Todellinen viihteellinen Tosi-Tv ilta !

  • Toni

Illan ensimmäinen ohjelma ei ihan niin tosi-tv tyylinen ohjelma ollut mutta vähän sinnepäin kuitenkin eli aloitin Ennätystehtaalla. Ekan kerran katsoin alusta loppuun, ilmeisesti tullut ennen aina niin pahaan aikaan ja sellaisena päivänä ettei ole tullut katottua. Tempuista yhden olen nähnyt livenäkin eli ilmapallon nielemisen. Mitähän sitä nyt itse keksisi missä olisi niin hyvä että ennätys pitäisi tehdä ?

Sitten katoin ensimmäisen kerran Talent Suomen, tää oli niin tosi-tv:tä että.. tuttu juttu että tuomarit ja sitten iloisia tai itkeviä yrittäjiä.. Sellaista, erona Idolsiin että ei ollut pakko laulaa vaan muillakin avuilla sai tulla tuomareiden eteen kuten tanssimalla tai temppuilemalla.

Sitten tietenkin illan pakollinen BB-annos, nyt ei ollut niin jännittävää kuin esim. edellisellä kerralla kun arvasi kyllä että miten siinä tulee käymään. Jännittävää sen puolesta oli että historian vanhin osallistuja meni taloon. Kuitenkaan ihan kävelykeppejä siihen ei kuitenkaan tarvittu.. =D Saas nähdä miten vähän kypsempi rouvahenkilö otetaan vastaan tuossa ympäristössä. Harmi ettei Timo ole enää talossa, olisi ollut mielenkiintoista nähdä oisko se pörrännyt senkin kimpussa.. =P

Ja viimeisenä oli sitten vuorossa Me, Myself & i. Ei tääkään ihan mitään tosi tv:tä, enemmänkin viihdeohjelmaa jossa huumorin sävyttämänä julkkikset itseironisesti paljastelevat jo osaksi tiedettyjäkin juttuja itsestään. Eija Vilpas veti varsin tyylikkäästi, eläköön kunnon pieruhuumori sekä hauska suhtautuminen seksuaalisuuteen =D Marko Bjuström puolestaan tietysti tanssi ja levitti pari hyvää tietoiskua kuten runsaan veden juomisen hyödyllisyydestä. Ajattelin kerrankin ottaa vähän mallia tuosta tyypistä ja kun hän alkoi tanssimaan & halusi muutkin mukaan, nousin itsekin ylös ja otin pitkästä aikaa muutaman tanssiaskelman ! Kaikkea nää nykyelämän interaktiiviset tms. ohjelmat teettävätkin !? =D

Kirjoitettaessa soi Telkkarista Traci Lordin puhinaa & Himin Join me toiselta kanavalta sekasotkuisesti..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:12

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus