Huomenta !

  • Toni

Se on todella harvinaista että mut yllätetään täällä tähän aikaan kirjoittelemasta, mutta nyt tuntui vaan siltä et tehääs blogi tähän väliin kun eilinenkin jäi väliin. Menin toissayönä varsin ajoissa nugguun mutta heräsin jo aamuyöstä 4 aikoihin, tiesin säpsähtäessäni hereille heti että enää en saa nukuttua, joten aloin puuhailemaan normaaleja asioita. Olin sitten todellakin valveilla varsin pitkään päivästä kunnes sammuin ja nukuin kahteen eri otteeseen koko loppuillan. Nyt sitten en viime yönä pahemmin nukkunut kun ei enää saanut unta. Hölmöä saada näin unirytmi sekaisin. Noh ajattelin hoitaa tässä päivän asiat kuitenkin kuntoon ennenkuin seuraavan kerran meen nukkumaan päikkäreitä ja sen jälkeen ottamaan taas normaalirytmin.

Viime vuoden lopulla kuoli 2 sukulaista, varsin luonnollisia ne kuolemat kuitenkin olivat kun sen verran vanhoista ihmisistä oli kyse. Tänään pääsee toinenkin sitten haudan lepoon.

Tästä voisi kohta lähteäkin jo lenkille kun toi masu pääsi vähän jouluherkuista turpoamaan.. sitten pitäisi ainakin käydä vielä kirjastossa, kaupassa & tehdä päivän veikkaukset, sitten voisikin olla vihdoin niiden päiväunien paikka.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:08

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus