"Selvästi isänsä poika" ! :D

  • Toni

Joo äiti oli tosiaan eilen pitkästä aikaa käymässä. Itse toki vierailen heillä paljon usemmin. Ja hyvä että oli eilen, kun tehtiin kunnon kesäsiivous tosiaan ! Itse olen niin pirun laiska välillä noiden siivoamisien suhteen.. mutta en eilen sillä kun puuskan aina saan olen kyllä tehokas !

Noh näytin sitten keittiön siivouksen yhteydessä kaappiin joka on pyhitetty lisäravinteille. Siihen äiti tokaisi tuon blogin otsikon ! =D Joo onhan siellä monenlaista purkkia ja vitamiinia hyllyillä.. :p Niin isäni oli seiväshyppääjä ja hän oli kuulemma käyttänyt melko paljon siihen aikaan vielä melko harvinaisiakin lisäravinteita jo !

Niin pidän isääni kuitenkin vähän sankarina sillä olenhan välillä pelottavankin paljon hänenkaltainen.. siitä en niin tiedä mutta isäni oli melkoinen naistenmies tai ainakin sen käsityksen hänestä lapsena sain & niinhän se taisi ollakin !? Vaikka isäni onkin aikoinaan hylännyt minut avioeron myötä & on kovin etäinen hahmo ja pidän isäpuoltani enemmän isänäni, minulla on kuitenkin ne geenit sieltä isäni puolelta ! Sitä ei pidä koskaan unohtaa. Pidän hänelle kuitenkin aina peukkua vaikka etäisyys jatkuisikin aina hautaan asti sillä muuten en olisi tässä.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus