Paahtoleipävillitys & se vetoviikon 11 yhteenveto!

  • Toni

Juu kun tässä yksi päivä ostin niitä paahtosämpylöitä niin on ollut paahtimellakin harvinaista kyllä käyttöä. Sain sen muistaakseni about pari vuotta sitten jonkun vanhana enkä kyl pahemmin oo sitä käyttänyt. Mutta nyt esim. aamiaisella on kiva mutustella vähän rapeampaa leipää levitteen ja kasvisten kera =) Ne paahtosämpylät jo loppuivat, mutta innostuin sitten paahtamaan ruisleipääkin ! =D Ihan kivaa vaihtelua se tämäkin ruokavalioon..

Joo Betfairilla on päästy kunnolla alkuun ! =) Perjantaina se jo alkoi ja jännitettävää on riittänyt. Pelasin sitten sunnuntaina ensin Italian Serie A:ta ja olin ihan täpinöissäni kun vähän ennen puoliaikoja mulla oli 5/5:stä kohteesta oikein. Siis jättipotti sinkuilla oli sinänsä lähellä joka lopulta latistui 1 tosin upeaan osumaan sekä toiseen sivuosumaan kun varmistin yhden noista 5:stä kohteesta pelaamalla myös toista merkkiä samaan kohteeseen. Pelasin muuten seuraavia >

Chievo 2 6.80 osuma !
Catania 2 5.00
Udinese-Catania x 3.35 sivuosuma !
Palermo-Lecce x 3.70
Reggina 1 3.00
Atalanta-Torino x 3.15 tää huti harmitti eniten sillä tähän satsasin eniten.

Siitä huolimatta omat tuli pois kun Chievon kerroin oli niin komea & sivuosuma siihen päälle.

Sitten tuli ekat negatiiviset veikkaukset sunnuntai-iltana kun Espanjan ideani eivät oikein pitäneet. Puolestaan Tottenham piti mutta harmi kun tuli satsattua siihen niin vähän kun odottelin Italian ratkaisuja ja sen myötä rahojen palautumista. Kokeilin myös Fiorentinaa eikä Norjankaan pelit oikein sujuneet. Harmi satsaamani Aalesund johti vielä puoliajalla 1-0 mut hyytyi lopulta tasuriin Trömsön kanssa. Sitten unohdin vielä pelata Marseillea joka olisi voittanut. Eli sunnuntai-ilta oli tähän mennessä huonoin pelipäivä Betfairille.

Mutta maanantai palautti pelitilin takaisin siihen mitä se oli lauantain jälkeen. Meni täsmälleen samoin kuin perjantai eli 3 kohdetta pelasin ja 2 niistä osui >

Sandefjord-Brann 1 n.3.00 kerroin, tähän satsasin ylivoimaisesti eniten. Norjan sarjan avauskierrosta jolloin yllätykset ovat herkässä. Sandefjord palasi vuoden tauon jälkeen pääsarjaan ja melko hyvänä kotijoukkueena oli taatusti nälkäinen. Brann puolestaan on Norjan sarjan parhaita mutta vieraskenttä eikä tässä vaiheessa kautta kuviot voi olla vielä kovin valmiita & yllätys nähtiinkin, tulos 3-1(1-0) =)

Toinen osuma tuli Valioliigasta kun West Ham & West Bromwich tasasivat pisteet kertoimella 3.7. W.B.A. on huono vierasjoukkue mutta kaipaa pisteitä joten tasuriin sil oli hyvät mahikset kuten kävikin. West Hamilla ei ole enää kauheasti motivaatiota ja kun molemmat aika harvakseltaan pelanneet tasureita, tuntui se juuri sopivalta tulokselta.

Kolmas yritys oli Ranskan 2.liigan tasaista liigaa jossa tällä kertaa Nimes-Strasbourg eivät tasanneet pisteitä. Oli kyllä tiedossa että Strasbourg tarvitsee kohta voittojakin vieraissa jotta nousu pääsarjaan onnistuisi joten en tätä kokeillutkaan kuin minimipanoksella.

Tänään lähti vetoviikko 12 käyntiin & Italian Serie B:tä ja Englannin alasarjoja tuli tänään kokeiltua, pitääkin alkaa katsomaan että kuinka kävi ja mihin suuntaan pelitili kääntyy tämän päivän jälkeen..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus