"Kiva ylläri" !

  • Toni

Olin äsken meneväni kauppaan mutta käteistä oli niin vähän lompakossa että oli pakko mennä automaatin kautta. No ekassa oli joku toimintahäiriö eikä seteleitä saanut. Sama juttu myös toisessa. Kolmannen automaatin luota tuli porukkaa ja kysyin et saako sieltä rahaa ? Ei toimi ei, sain vastaukseksi. No sitten ei käytykään kaupassa.. ja just kun tänään oon syönyt jääkaappia tyhjäksi. Enää ei oo kuin jotain makaroonia tai riisiä muttei mitään proteiinipitoista niiden kanssa. Lihapullat vikat meni jo eilen ja tänään meni myös vikat hedelmät omenat ja banaanit, myös porkkanat. Nyt on pakko turvautua pakastimeen ja marjoihin. Pitäis siellä mansikkaakin olla. Jos tekis puuroa vaikka iltapalaksi ja mansikoita sitten siihen !?

No jotain positiivistakin kuitenkin toki löydän "kauppareissusta". Olipahan aika happirikas lievästi sateinen keli ja hyvää extralenkkiähän tuokin vaan oli. Taidankin jatkaa huomenaamuna lievää kidutusta ja käydä aamulenkillä ilman aamupalaa, sitten kauppaan vielä kävellen ja takaisin muovipusseja raahaten ja sitten vasta pääsisi syömään.. Mites usein teillä on käynyt noin että automaatit ovat juuri temppuilleet kun olisitte tarvineet rahaa ja sen takia joku juttu olisi jäänyt sitten kokonaan tekemättä ?

Kirjoitettaessa soi All That Remains Metalliliitosta..

3 kommenttia

Anonyymi

2.10.2008 22:06

Et ajatellut maksaa sillä kortilla kaupassa?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Toni

2.10.2008 22:21

En käytä kortteja.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus