Iiihanaaa mikä peli oli eilen ! =D

  • Toni

Ja kaikki varmaan arvasivatkin että kannatin Turkkia & uusi suosikkipelaajani Semih Sentyrk iski taas ratkaisevasti ihan lopussa sekä vielä rankkareissa.. Vedonlyönnin kannalta tuo peli oli myös aivan mahtava ! Pelasin tasuria tuohon kohteeseeen, alle 1.5 & 2.5 maalia, puoliaikatulosta x sekä avausmaalin tekijää eli ei avausmaalin tekijää. 0-0 tulos voi siis parhaimmillaan tuottaa aika makeasti.. harmi vain ettei varsin köyhältä listalta paljoa apuja löytynyt. Ei ollut pahemmin kohteita auki. Joten katseet kääntyivät sitten Irlannin & USAn liigoihin. Niiden tilastoja tulikin eilen vähän täydennettyä, etenkin Irlannin liigasta otin urakalla eilen päivällä vielä selvää.

Sain jo hyvät osumat Shamrock Roversista 1 ja etenkin Derry Citystä. Tein useamman järjestelmän ulkomaille jossa pyöritin ton Kroatia-Turkki pelin alle 2,5 maalia, puoliaikaa & vähän myös avausmaalin tekijää, siihen myös sinkulla tuli iskettyä.. Tänään on jännä päivä sillä rivejä odottaa ratkaisujaan ja Usasta jos Kansas City 2 & tilastotasuri Colorado-Houston pitävät, on mulla juhlat huomenna.. =D Ja löysin hyvän uudenkin kohteen Irlannista Sligo Rovers-UCD & siihen 2 vierasvoitto yli 4.00 kertoimella. Ja Espanja-Italia pelin alle 2.5 maalia on yhdistetty jo eiliseltä vetoja. Jännää tulee olemaan..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus