Kolmas päivä uudessa hommassa ja työmatkahöpinää..

  • Toni

Aloitin Pääsiäisen jälkeen uusia urasuunnitelmia ja lähdin kohti tuntematonta uutta työpaikkaa. Tykännyt olen ainakin tähän työnkuvasta ja työporukasta. Samalla saan myös hyötyliikuntaa; paitsi että itse työ on melko fyysistä, hikeä kyllä pukkaa ja omat paidat & työvaatteet vaihtuvat päivittäin; niin myös itse työmatka on sopivan matkan päässä. Ajan sinne pyörällä koska jos kävelisi joutuisi kyllä heräämään turhan aikaisin aina.. ei se nyt niin pitkä matka ole, mutta ennen ja jälkeen työpäivän se on hyvä kuntolisä ! =)

Kerron tämän päivän hassun tarinan joka liittyy työmatkaan. Eilen pyöräni hajosi ja vein sen korjattavaksi(onneksi vasta työmatkojen päätteeksi kuitenkin) joten tänään ajattelin mennä bussilla. En tiennyt minkä näköinen bussi sinne menisi mutta olin ajoissa paikalla. Yksi auto tuli juuri silloin paikalle, muttei näyttänyt oikealle, se lähtikin välittömästi matkoihinsa. Meinasin kuitenkin kysyä, mutta olin sekunnin myöhässä.. no heti perään tuli toinen auto, kysyin meneekö tämä sinne ja sinne ?? No eipä mene kun se edellinen olisi mennyt.. ja paniikki, ei kehtais myöhästyä näin alussa uutta hommaa..

Mutta onni onnettomuudessa, siinä oli eräs nainen joka huomasi päivittelyni ja oli menossa samaan suuntaan & hänelle kävi aivan samoin, hänellekin vuoro oli tuntemattomampi. Hän odotti kuten minäkin että siitä mahdollisesta oikeasta autosta olisi tullut ensin porukkaa ulos.. mutta mitä vielä, bussi pysähtyi sekunnin verran & tosiaankin mietin sekunnin liikaa että onko toi se bussi ? Ajattelin sit et tuskin kun heti lähti matkoihinsa.. olipas huonoa asiakaspalvelua :( Mutta sitten se nainen sanoi että hänellä on työsuhdetaksipalvelu käytössä joten eikun taksin matkaan ja sain kyydin suoraan työpaikan pihalle ja ajoissa eikä mun tarvinut pulittaa siitä senttiäkään =)

Kävelin sitten urheilun kannalta sieltä pois ja nyt on pyöräkin sitten jo taas käytössä ja vieläpä harvinaisen hyvässä kunnossa kun korjaututin siitä vähän muutakin kuin ihan pakollisen. Huomenna sitten taas lisää hyötykuntoilua ! =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus