Tämä se on suht erikoinen juttu ! =D

  • Toni

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kilpaileva ex-pikajuoksija Wilson Kirwa ei ole koskaan tiennyt ikäänsä. – Luulen, että olen lähes 40-vuotias, Wilson kertoo Viihdeuutisille.

Maikkarin supersuositussa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kilpaileva ex-juoksija, kirjailija ja Lahden kaupunginvaltuustoon valittu Wilson Kirwa ei tiedä tarkkaa ikäänsä. Keniasta Suomeen noin kymmenen vuotta sitten muuttanut Wilson muistuttaa, ettei ikä ole vain numeroita.

– En ole koskaan tiennyt minä vuonna ja päivänä olen syntynyt. Ei se tosin ole minua haitannut, Wilson sanoo Viihdeuutisille.

Olen ikuisesti 18-vuotias
Ihmiset ovat ihmetelleet, miksi hän ei ota asiasta selvää.

– Tutut ovat ehdottaneet jonkinlaista veritutkimusta. Ei minun tarvitse tietää ikääni. Tiedän sen, että elän vain kerran joten numeroilla ei ole väliä. Ikä on mielestäni enemmänkin mielentila kuin tietty luku, Wilson tuumaa.

Wilson arvioi iäkseen 35 vuotta.

– Minusta tuntuu, että olen lähemmäs 40-vuotias. Paikat alkaa jäykistyä. Välillä tuntuu, että olen jo vanha ukon käppänä. Haluan kuitenkin uskoa, että olen ikuisesti 18-vuotias, iloinen tanssikisaaja nauraa.

Jo loppuun pari kysymystä aiheesta. Mitäs itse ajattelisitte jos teillä ei olisi syntymäpäivää mitä joka vuonna edes vähän juhlia ? Entäs se ettei olisi ikä tiedossa ? No sitä ei voi ihan pieleen arvata jos seuraa sen verran aikaansa että huomioi kun vuodet vaihtuvat ! =D Olisiko kiva kun useat luonteenpiirteet eivät muodostuisi ainakaan lukeman mukaan astrologiasta jos niihin uskoisit ?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus