Keitele Jazzit alkoivat !

  • Toni

Tulin äsken baarista ja joka vuotuinen Äänekosken ykköstapahtuma Keitele Jazzit pärähtivät käyntiin ! Tänä vuonna en aio mennä sisälle laisinkaan sillä mitään itselleni niin tärkeitä bändejä siellä ei tänä vuonna ole. Tänään oli se popein tai rockein päivä kun oli Pelle Miljoona & JJU Jousiensemble, Maija Vilkkumaa & Kotiteollisuus. Kaikki nämä olen jo nähnyt ennenkin, tosin en Pelle Miljoonaa tuossa muodossa.. Kävin kuuntelemassa teltan ulkopuolella kuitenkin Kotiteollisuuden keikan ja jatkoin siitä baariin kuuntelemaan Antony Parviainen Trioa jossa on entisiä Machine Men bändin miehiä.

Mulla kävi jo välillä mielessä että lopetan kokonaan alkoholin käytön kun minkä lie uskonnollisen herätyksenkin tuossa vähän aikaa sitten sain !? En ole enää niin poissa tolaltani niin uskalsin jo vähän alkoholiakin taas ottaa. Kohtuudella tosin mutta kuitenkin. Ihan siistiä oli kun pubikeikan jo pikkuhiljaa loppuessa olin siirtynyt lähelle ovea juttelemaan yhden tutun kanssa niin kaksi Kotiteollisuuden miestä asteli sisään pubiin ! =D

Olin siis ihan aitiopaikalla ja kun basistilla tuntui olevan vessahätä niin näytin hänelle missä vessa on & muutaman sanasenkin vaihdoin sitten baaritiskillä. Myös itse "pääpiru" Jouni oli katse-etäisyydellä tiskillä. Hänen kanssaan en jutellut, mutta katsoin hetken miestä kun harvemmin kuitenkin täällä Äänekoskella noin suuria taiteilijoita aina näkee !? =D Mut siisti homma, ei ihan mun suosikkibändi kylläkään ja pidemmän päälle turhan synkät sanoituksetkin, mutta on heillä kieltämättä varsin ikivihreitä biisejäkin jo plakkarissa et ei kuitenkaan mikään paskempi tapaus..

2 kommenttia

Toni

24.7.2011 23:00

Kiitos ! =) Kyllä, hyväksymällä ympärillä olevan maailman oikealla tavalla & luottamalla siihen että se tarjoaa myös paljon mukavia hetkiä tulevaisuudessakin. Näitä joutuu toki edelleenkin aina välillä työstämään, mutta on ollut jo ihan siedettävää kiitos vain ! :) Onneksi olen liikunnallinen taistelijaheppu, hyvä minä ! =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus