Tuhlaajapoika Jyväskylässä.. =)

  • Toni

Lähdin tänään aamulla kello 7.35 Etelä-Suomesta liikenteeseen kohti kotia Keski-Suomea; ihan vain sen takia että ehtisin shoppailla kunnolla ja ajan kanssa vielä Jyväskylässäkin.. jo valmiiksi isot kantamukset ensin Matkakeskuksen tavarasäiliöön(Oli muuten vain 2 euroa, Hesassa törkeät 4 ekua..)

Tällä kertaa tarttui mukaani taas musiikkia useampikin CD, astrologia-kirjoja sellanen 5 kpl. & suurin osa tai noin puolet sellaisia mihin en ollutkaan ennen tutustunut.. =) Aijai tutkijan kädet syyhyää.. Sitten Minä, vanha Aku Ankkojen keräilijä tein tutkimusmatkan takaisin Aku Ankkojen maailmaan & monen vuoden tauon jälkeen pläräsin Aku-Ankka kasoja läpi alan liikkeessä.. =) Hienoa ! =D Mukaan tarttui ihan kivat 80 Aku Ankkaa ! =D Helppo oli etsiä puuttuvia numeroita kun 2000-luvulta mulla on vain muutama numero kotosalla.. sellaista menoa esmes tänään. Ah home sweet home now ! =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus