatella miten suhtautua tähän tapaamiseen ? Toisaalta olen vihainen siitä miksi jätit minut elämästäni etkä antanut voimaa ja tukea jota olisin etenkin nuoruudessa tarvinut !? Toisaalta taas elämä menee miten menee ja hyvä että ihmiset eroaa silloin kun juttu ei toimi ja voivat näin paremmin. Olen kuitenkin oppinut melko itsenäiseksi ihmiseksi ollessani paljon yksin. Ja toisaalta jälleennäkeminen voi riemastuttaa, ainakin toivon näin, onhan lapsuudesta kivoja muistojakin !

Mulla oli tossa kolmenkympin kriisi vähän aikaa sitten ja jouduin turvautumaan ensimmäistä kertaa ammattiauttajankin apuun. Joo ei mulla ihan helppo elämäkään ole ollut varsinkaan psykologisesti joskaan ei mikään kauhean vaikeakaan. Vaikea mennä mihinkään vertailemaan. Mutta olin nuorena todella synkkä ja sisäänpäinkääntynyt mitä musta ei nyt voi kuin ajoittain sanoa. Siitä ajasta olen kulkenut kyllä hyvin pitkän tien positiivisempaan suuntaan. Isäni tapaaminen voi olla yksi tärkeä etappi elämässäni, saan selkeyttä ehkä elämääni paremmin ja ehkä tietyt painolastit ja traumat putoavat harteiltani, näin ainakin toivon. Positiivisesti aion suhtautua tähän mahdolliseen jälleennäkemiseen ! =) Voi tulla aika kaoottisen sekava tunnekokemus voisin kuvitella !? Jotenkin epätodelliselta tämä asia tuntuu, mutta ehkä tämä esteen ylitys keventää elämääni ?

Tämä tie oli kasvanut jo umpeen..Vauhdin hurmaa.. =D
Tämä tie oli kasvanut jo umpeen..Vauhdin hurmaa.. =D

Kirjoitettaessa soi Uriah Heep : "Travellers in time" anthology vol.1

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus