Tuhlaajapoika Jyväskylässä.. =)

  • Toni

Lähdin tänään aamulla kello 7.35 Etelä-Suomesta liikenteeseen kohti kotia Keski-Suomea; ihan vain sen takia että ehtisin shoppailla kunnolla ja ajan kanssa vielä Jyväskylässäkin.. jo valmiiksi isot kantamukset ensin Matkakeskuksen tavarasäiliöön(Oli muuten vain 2 euroa, Hesassa törkeät 4 ekua..)

Tällä kertaa tarttui mukaani taas musiikkia useampikin CD, astrologia-kirjoja sellanen 5 kpl. & suurin osa tai noin puolet sellaisia mihin en ollutkaan ennen tutustunut.. =) Aijai tutkijan kädet syyhyää.. Sitten Minä, vanha Aku Ankkojen keräilijä tein tutkimusmatkan takaisin Aku Ankkojen maailmaan & monen vuoden tauon jälkeen pläräsin Aku-Ankka kasoja läpi alan liikkeessä.. =) Hienoa ! =D Mukaan tarttui ihan kivat 80 Aku Ankkaa ! =D Helppo oli etsiä puuttuvia numeroita kun 2000-luvulta mulla on vain muutama numero kotosalla.. sellaista menoa esmes tänään. Ah home sweet home now ! =)

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus