Kirjaston poistomyynnit !

  • Toni

On tullut tässä pitkin tätä vuotta napsittua silloin tällöin joitakin kirjoja kirjaston poistomyynnistä. Aika lailla ovat poistaneet pilkkahinnalla eriä kirjoja täällä kotikaupungissani. Yhden kerran oli jopa että ota tästä ilmaiseksi ! =D Ei siinä nyt mitn niin ihmeellistä ollut paitsi että sain käsiini siitä kasasta hyväkuntoisen vuoden 1982 Mitä, Missä, Milloin-kirjan. Älkää siis ihmetelkö jos alan pian höpöttämään jossain keskusteluissa 1980-luvun alkupuolen asioista !? =D Myös yhden toisen kirjan nappasin täysin ilmaiseksi. Se puolestaan käsitteli yllätys yllätys päiväkirjan pitoa.. =P Muuta en huolinut siitä erästä kuormittamaan liikaa ja turhaan kotiani !

Myös omaa Aku Ankka kokoelmaani on vaivihkaa tullut kartutettua(enhän ole enää pitkään aikaan ollut mikään varsinainen aktiivinen keräilijä vaikken olekaan luopunut niistä vanhoista jo kerätyistä) kun löysin pilkkahintaan pari opusta Akun parhaita. Niitä onkin ollut kiva lukea aina esim. aamu ja iltaruokailun yhteydessä. Laskin tuossa että kymmenkunta eri opusta on nyt tarttunut noista poistoista mukaan. Onneksi olen vissiin ollut aika piankin ilmeisesti paikalla aina uuden kirjasatsin ilmestyessä tarjolle kun kuitenkin ihan hyviä kirjojakin olen sieltä saanut.

Yhden melko pätevän painoharjoittelukirjankin sieltä löysin. Siinä on kuvin hyvin selostettu kaikkia perusliikkeitä & sekin oli vain 2 euroa. Yhden hauskan kuvitetun vitsikirjankin olen löytänyt. Oivan opuksen ihmisen ja eläinten luustosta, yhden erotiikkaoppaankin & Lucky Luken. Seuraavaa satsia siis tässä jo kyttäessä ! =D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus