Huikeaa Suomi huikeaa !!!

  • Toni

Eilen koko Suomi sai olla yhtä ja ylpeä siniristilipustamme kun jellonat hoitivat homman kotiin loppuun asti parantaen vain tahtia kohti viimeistä kliimaksia.. aivan huikea joukkue, niin hyvin oli joukkue hitsautunut yhteen ja mikä parasta usko ei loppunut koskaan kesken, päinvastoin ! Moisesta itseluottamuksesta emme olekaan turhan usein saaneet nauttia. Jos tämä nyt vaikuttaisi koko kansakuntaamme ja muissakin asioissa kuin urheilussa niin hyvä vaan !

Mutta nyt juhlitaan ! Urheilu on parhaimmillaan juuri tätä suurta yhtenäisyyden tunnetta. Oli ilo seurata eilen Suomen pelaajien juhlia ! Niin rennon letkeätä tunnelmaa oli pukukopissa että hyvälle mielellehän siinä itsekin tuli :) Eikä moralisoida nyt ollenkaan vaikka näyttivät siellä kaljanjuonnin mallia.. mitäs toimittajat tunkivat sinne.. :P He ovat ansainneet sen kovasta ja hienosta työstään ! Kiitos leijonat, tämä oli ihanan ikimuistoinen turnaus ! =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus